Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Белорусија: Лукашенко победио  (Pročitano 56669 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Jednostavno, lik je klasicni diktator.

ајде?
рецимо...по тој логици је и берлускони диктатор Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
@Shkorpi-ok,razumeli smo se sad.

nemoj da mislis da sam te zezao tim pitanjem,ja sam zaista mislio da ti zaista podrzavas Evropu i sve sto ona radi,jer cim bi neko ovde napisao nesto protiv nje,ti bi obicno osuo paljbu po njemu.
sad pretpostavljam da je to valjda iz nekih drugih razloga,a ne same Evrope.

inace,cisto i ja da ponovim za sebe-ja ne kazem da svet nema sta korisno i pametno da nauci ili preuzme od Evrope,daleko od toga.
nego mene nervira taj njihov sovinizam,licemerje i glumatanje.najvise glumatanje,to danas-"uradite to,i primamo vas",a sutradan-"lepo,ali moracete jos bolje ako ocete da razmislimo da li cemo vas predloziti za kandidata,pa da vas onda mooozda jednog dana primimo".
u tom slucaju su mi cak i ameri drazi,kad ti lepo kazu "bezi bre,dzukelo dok te nismo klepili" i zna covek/drzava na cemu je.
a ne ovo "paaa,mi ocemo,mi necemo,mozda,razmislicemo,pa nismo sigurni..."
to,kao i nametanje svojih stavova i volje,sto je opravdano kada se onda za to i dobija nekakva korist(clanstvo,beneficije...),ali ne i kada se sve to radi u 80% ni za sta(kobajagi radi ulaska,a taj ulazak...bice dobor ako se desi za 20 godina...)

no,ok,sad smo se razumeli po tom pitanju,kolko bih reko.
Ma tebi posle toliko vremena nije jasno da nije problem pljuvati po Hrvatima i balijama i Shiptarima. Ja kritikujem ono sto NE radimo. Kako da ne Evropa. Boze sacuvaj. Pa mi smo tu. Ali da se mi ifajdimo a ne da se klanjamo. Ali za to ti trebaju institucije.
Kakva bi Evropa prihvatila moju ideju recimo da se ovima i bajbokanama, ali dokazanim krimnalcima, stavljaju lanci, drze u rupe i vade na krampovanje. Tuca svake veceri. Ali bi smanjio broj prekrsaja napolju, broj policije, broj sudova. Ovako svaka susa je policajac, advokat, sudija, tuzilac.Sve to mi placamo, nasim stadardom.
Ako se Evropa raznezhi, rado cu ih possati kod njih ali bez prava da se vrate. pa nek ih humano hrane.
Ali za to treba zdravi ljudi. Vidis ti kako su mediji u funkciji oligarha? Pogledaj slucaj Cene Subotic i onaj kurtoncich Cosic. Cane vi ovako, Cane vi onako. Verglamo pricu koju znamo. Hajde bre Cosicu gde su carine od cigareta, porezi, akcize to ti meni prati.Sta je bio cane? Sef carine? Ministar finansija, poreski policajac? Tamo su pare. Eeeeeeeee to su pare koje Dinkic nije nasao a doneo u Goce Delcheva na Novi Beograd. Ono sto je ostalo, ako je ostalo.Ono drugo je sama pokojna Borka rekla: poslao me Sloba licno na Kipar da donesem 3 milijarde, dosao i onaj pijani Atanackovic, i ja ga nazvala: Slobo ovde je sve prazno.Pa nije tu ni cane ni Misko ni Beko imao pristup.
Trt, trt, trt novinarstvo. Cane imao svoje pare, nasao Tobako mafiju, bio kredibilan, kupio Lucky za 5 dinara, prodao za 6 a gde su ostalo od 20 dinara za Lucky?

