Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd finansira ostatak Srbije  (Pročitano 48662 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Samo da ne bude da se na Kosovo bude moralo s pasošem Smile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2011, 22:12:19 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
realno, treba razvijati svaki veci grad u Srbiji .. time davati sansu ljudima da ostaju u svom gradu i u njemu rade, zaradjuju i zive kao sav normalan svet..

.. dakle, svesti razloge dolaska u glavni grad (ovima sto im je najomrzeniji, ali eto, nemaju izbora) na minimum ...  Smile  Smile

To i ja mislim.

Ali,dzaba nam.Za Nksamsja,mi cemo uvek biti smrtni neprijatelji.Sta god radili,sta god rekli...
Mislim da on jadnik ni sam vise ne zna zasto mrzi Beograd i Beogradjane.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
realno, treba razvijati svaki veci grad u Srbiji .. time davati sansu ljudima da ostaju u svom gradu i u njemu rade, zaradjuju i zive kao sav normalan svet..

.. dakle, svesti razloge dolaska u glavni grad (ovima sto im je najomrzeniji, ali eto, nemaju izbora) na minimum ...  Smile  Smile

To i ja mislim.

Ali,dzaba nam.Za Nksamsja,mi cemo uvek biti smrtni neprijatelji.Sta god radili,sta god rekli...
Mislim da on jadnik ni sam vise ne zna zasto mrzi Beograd i Beogradjane.  Smile  Smile

ajde bre ... stavi se u njegov polozaj, kada ti svi ortaci odu kod tetke u beograd na letnji raspust, a ti ostanes sam ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
Znaci uvek se sralo i srace se po dodjosima koji seru kako im je Beograd sve oduzeo, a sire svoj smrad po Beogradu bez ikakve namere da napuste isti.

(mrzim kada vidim ovo ali ajd' i ja da "probijem led") +1

Jaši ubada suštinu priče. Ko da niko ne psuje Beograd i upravu i sve ostale pičke materine iz grada u kojem žive Smile ali ako to uradi jebeni seljak iz Žibanovaca (koji je došao da se kurči po Beogradu Smile), onda je to kataklizma Smile

Izgleda da "mi" (molim obratiti paznju na znake navoda) nemamo prava da volimo svoj grad, niti ikakvu ma kako malu kritiku da damo na druge krajeve
ali zato svaka susa ima "demokratski izvojevano" pravo da ga pljucne  Smile
i da ponovim, pljuckas mesto u kome zivis  Smile

btw - u nekoj slicnoj raspravi procitah ovde komentar coveka koji zivi van Beograda na recenicu da se administracija iseli iz glavnog grada "neka hvala, ne treba nama to"
(sto bi trebalo da bude jedna od mera decentralizacije, ne  Smile )
« Poslednja izmena: 30. Sep 2011, 06:01:54 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
LG Nexus 5
Citat
Zato ja cvrsto navijam za decentralizaciju

Ja licno ne znam sta je decentralizacija (eto sramota me) cuo sam za taj termin,nisam nasao za shodno da saznam o cemu se radi..Mogao bih da guglam,ali ajde ti mi reci poentu,da ne citam duge tekstove..kad vec znas

To ti je nesto suprotno od centralizacije. Smiley

Decentralizacija, onako narodski, je uvecavanje nadleznosti nizih drzavnih organa. Dakle nesto kao veca nezavisnost u upravljanju tih manjih organa.

Ako je verovati ekonomistima, to ce biti pogubno za bar 50% opstina u Srbiji, zato se oprezno planira metod pristupanja decentralizaciji i njenom pocetku primene.

A zivi bili pa videli, koliko je ljudi po Srbiji na pozicijama jednostavno nesposobno za zivot, a kamoli da dovedu neke investitore ili da na neki nacin "nabave" novac. Samo onda nece moci da kukaju na Beograd, e tu je problem. Toliko su nesposobni da bi se udavili i u Mrtvom moru. Wink

Citat
Kako si ti mislio da u danasnje vreme delis budzet? Beogradu i Malom Zvorniku na ravne casti?  Pri tom okrug Malog Zvornika broji 50 000 ljudi, a okrug Beograda 2 miliona?

