Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Белорусија: Лукашенко победио  (Pročitano 56676 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
pa ja sam bio sa nekim rusima iz moskve i staljingrada,e sad jedan od njih bio malo nestasan pa se odmorio ili naradio desetak dana,znaci sve po zakonu nema tu dal si rus belorus svedjanin ili pakistanac
A posto nikad nigde nisi bio  Smile

Ostaje ti da se ovde puvas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
...derane,a gde si ti to pa putovao po ovom belom svetu,pa znas sta je cena cega? sta je za tebe osnovna ljudska sloboda?ajde odrasti vise,skupi muda otputuj u neku od zemalja,koje brinu o osnovnim ljudskim slobodama!strasno je koliko vas ima koji niste provirili iz mesnih zajednica,ali ste zato sve znanje sveta nabili u mali prst.strasno....
Za sada po Evropi uglavnom. Ove godine Madjarska, Belgija, Holandija po 2 puta. Mada mi apsolutno nije jasno zasto je to bitno.
Svo znanje sveta nemam u malom prstu, al' mi bar pravopis izgleda ide od ruke. Mogao bi i ti da poradis na tome, neprijatno te je citati.
...derane,nigde ti nikad nisi bio.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
pa ja sam bio sa nekim rusima iz moskve i staljingrada,e sad jedan od njih bio malo nestasan pa se odmorio ili naradio desetak dana,znaci sve po zakonu nema tu dal si rus belorus svedjanin ili pakistanac
A posto nikad nigde nisi bio  Smile

Ostaje ti da se ovde puvas  Smile

...derane,nigde ti nikad nisi bio. Smile

molio bih moderatore da iobrate paznju na ovog mastrubatora u pokusaju

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
...derane,a gde si ti to pa putovao po ovom belom svetu,pa znas sta je cena cega? sta je za tebe osnovna ljudska sloboda?ajde odrasti vise,skupi muda otputuj u neku od zemalja,koje brinu o osnovnim ljudskim slobodama!strasno je koliko vas ima koji niste provirili iz mesnih zajednica,ali ste zato sve znanje sveta nabili u mali prst.strasno....
Za sada po Evropi uglavnom. Ove godine Madjarska, Belgija, Holandija po 2 puta. Mada mi apsolutno nije jasno zasto je to bitno.
Svo znanje sveta nemam u malom prstu, al' mi bar pravopis izgleda ide od ruke. Mogao bi i ti da poradis na tome, neprijatno te je citati.
...derane,nigde ti nikad nisi bio.  Smile

Neka si mi rek'o. Smile

Bice da ona droga kod Dzonija mnogo dobro radi. Smile

Al' vazno da sam istripovao da sam otisao na sudjenje "herojima". Ostalo i nije bitno.

« Poslednja izmena: 23. Dec 2010, 06:55:47 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
а шта ти коки значи ова слика? Smile
да ли је забрањено да се слика испред те зграде? Smile

иначе...да ли ти је преживела ортакиња? Smile  јесу ли је пребили и силовали зли срби...пардон... белоруси? Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Koliko sam ja razumeo, covek je privatizovao agrar, pustio seljake da danu, ali ako svi hoce u Minsk, a da nista ne radi, nece da moze.
Sto bi covek zaduzivao generacije, da deli nekim politickim skotovima zajmove?
Jedna mala izjavljivala, kako studita i Litvaniji kako ide i Viljnus, kako je tamo lepo, a kad se vrati kuci, dodje joj da place.
Pa se pitam, dal su joj Litvanci dali stipendiju, pomazu, kupuju ili sta vec? Ili roditelji, drzava ili kako vec sto je verovatno tako. Dakle od Bjeloruskih para.
Lukasenko je dobro procenio inteligenciju stoke i rekao covek sebi: ne dam drzavu, ali vam dam da radite.
Dodje li do 'demokratskih promena', ti koji dodju na vlast, odrace seljaka od poreza, urnisace selo a od para sa zapada ce irnisati i prodati drzavu. Dacu vam jedan svetski primer: Srbija.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2010, 17:57:40 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
u belorusiji je skoro duplo bolji standard nego u srbiji

evo i njihovog najboljeg i napoznatijeg proizvoda

http://belarus-tractor.com/en/main.aspx?guid=1621
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Gora sudbina od Varvarine je zadesila je predsedničkog kandidata koji je od svih opozicionih dobio najveći broj glasova. Njegovo ime je Uladzimir Nyaklyayeu i on je brutalno pretučen tokom demonstracija. Kadrovi na kojima se vidi kako ga u nesvesti unose u ambulantna kola, obišli su svet i pored zabrane stranim dopisnicima da šalju izveštaje te noći. U bolnici je sa njim bila i njegova supruga. U jednom trenutku sedam muškaraca u civilu (u Belorusiji su pripadnici tajne policije KGB i drugi „specijalci“ najčešće u civilu), upalo je u bolničku sobu i odnelo ga u nepoznatom pravcu. Iako se iz dosadašnjih iskustava u ovoj državi može zaključiti da je u nekom od brojnih zatvora KGB-a, predstavnici KGB nikada nisu potvrdili ni demantovali da je tamo. Jedini koji je bio „ovlašćen“ da progovori je Lukašenko lično, ali on je na konferenciji za štampu samo rekao da je Nyaklyayeu „u pritvoru“. U toku današnjeg dana njegova supruga je probala da mu dostavi paket sa ličnim stvarima, a njegova advokatica je zahtevala da razgovara sa njim. Paket je odbijen, kao i zahtev advokata za razgovor sa pritvorenim.

Što se tiče postupaka protiv više od 600 uhapšenih, organizacije za ljudska prava kažu da su postupci trajali u proseku par minuta i da je na njima samo čitan policijski zapisnik. Advokata, svedoka, niti policajaca u ulozi svedoka nije bilo. Generalno, žene su dobijale oko 10 dana zatvora, a muškarci najčešće od 12 do 15. Međutim, grupa od 19 osoba suočava se sa mnogo ozbiljnijim optužbama za masovne nerede (član 293. Krivičnog zakona Belorusije). Među 19 optuženih su 7 (od 9) opozicionih predsedničkih kandidata, nekoliko ljudi iz njihovih izbornih štabova, novinari i aktivisti. Prema procenama agencija, na ulici je te večeri bilo oko 40.000 ljudi, a jedini sporan (nasilan) događaj je bio upad u vladinu zgradu.

Čim su u svet počele da dolaze informacije o nasilju policije nad demonstrantima, iste noći su usledili upadi u gotovo sve značajnije organizacije za ljudska prava. Aktivisti su hapšeni, a prebijanje i hapšenje ogromnog broja novinara se dešavalo tokom cele noći. Lukašenko je poručio da će partije (a očigledno i nevladine organizacije) biti zabranjivane ukoliko se ispostavi da imaju veze sa demonstracijama. Pored toga, on je najavio „reformu“ interneta, kako bi se sprečilo „bacanje prljavštine“ na vlasti. Budući da ceo internet saobraćaj prema svetu (i pored više provajdera) ide preko jedne državne kompanije, ovo neće biti teško sprovesti u delo. Zvuči kao situacija u Srbiji pre pada Miloševića. Klasični mediji su u još goroj poziciji, jer je njihovo „davljenje“ besmislenim optužbama i sudskim procesima redovno, a i distribucija je gotovo nemoguća, jer država potpuno kontroliše i pretplatu i prodaju na kioscima.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
SonyEricsson K510i
kako se preziva?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kere laju, Lukasenko ide dalje...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.