Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Белорусија: Лукашенко победио  (Pročitano 56631 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Земља са најмањом стопом криминала на свету.

Po cenu osnovnih ljudskih sloboda.
da je obratno,srao bi sto je obratno.

da je i jedno i drugo,srao bi zbog neceg treceg.

da je i jedno i drugo,i trece,srao,tj-srali biste zbog cetvrtog.

i tako u beskraj...

sve dok ne udje u Evropu ili pocne da liz americko dupe.e,tad bi odjednom postala savrsena.
ja sam bio i osecao sam se vrlo prijatno i slobodno,mada jeste jaca policijska prisutnost u vecernjim casovima,ako te jos uvate pijanog i  pritom remetis javni ret i mir ne gine ti desetak dana motike po nepreglednim beloruskim njivama
to sam i ja procitao na tom sajtu gde su pricali Belorusi o tome nekom zapadnjackom magarcu.
i pravo da ti kazem,meni ni ne smeta to.
ne pijem,ne divljam-nemam cega da se bojim.
a cak i kad nekad popijem(a nisam duuugo),nikada ne divljam i izigravam kojesta,nego mi samo sve bude (jos) smesnije.  Smile Smile
А којим то основним људским слободама  располажу грађани запада и ми овде а да истих нема у Белорусији.
verovatno pojedincima smeta to sto ne moze da se duva nasred ulice,ko u Amsterdamu. Smiley
ili da se pisa i pJeva ,kao kod nas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
pa ja sam bio sa nekim rusima iz moskve i staljingrada,e sad jedan od njih bio malo nestasan pa se odmorio ili naradio desetak dana,znaci sve po zakonu nema tu dal si rus belorus svedjanin ili pakistanac
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Ма ово је права плејада истинских демократа каквих нигде у свету нема на челу са издркотином ИБ  дисидента  Smile

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/105547/Braca-Grim-srpske-politike
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
dobro,slazem se,to jeste malo rigidno,ali znam da cak i kad bi bilo malo labavije(onako kako bi po meni trebalo da bude,znaci-zna se red,moze zezanje gde god oces i kolko oces,ali na ulicama nema divljanja i majmunisanja),nekima bi opet i to bila diktatura i tiranija i krsenje ljudskih prava i kurac palac...

uvek bi im nesto smetalo,jedino ne ako bi usla u Evropu,ili postala americki saveznik.
e,onda bi im bila savrsena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
...derane,a gde si ti to pa putovao po ovom belom svetu,pa znas sta je cena cega? sta je za tebe osnovna ljudska sloboda?ajde odrasti vise,skupi muda otputuj u neku od zemalja,koje brinu o osnovnim ljudskim slobodama!strasno je koliko vas ima koji niste provirili iz mesnih zajednica,ali ste zato sve znanje sveta nabili u mali prst.strasno....

Za sada po Evropi uglavnom. Ove godine Madjarska, Belgija, Holandija po 2 puta. Mada mi apsolutno nije jasno zasto je to bitno.
Svo znanje sveta nemam u malom prstu, al' mi bar pravopis izgleda ide od ruke. Mogao bi i ti da poradis na tome, neprijatno te je citati.

Земља са најмањом стопом криминала на свету.

Po cenu osnovnih ljudskih sloboda.

А којим то основним људским слободама  располажу грађани запада и ми овде а да истих нема у Белорусији. Пре два месеца хапшени су грађани дан пре одржавања педерских манифестација без права која су уставом загарантована, права на одбрану. Породице притвореника су биле лишене седмицама не само контактактирања са својим најближима већ и самог сазнања где се они налазе. А да не говоримо о понашању већине политачара из владајуће гарнитуре и медијима који су се утркивали у доношењу пресуде пре судског процесуирања и изливима говора мржње. И све то од оних медија и политичара који су са запада добијали различита признања., попут: најдемократскији председник, најјевропејац, медији заслужни за развој демократије''. Чак је својевремено и онај криминалац и издајник Веран Матић добијао слична ''ласкава признања'' од стране ткз ''демократске јевропе''.

Hapsenje sa zadrzavanjem od 48h nije protivno Ustavu ukoliko postoji, a postojala je osnovana sumnja da ce neki od tih ljudi izazvati nerede.