Da se vratimo na Lukasenka. Hajde da je pokrao svih 80% glasova. Ali one izjave seljaka da su zadovoljni i da ovi koji ne rade trebaju na motiku, sta znace? To je snimila zapadna mreza.
E hocemo svi u gradu, grejanje na gas, topla voda, snickers, marlboro, splav, kompjuter, facebook i hajde da gu pljujemo. Ocem jos, majke vam ga fasisticke. Hoces? Korbach bato i motika u ruke.
Otpremnine za otpustanje iz administracije? Motika, asov, onog ciganina iz Moskve nazad pa mu napravi u bajbok fabriku za motike.
Pa vala je covek procenio sta ima i koliko moze, pa hajde, arbeit i napreduj.Do onda, ko radi, ne boji se gladi.
Nije se ni Svaba drugacije izvukao.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 19:54:38 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Da se vratimo na Lukasenka. Hajde da je pokrao svih 80% glasova

ту причу могу да попију само дебили...ево...објасни коки како је то лукашенко покрао 80% гласова? мислим,ти верујеш у то,јавила ти ортакиња из минска (узгред...да ли је жива мученица? Smile Smile ) ...па да и нама неукима и нецивилизованима појасниш како се то краде 80%  Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...i sta kaze drugarica 80% pokrao? Smile

Smile place mi se,kakvih sve lopova ima na ovom svetu.
neke,koje je pred smrt nesto zigala pete,zbog izborne kradje stigo metak.  Smile
kazu,oni koji tvrde da su upuceni u prilike,da su ga roknuli,bas oni,koji su ga promovisali u
vizionara.
znaci,ako je lukasenko lopov,i njega ce da zaboli noga,pa onda ce da ga roknu i tako.....
medjutim za sada mi se cini,da lukasenka samo boli ku*ac.mislim,da ce tako biti jos dugooooooooo...
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 20:39:52 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
....................
...Inace, ovde neki cicica napravio auto puteve pre 70 i kusur godina, al opet ga nesto ne vole danas, ne znam koji im je  Smile
...e,taj cikica,da si kojem slucajem ziveo u njegovo vreme.posto bi uz batine i gladovanje tom istom cikici izasfaltirao jedno 10km autobana,od tebe napravio ili sapun ili bi te spremio u smesu  za asfaltiranje,ili ili.malo bi se tu ti pitao.
...da li si ikad bio u Belorusiji?

ja sam bio i osecao sam se vrlo prijatno i slobodno,mada jeste jaca policijska prisutnost u vecernjim casovima,ako te jos uvate pijanog i  pritom remetis javni ret i mir ne gine ti desetak dana motike po nepreglednim beloruskim njivama
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Земља са најмањом стопом криминала на свету.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs

Po cenu osnovnih ljudskih sloboda.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
kojih sloboda,ako mislis na opijanje slobodno mozes tamo da pijes doduse ne na javnom mestu sto je i svuda na zapadu zabranjeno,e sad ako se toliko naljoskas pa tresnes negde na ulici sledi ti najmanje desetodnevno treznjenje uz motiku il lopatu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

...derane,a gde si ti to pa putovao po ovom belom svetu,pa znas sta je cena cega?
sta je za tebe osnovna ljudska sloboda?ajde odrasti vise,skupi muda otputuj u neku od zemalja,koje brinu o osnovnim ljudskim slobodama!strasno je koliko vas ima koji niste provirili iz mesnih zajednica,ali ste zato sve znanje sveta nabili u mali prst.strasno....
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 00:34:11 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510

А којим то основним људским слободама  располажу грађани запада и ми овде а да истих нема у Белорусији. Пре два месеца хапшени су грађани дан пре одржавања педерских манифестација без права која су уставом загарантована, права на одбрану. Породице притвореника су биле лишене седмицама не само контактактирања са својим најближима већ и самог сазнања где се они налазе. А да не говоримо о понашању већине политачара из владајуће гарнитуре и медијима који су се утркивали у доношењу пресуде пре судског процесуирања и изливима говора мржње. И све то од оних медија и политичара који су са запада добијали различита признања., попут: најдемократскији председник, најјевропејац, медији заслужни за развој демократије''. Чак је својевремено и онај криминалац и издајник Веран Матић добијао слична ''ласкава признања'' од стране ткз ''демократске јевропе''.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.