Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd finansira ostatak Srbije  (Pročitano 48736 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
@T
 Smile
« Poslednja izmena: 30. Sep 2011, 14:30:28 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Citat
i beogradjeni umiru zato sto npr nemogu da dodju do hiperbaricne komore, jer prednost imaju zemljaci nacelnika.
Сућут.  Smile

mogao si malo da naucis srbski jezik. u Srbiji se kaze saučešće.
Citat
Citat
u procentima vaistinu. u Beogradu imas dosta ljudi pripadnika drugih naroda. imas autokefalce i one sto kolju jagnjice po kupatilima.
Ја то и пишем сво време.  Smile

ne, ti se radujes svakom zlu koje nas zadesi.
lepo je to, naucio sam nesto. zbog takvih kao ti, turci su vladali nama 500 godina. zamisli kako bi se TI obradovao da neki drugi narod opet napadne samo Beograd. takvi kao ti su zasluzni za bratoubilacke ratove. takvi kao ti su zasluzni zato sto se Srbi islamske veroispovesti ne nazivaju Srbi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Da, pljucka se mesto u kojem se živi? Jel ti ne pljuješ po Srbiji odnosno upravi? Živiš u Turkmenistanu? Niko nikada od (pravih Smile ) beograđana nije psovao po svom gradu? Tipa zgazi u blato a on opsuje po gradu jer nisu asvaltirali još...

Pa ja psujem i po svom gradu, ne vidim u čemu je problem.

I naravno da je Jaši ubo suštinu.

Kad nema prevoza i ja opsujem "jebem ti prevoz i drzavu i ko je izmisli". Ili "pu jebem ti kisu, gde sad nadje da pada, sad kad se napravi jebena guzva docicu juce do sajma." To se desilo hiljadu puta.

Ti si potpuno zamenio teze. 

To nema veze sa:

"Ih kakvi ste slepci vi beogradjani, samo da zavrsim fax i idem ja u svoj gradic, od vas godpode ne moze da se zivi, pokradoste Boga oca." (pa kad zavrsi fax i vidi da od povratka u rodni grad nema nista, zaposli se u Beogradu ali i dalje isto prica)

"Ih, kad god se vratim (sa vikenda od svojih) u ovaj pisljivi Beograd, muka mi je. Odvratno, sivo, guzva, ljudi namrsteni, fuj!"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
@T
 Smile

To je ono tipa nemamo šta da kažemo... znam i ja taj osećaj Smile

Da, pljucka se mesto u kojem se živi? Jel ti ne pljuješ po Srbiji odnosno upravi? Živiš u Turkmenistanu? Niko nikada od (pravih Smile ) beograđana nije psovao po svom gradu? Tipa zgazi u blato a on opsuje po gradu jer nisu asvaltirali još...

Pa ja psujem i po svom gradu, ne vidim u čemu je problem.

I naravno da je Jaši ubo suštinu.

Kad nema prevoza i ja opsujem "jebem ti prevoz i drzavu i ko je izmisli". Ili "pu jebem ti kisu, gde sad nadje da pada, sad kad se napravi jebena guzva docicu juce do sajma." To se desilo hiljadu puta.

Ti si potpuno zamenio teze. 

To nema veze sa:

"Ih kakvi ste slepci vi beogradjani, samo da zavrsim fax i idem ja u svoj gradic, od vas godpode ne moze da se zivi, pokradoste Boga oca." (pa kad zavrsi fax i vidi da od povratka u rodni grad nema nista, zaposli se u Beogradu ali i dalje isto prica)

"Ih, kad god se vratim (sa vikenda od svojih) u ovaj pisljivi Beograd, muka mi je. Odvratno, sivo, guzva, ljudi namrsteni, fuj!"

Pa isto tako, kada neko ode u inostranstvo da radi, može kazati (često se dešava) kako su tamo ljudi idioti, kako mu se ne sviđa grad jer su svi šabani itd. Ja u tome ne vidim ništa čudno. Znaš ono, kad te pitaju "e brate, kako bilo u ________?" (ti se vratio sa privremenog rada)... a ti kažeš "ma brate totalna neorganizacija, ljude boli uvo za sve, pogotovo za nove radnike i niko mi nije izašao u susret. Sve je to smeće".
A radiš u tom gradu zato što moraš. Ne kažem ja da je lepo tako pričati, možda i nije, ali je totalno normalno videti tako nešto.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Niko nikada od (pravih Smile ) beograđana nije psovao po svom gradu? Tipa zgazi u blato a on opsuje po gradu jer nisu asvaltirali još...
срђа поповић, угледни београдски адвокат, је 1992. тражио бомбардовање ''свога'' града.

данас гњида без страха шета београдом, а ниједном граЏанину није на крај памети ''да га подсети'' на оно што пред ''конгресом сад'' рекао.

такви су и шта да радимо.

овде иде граЏанско питање: ''какве везе то има са обичним граЏанином?''

,а ви расправљате о градском и приградском превозу....

већ видим једног који чека да потегне мамограф... Smile
« Poslednja izmena: 30. Sep 2011, 15:13:29 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
@T
 Smile

To je ono tipa nemamo šta da kažemo... znam i ja taj osećaj Smile

To je ono tipa mi nemamo strpljenje koje ima cika Crowz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Rekao sam i Krovzu na šta sam takođe mislio... tako da ni tu nema problema.