Koje su ljudske slobode ogranicene gradjanima Belorusije? Sloboda okupljanja, sloboda medija je na izuzetno niskom nivou (zvanicno se rangira kao "not free", a u poslednjih 20 po slobodi medija na svetu), sloboda kretanja (gomila pohapsenih iz opozicionih stranaka, ali dobro, vi sigurnost znate bolje od Ujedinjenih nacija), verske slobode (u vise navrata su se bunile Jevrejska i protestantska zajednica. O homoseksualcima da ne govorimo).
Ok, mozda za vas to ne predstavljaju neke bitne stvari, ali cinjenica je da su to neki od osnovnih pokazatelja slobode i demokraticnosti jednog drustva.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
pedera tamo nema,tj svi su u ludnicama,a sto se tice slobode okupljanja ima kao i svuda u evropi,licno sam bio na par rock koncerta i jazz svirki,zna se dokle traje i posle fajrton nema organizovanog sljokana na javnim mestima posle takvih dogadjanja
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
O homoseksualcima da ne govorimo
slazem se,nemojmo.  Smile
O homoseksualcima da ne govorimo).
Ok, mozda za vas to ne predstavljaju neke bitne stvari
razumi,mi smo Srbi...

Citat
ali cinjenica je da su to neki od osnovnih pokazatelja slobode i demokraticnosti jednog drustva.
jel?  Smile

a ko ti to rece,oni sto unistavaju svet i uce ga demokratiji,pravdi i ljudskim pravima,dok im za to vreme kuci sedi pola jednog Balkana bez prava na lecenje?
a sto se tice slobode okupljanja ima kao i svuda u evropi,licno sam bio na par rock koncerta i jazz svirki,zna se dokle traje i posle fajrton nema organizovanog sljokana na javnim mestima posle takvih dogadjanja
works for me.  Smile

a,aj,da razumem one koji bas vole da se zezaju,ok-neka i bude toga,neka bude tog blejanja posle(volim i ja da zablejim,ali ne bas mrtav pijan i umoran u i ne bas u 4 sata ujutru...  Smile no,dobro,razumem da ima onih koji vole i to).
ali divljanje i majmunisanje,e to ne moze.
pevaj,zezaj se,smej se,pa i dodatno napijaj ako oces(mislim posto se zavrsi koncert).dokle god ne remetis red i ne divljas,radi sta god oces.
al kad krenes da se ponsas ko zivotinja,onda u kavez,gde ti je i mesto.
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 02:00:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Што се тиче слободе окупљања ту ни ми ни Европа им не можемо ни присмрдети. Видели смо то  ових дана како то изгледа и у Риму, Лондону, Паризу, Бриселу. Видели смо и третмане демократских власти приликом антиглобалистичких окупљања грађана приликом одржавања састанака Г7, Г8, Г16 у различитим светским градовима недавно у Канади и Немачкој. Људима није дозвољавано ни границе да прелазе. О слободи медија и цензурама у западној штампи да не говоримо. Где је то Лукашенко блокирао на више дана живот у читавом једном граду приликом своје посете. Многи грађани после Бајденове и Клинтонкине посети нису смели недељу дана из својих станова да изађу. родитељи нису могли децу на лекарске контроле одвести.

Citat
Hapsenje sa zadrzavanjem od 48h nije protivno Ustavu ukoliko postoji, a postojala je osnovana sumnja da ce neki od tih ljudi izazvati nerede.
Као за време ИБ-а. Ај да се ради само и о 48 сати, али овде се ради о бесправном вишемесечном задржавању. О чему ти брате причаш.

О којим људским правима ми говоримо и о правима окупљања грађана у Србији. Колико захтева за окупљањима није дозвољено  у последњих два месеца у БГ и НС. Зашто на крају исте мере нису предузимане и у Новом Пазару. Зашто потенцијални изгредници нису превентивно притварани. Зашто нису тамо забрањивали скупове.  Шта је са ним муџахедином што је разоружао и вукао за уши полицајца у Новом Пазару. Шта је са оном групом навијача НП -а што је транспарентима на утакмици величала оног санџачког кољача. Битно је да се у БГ- у годинама процесуирају навијачи који су певали песмице о ''Курвици Бранкици''
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
al kad krenes da se ponsas ko zivotinja,onda u kavez,gde ti je i mesto.

Tacno tako, ko one u Moskvi pre nedelju dana, sto nisu znali da se ponasaju pa je OMON imao posla  Smile Smile

Ај да се ради само и о 48 сати, али овде се ради о бесправном вишемесечном задржавању.

Valjda su mu nasli nesto, nismo mi ovde da o tome razmisljamo, ima ko o tome vodi racuna u drzavi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Valjda su mu nasli nesto, nismo mi ovde da o tome razmisljamo, ima ko o tome vodi racuna u drzavi

гарант су му нашли да је ликвидирао ђинђића Smile  а жена му доносила цигарете и клопу док је чекао савршени тренутак за хитац Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.