Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:52:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bekam u L.A  (Pročitano 17149 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Bekam odradio debi za Galaxy

ENGLESKI superstar David Beckham odigrao je jučer prvu utakmicu za svoj novi klub L.A. Galaxy, koji je izgubio 1:0 od Chelsea, a prvu utakmicu za novi klub Beckham je opisao kao "jako emotivnu". Beckham je pred 27 000 navijača odigrao 12 minuta.

"Bilo je vrlo emotivno. Reakcije ljudi svaki put kad sam dobio loptu bile su nevjerojatne. Ponekad mi je zbog toga bilo malo neugodno", rekao je Beckham, čiji je nastup bio upitan zbog ozljede.

"Zaista sam htio zaigrati zbog sve te pažnje. Ovo je sjajan dan za klub", dodao je.
"Upozorio je kako mu je ozljeda članka još uvijek problem, ali da bi se i to trebalo riješiti. "Nisam u punoj formi i nisam trenirao otkad sam došao ovdje. Ozljeda neće nestati preko tjedna, ali napredujem. Vidjet ćemo koliko brzo ću ozdraviti".

Alexi Lalas, bivši američki reprezentativac i trenutno predsjednik i generalni menadžer Galaxya, rekao je kako će Beckham odigrati dovoljno utakmica da ga svi stignu vidjeti i kako ne treba žuriti i riskirati ozljedu.

Show na samoj utakmici, na kojoj su došle brojne zvijezde, bio je drastičan. Kad je Beckham sjeo na klupu za zamjene, oko 100 fotografa naguralo se da zabilježi taj trenutak.
Beckham je Realu vrlo brzo postao isplativa akvizicija, a vjerojatno će to, sudeći po sadašnjem zanimanjem za njega, postati i Galaxyu.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
 Smile Svaka mu cast...
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
LA Galaksi bira društvo Bekamu

Prvotimac italijanskog šampiona Intera iz Milana, Portugalac Luis Figo dobio je ponudu američkog kluba Galaksi da u Los Andjelesu završi profesionalnu karijeru.

Italijanski mediji podsećaju da u Galaksiju već igra Figov nekadašnji saigrač iz Real Madrida, Englez Dejvid Bekam, kao i da je klub iz Los Andjelesa pre nekoliko dana ponudio 33 miliona evra Francuzu Zinedinu Zidanu, koji je pre godinu dana "okačio kopačke o klin".

Finansijski detalji ponude američkog kluba portugalskom internacionalcu nisu objavljeni.

Figo je pre 20-tak dana produžio ugovor sa Interom do 30. juna 2008. U dosadašnjoj karijeri iskusni vezista, osim za Inter i Real Madrid, igrao je još za Barselonu i Sporting iz Lisabona.

Za reprezentaciju Portugalije, od koje se oprostio posle prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Nemačkoj, odigrao je 127 utakmica i postigao je 32 gola.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Amerika konačno videla Bekama na delu

Engleski fudbaler Dejvid Bekam debitovao je za Los Andjeles Galaksi u američkoj MLS ligi. Bekam je na utakmici sa D.C. junajtedom u igru ušao u 72. minutu, na terenu nije prikazao mnogo, ali je izazvao oduševljenje u publici. Njegov tim je, ipak, izgubio sa 1:0.

Rezultat, medjutim, i nije bio najbitniji za 44.686 prisutnih navijača na utakmici koju su putem malih ekrana mogli da prate gledaoci duž celih Sjedinjenih Američkih Država.
Publika je svaki kontakt 32-godišnjeg Bekama sa loptom pozdravljala ovacijama.

"Počastvovan sam ovakvom reakcijom. Najsrećniji sam, ipak, što sam se konačno vratio na teren i igrao fudbal", rekao je Bekam novinarima posle utakmice.

Bekam je naveo da je na svom debiju na zvaničnim utakmicama u SAD igrao dosta oprezno, jer se plašio da ne obnovi povredu levog članka.

"Moje stopalo se neće oporaviti tek tako. Ono će zarastati polako. Ovo je, ipak, veliki korak za mene. Srećan sam što sam igrao ovih 20 minuta", naveo je engleski reprezentativac koji je debitovao po jakom pljusku.

"Kišne kapi su ovde mnogo veće nego na Ostrvu. Nikada ranije nisam video ovolike. Navikao sam na kišu u Engleskoj i volim kada je teren vlažan. Kiša je utakmicu i učinila zabavnom. Većina navijača je bila mokra", dodao je.

Bekam je, ipak, priznao i da fudbal u SAD mnogo zaostaje za Evropom.

"Nadamo se da ćemo uspeti da unapredimo fudbal ovde. Pred nama je, ipak, dug put, ali idemo u pravom smeru", istakao je Bekam.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
propast u karijeri već do sada gotovoj
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Evo ga njegov prvi gol
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Lunar XZ130
 Golman cirkuzant...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Glupi amer Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Lunar XZ130
 Шкиљи тамо нешто, као намешта живи зид... Индијанац...

пс. Погађај бре на квизу, шта чекаш ?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:52:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.