Nisam mislio da delim tako  Smile ustvarni nisam mislio nikako  Smile
Ali trebalo bi da se obrati paznja raspodele budzeta po glavi stanovnika.

Pa bas tako Beograd i dobija najvise. A cela ujdurma je nastala bas zbog toga.
« Poslednja izmena: 30. Sep 2011, 06:26:18 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
Browser
Opera 10.54
mob
Samsung neki
Nije problem u Beogradu vec u tome sto nam je celokupna privreda u kurcu i sto se svela na trgovinu, banke i administraciju umesto na proizvodnju.
Tacno je to da Beograd ucestvuje u budzetu RS sa nesrazmerno velikim procentom i zato prednjaci u razvoju u odnosu na ostatak Srbije ali je takodje tacno i da je to samo jedan ogromni mehur od sapunice.
Da pojasnim - nije isto kad porez plati onaj koji nesto proizvodi i onaj koji radi u nekom organu drzavne uprave i zivi i placa poreze od poreza koji je platio onaj prvi. Isto to vredi i za onoga koji radi u usluznim delatnostima (trgovini, transportu, ugostiteljstvu, bankarstvu).
U Beogradu je preko devedeset pet posto radnika zaposleno u neproizvodnim delatnostima i, vracam se na pocetak price, to nebi bio nikakav problem da proizvodnja radi u ostatku Srbije, ali mucak.
Da sam na vasem mestu (mislim na Beogradjane) vise bih brinuo o tome sta ce da se desi kad onaj gorepomenuti mehur od sapunice pukne (a morace) nego ko koga finansira.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Citat
i beogradjeni umiru zato sto npr nemogu da dodju do hiperbaricne komore, jer prednost imaju zemljaci nacelnika.
Сућут.  Smile
Citat
u procentima vaistinu. u Beogradu imas dosta ljudi pripadnika drugih naroda. imas autokefalce i one sto kolju jagnjice po kupatilima.
Ја то и пишем сво време.  Smile

IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Samsung SGH-E590
Ma problem je u tome sto se krade i sto se na bitnim polozajima postavljaju rodjaci lopovi i rodjaci debili i ko onda da radi za narod?!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Znaci uvek se sralo i srace se po dodjosima koji seru kako im je Beograd sve oduzeo, a sire svoj smrad po Beogradu bez ikakve namere da napuste isti.

(mrzim kada vidim ovo ali ajd' i ja da "probijem led") +1

Jaši ubada suštinu priče. Ko da niko ne psuje Beograd i upravu i sve ostale pičke materine iz grada u kojem žive Smile ali ako to uradi jebeni seljak iz Žibanovaca (koji je došao da se kurči po Beogradu Smile), onda je to kataklizma Smile

Izgleda da "mi" (molim obratiti paznju na znake navoda) nemamo prava da volimo svoj grad, niti ikakvu ma kako malu kritiku da damo na druge krajeve
ali zato svaka susa ima "demokratski izvojevano" pravo da ga pljucne  Smile
i da ponovim, pljuckas mesto u kome zivis  Smile

btw - u nekoj slicnoj raspravi procitah ovde komentar coveka koji zivi van Beograda na recenicu da se administracija iseli iz glavnog grada "neka hvala, ne treba nama to"
(sto bi trebalo da bude jedna od mera decentralizacije, ne  Smile )

Da, pljucka se mesto u kojem se živi? Jel ti ne pljuješ po Srbiji odnosno upravi? Živiš u Turkmenistanu? Niko nikada od (pravih Smile ) beograđana nije psovao po svom gradu? Tipa zgazi u blato a on opsuje po gradu jer nisu asvaltirali još...

Pa ja psujem i po svom gradu, ne vidim u čemu je problem.

I naravno da je Jaši ubo suštinu.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
U mojoj osnovnoj skoli u poslednje dve generacije je upisano 3 odeljenja. Nema ni jedna skola u kojoj je upisano preko 4 odeljenja. U mojoj generaciji nije bilo ispod 7 odeljenja u bilo kojoj skoli.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.