Dakle, došli smo do zaključka da ništa loše ne smeš reći o gradu u kojem živiš i o ljudima u njemu, već moraš birati reči. Brao Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Pa isto tako, kada neko ode u inostranstvo da radi, može kazati (često se dešava) kako su tamo ljudi idioti, kako mu se ne sviđa grad jer su svi šabani itd. Ja u tome ne vidim ništa čudno. Znaš ono, kad te pitaju "e brate, kako bilo u ________?" (ti se vratio sa privremenog rada)... a ti kažeš "ma brate totalna neorganizacija, ljude boli uvo za sve, pogotovo za nove radnike i niko mi nije izašao u susret. Sve je to smeće".
A radiš u tom gradu zato što moraš. Ne kažem ja da je lepo tako pričati, možda i nije, ali je totalno normalno videti tako nešto.

Ako ti je isto otici iz Mladenovca u Beograd da zivis i radis i otici iz Mladenovca u Hamburg gde imas pola turaka i resto nemaca i gde slusas svaki dan "allah uegber" ili "zprehenzi dojc", onda se slazem.

срђа поповић, угледни београдски адвокат, је 1992. тражио бомбардовање ''свога'' града.

данас гњида без страха шета београдом, а ниједном граЏанину није на крај памети ''да га подсети'' на оно што пред ''конгресом сад'' рекао.

oвде иде граЏанско питање: ''какве везе то има са обичним граЏанином?''

,а ви расправљате о градском и приградском превозу....

Jel ti imas problema malo sa zdravim razumom ili se samo pravis? Zoran Zivkovic je rekao gradjanima Nisa da ne placaju slobinu struju, pa kada su kamate narasle, onda je bilo: "ko vas jebe, placajte ili secemo struju". Cak su pretili i zatvorom.

To sto se on slobodno seta gradom, za to je krivo ministarstvo unutrasnjih poslova, to sto Natasa Kandic seta Srbijom, za to je takodje kriva policija. A zasto je ne uhapse ili zasto ne optuze Srdju Popovica, moraces da pitas Dacica, on je bese isto neka juzna pruga, jel tako?

Sta граЏанин da radi sa Srdjom? Da ga ubije pa da zaglavi robiju od 1500 godina, jer je ubio vizionara demokratije, borca otpora i jos kojesta?

Aj zivota ti, daj nesto smisljenije, pojesce te iznutra tolika mrznja. Nije hriscanski, a nije ni srBski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Citat
Ako ti je isto otici iz Mladenovca u Beograd da zivis i radis i otici iz Mladenovca u Hamburg gde imas pola turaka i resto nemaca i gde slusas svaki dan "allah uegber" ili "zprehenzi dojc", onda se slazem.

Ne kažem za Hamburg... recimo Njujork ili Čikago... ljudi odu tamo, a kad se vrate, sve najgore pričaju o ljudima... tipa "nikad ne bih mogao tamo da živim, gužva je, promet, ljudi su idioti" itd.

A onda, kad zatreba kinta, opet odu tamo da bi radili...
« Poslednja izmena: 30. Sep 2011, 16:05:42 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Samsung 111111
Citat
Decentralizacija, onako narodski, je uvecavanje nadleznosti nizih drzavnih organa. Dakle nesto kao veca nezavisnost u upravljanju tih manjih organa.

Ovo nije mac sa dve ostrice..vec sa pet  Smile
Da bi ovako nesto mogao da izvedes,moras prvo na republickom nivou korupciju da svedes ispod minimuma XD
Jer u suprotonom,u malim opstinama,5 coveka zgrnuse ceo prihod od budzeta za taj deo..

Citat
A zivi bili pa videli, koliko je ljudi po Srbiji na pozicijama jednostavno nesposobno za zivot, a kamoli da dovedu neke investitore ili da na neki nacin "nabave" novac. Samo onda nece moci da kukaju na Beograd, e tu je problem. Toliko su nesposobni da bi se udavili i u Mrtvom moru.

To uopste ne mora da bude do sposobnosti politicara  Smile
Neka mesta u Srbiji jednostavno nemaju cime da privucu investitore.Sto je normalno,ne izbija svuda nafta pa da se kurcimo.
A ako bi doslo do toga,verovatno bi se prodavali i izvori vode (ako se vec ne prodaju) i kao sto politika nase zemlje nalaze..prodaj sve sto stignes i zivi od toga dokle moras.
Da skratim..Dovelo bi do toga,da covek koji se nalazi na celu tog mesta koje ne poseduje nista sto bi moglo da unovci,mora da bude sposoban da ti proda vodu u kolenu.

Citat
Pa bas tako Beograd i dobija najvise. A cela ujdurma je nastala bas zbog toga.

Tu nastaje jos i veci problem,sto se vise ljudi sele..to ce sve vise i vise da se radi u Beogradu.
Jer normalno..na mestima gde zivi veci broj stanovnika koji se stalno uvecava...postoje vise i potreba (asvaltiranje,biblioteke,obdanista,skole,vrtici) pa onda svakodnevne ljudske problematike..zbog kojih moraju da se zaposle jos lica..i to tako ima da ideee u pizdu materinu.

Meni se licno cini da nece doci do decentralizacije.Sve i da se desi,selidbe u BG bice vece i vece bas iz tog razloga.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.244 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.