Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Белорусија: Лукашенко победио  (Pročitano 57384 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Citat
Ne budi surov prema sebi, ima vremena da shvatis da diktatori zasluzuju takav tretman.

Sto volim ove price diktatori, sloboda govora, liberalni kapitalizam i ostala sranja...  Smile
Sta god da je, taj lik razbija... Objasnjava kako se vodi mala drzava bez podrske velikih sila...

Slobode... Sta ce ovcama sloboda...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Sto volim ove price diktatori, sloboda govora, liberalni kapitalizam i ostala sranja...  Smile
Sta god da je, taj lik razbija... Objasnjava kako se vodi mala drzava bez podrske velikih sila...

Slobode... Sta ce ovcama sloboda...  Smile

Ma,kakvi,bre,pa Ameri i EU znaju najbolje sta se tamo desava...

A Lukasenko...ma,taj nije nista uradio.Eno,zemlja u rasulu,nista ne prave,nista nemaju,nista ne rade.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 15:06:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Covek je spasao zemlju od onoga u sta je Pijandura Jeljcin uvukao komsijsku Rusiju.

Pirtom,mnogi ne znaju da je upravo Belorusija ta koja je primila najvise radioaktivnih cestica posle Cernobiljske nesrece,i da ju je to jako skupo kostalo,skoro kao Ukrajinu.

In Belarus,goverment spending on Chernobyl ammounted to 22.3 percent of the national budget in 1991, declining gradually to 6.1 percent in 2002.
Total spending by Belarus on Chernobyl between 1991 and 2003 is estimated at more than US $13 billion.

« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 15:33:10 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Al dobro mora se priznati cinjenica da ne bi smeo da menja ustav samo iz razloga da bi mogao da ceo zivot bude predsednik Smile  Mislim da bi trebao da se povuce posle ovog mandata sigurno ima i drugih ljudi koji mogu da obavljaju njegovu funkciju.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
Kim Dzong Il dobio 90% glasova

Taj bi dobio 103,9 %  Smile

Kolko smo mi nisko spali kad nam drugi govorimo koga smemo i koga ne smemo da primamo u sopstvenu kucu...  Smile Smile

To nije problem, al je problem novcanice iz EU  Smile

Citat
Kada bi u Severnoj Koreji postojali demokratski izbori

да не верујеш...у северној кореји постоје избори и постоје три политичке партије...више него рецимо у америци Smile

Check please!

Mora da im je zestoka predizborna kampanja  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
S jedne strane si u pravu-nije lepo zezati se sa ustavom i vlascu.
Ali,s druge strane,kad pogledamo sta je sve ucinio...

U vreme kad se SSSR raspadao,kad je Jeljcin zapocinjao svoju kampanju unistenja,i kad im je cak 1/5 budzeta isla samo na resavanje posledica Cernobilja,covek je uspeo da spase zemlju i vrati je na noge.

Kod njih je nezaposlenost samo 1%. 1%! Iako im je nekad 1/5,a sada 1/10 para odlazila na ovo,iako su pretrpeli strasne posledice,i iako su prosli kroz raspad.

Sta bi kod nas bilo da,ne daj Boze,se nama tako nesto desilo? Pa,mi sa nasim trutinama i krpeljima,ne bismo uspeli da izvodjimo ni jedan promil budzeta za resavanje krize i posledica,a kamoli spustili nezaposlenost na 1% ! I jos od sebe napravili pravu malu industrijsku silu,koja pravi sve,od software-a do teskih vojnih transportera.

P.S.- U ovoj tablici koju sam postavio,onaj deo koji se odnosi na Rusiju se odnosi na Ruske oblasti pored Belorusije.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 15:57:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Covek mora da ima vasu podrsku kad mu uvoze "opozicionare" da bi ga srusili... Ma kralj!  Smile

Svet se pretvorio u americke kucke koje glume demokratiju i slobodne narode sveta koji bivaju proglasni diktatorskim rezimima, teroristima, osovinama zla...

Oduvek se znalo, narod je stoka a stoka se razlikuje samo u tome da li misli da je slobodna ili zatvorena...

Ja bih voleo da sam "zatvoren i ugrozen" kao narod u Belorusiji...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
To sto je radio dobro ne daje mu za pravo da sada radi lose Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
A ko procenjuje sta je lose?
Naaaaarooood?  Smile

Mi smo bre farma orfi... Mi nemamo mogucnosti da vidimo sta je lose a sta nije jer prvo ne raspolazemo informacijama o okolnostima u datom vremenu, a drugo ne mozemo ni da pojmimo kako bi nam bilo da neko drugi dodje na vlast...

Zato, samo treba gledati rezultate pod onim okolnostima u kojima trenutno zivis... I naravno truditi se da se informises sto vise, naravno sa nezavisnih izvora...

To vazi i za Beloruse... Treba da pevaju od srece sto imaju takvog "diktatora", a mi da placemo sto imamo ovakve "slobode" i demokratije...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
To sto je radio dobro ne daje mu za pravo da sada radi lose Smile
Sto jes,jes.Tu nema zbora.  Smile

Ali,sto kaze @Feanor-a ko tu treba da proceni sta je lose? upravo narod.Narod,i samo narod.I niko vise.
Ni mediji koji seru o diktaturi,a uvek cute o njihovoj industriji,ni Ameri koji seru o "Osovinama zla",a unistavaju citave nacije da bi se docepali nafte.

Mislim... "Osovina zla"...  Smile Ko su bre ameri,prasci koji nemaju pojma ni na kom su kontinentu,da pricaju nekome kako zivi i sta treba da radi?

S jedne strane imamo "Osovine Zla"-Irak,Zimbabve,Koreju,Iran,Belorusiju,Kubu,Siriju i Libiju.
S druge strane imamo Amere,NATO i njihove kucke.

Jedne osudjujemo,a druge gostimo u junu.

A ja se nesto ne secam da smo mi ratovali sa bilo koojom od tih "Osovina zla",niti da su nam upali u teritoriju,potrovali nas,opljackali,i oteli deo zemlje.

Dok ovi drugi,ovi koji se kobajagi bore protiv njih i njihove "tiranije",i koje cemo mi gostiti u junu,rade upravo to.I to ne samo nama,nego celom svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.