Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Бела куга у Србији – поражавајућа статистика  (Pročitano 32880 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
dzaba sve to. za 50god bice prepolovljen broj stanovnistva.

jedino sto je dobro je sto su krvati u jos vecoj buli. oni sve paranoisu protiv srbije a ima da im dodju talijancici sa vise vojnika no sto ovi imaju stanovnika. onda ce krvatska doci na svoje prave granice - zagorje i malo slavonije...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
dzaba sve to. za 50god bice prepolovljen broj stanovnistva.

jedino sto je dobro je sto su krvati u jos vecoj buli. oni sve paranoisu protiv srbije a ima da im dodju talijancici sa vise vojnika no sto ovi imaju stanovnika. onda ce krvatska doci na svoje prave granice - zagorje i malo slavonije...
Do tada će Srbija prerasti u pravu ciganjsku državu : ) Naravno, biće tu malko i varijeteta robe u vidu Sirijaca, Afganistanaca, malo će da mu ga daju po Alžiru i nešto crne Afrike i to je to.

p.s. Sve što su Srbi gradili, pokretna i nepokretna imovina ostaće onima koji dolaze posle njih : ))
« Poslednja izmena: 23. Dec 2016, 13:58:42 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Pa i ti zivis na tudjim grobovima...

Da li ti je zao Ilira, Kelta, Rimljana, Avara, pa i Turaka?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
Pa i ti zivis na tudjim grobovima...
Zašto da ne idemo do dinosaurusa? Ameba? To je ta relativizacija.
Mozda su za tebe tudji, ne sumnjam da jesu.

Citat
Da li ti je zao Ilira, Kelta, Rimljana, Avara, pa i Turaka?
I svi su ovde bili kao "avanturisti"... Budući da, kao klasični neoliberali, negirate prirodne nagone za zaštitom teritorije, kao uostalom i sve što potiče iz organske želje živog bića za osptankom, zaštitom tradicije, kulture, običaja, potpuno sam siguran da ne znate da smo se protiv Turaka borili, nismo im dali teritoriju, kao današnji neoliberali i NSP - na izvolite! Zamisli, boriš se protiv agresora ... čudno, ne?
« Poslednja izmena: 23. Dec 2016, 14:15:42 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Pa Turci nisu amebe... oni su ziveli ovde vekovima.. i onda im je receno - ajd idite...

Mislim, nije mene sramota sto ne znas svoju istoriju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
Pa Turci nisu amebe... oni su ziveli ovde vekovima.. i onda im je receno - ajd idite...
Rečeno? Ko im je rekao? Nisam siguran da su poštovali lepu reč i kad ih ljudski zamoliš.
Znaci, Srbi su postojali u istoj strukturi i obliku za vreme Kelta i pred pada pod Turke? Genijalno... Zato te i pitam, zašto da ne idemo do ameba? I tada su postaojali nekakvi Srbi u nekakvom obliku, ne?

Citat
Mislim, nije mene sramota sto ne znas svoju istoriju...
da da...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Meni je veci problem sto odose i odustase pametni. Ostace nasih ali prostaka i glupaka.

Nego sto ce se zardzavati afrikaneri, od bijede su i pobjegli  Smile

..

Anea i ti pretjerujes sa objetkivnoscu. Naravno da cu da favorizujem svoj dio istorije na balkanu. Sloveni od 6. vijeka, i uletili i izletili Turci.

Shira slika mozda je: nek prezivi najsposobnija - najnamazanija kultura. Al ima dovoljno lijepih stvari i u srpskoj kulturi zbog koje ne zasluzuje da bude potisnuta od "sposobnije".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Pa, cekaj... ako je tako... onda i Hrvati mogu da kaze... ih.. jebes Srbe... oni su ovde ziveli samo 300-400 godina Wink

Isti slucaj je sa Srbima i Turcima... i Turci su ovde ziveli vekovima... neki i dalje govore da su iz Srbije, iako su sutnuti pre vek i nesto...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
ma te prica de smo mi uleteli i pobili sve zivo je cista budalastina.
apsolutno je nemoguce da se to desilo. nema nikakvih dokaza.
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Nema jer su Iliri, Kelti i Tračani bili nepismeni  Smile

Mislim nesto su Sloveni poklali, nesto asimilirali, nešto poženili (genom).

Mislim da kulture ne umiru same, ljudi se bore da ih ocuvaju. Nismo samo mi pobili nase, nego su sve moderne nacije pobili pranacije.

Otkad je pisane istorije, od tad je i pokolja, a i prije. Pa se vremenom i odustalo od klanja. Dakle bilo neke vajde od zapisivanja, ono istorija je poučna. Zato je danas nasilje kao tabu, prije je bilo ko dobar dan..

Mnoge su zasluge za Balkan. Dosli smo prvi u pisanoj istoriji. Prethodnih plemena ni njihove kulture vise nema (win Smiley )

Turke smo istjerali. Kolko su osvojili, nešto smo i povratili.

Mislim Anea, ne znam jel ti ovo neka vježba argumentacije, al normalno da ću navijati za svoje. Sve i da je mnogo manje vremena.

Ne kazem da su novodošli nepoželjnu. Bosansko-islamska kultura je nova, i štrči medju hrišćanima da je maltene i ne slovenska. Al šta da se radi, živi ljudi, normalni, ne treba nista da im se zamjera.

Ako cemo po duzini vladanja, cio Mediteran pripada Italiji, bliski istok Egiptu...
« Poslednja izmena: 23. Dec 2016, 18:21:26 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.