Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 12:42:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bekam u L.A  (Pročitano 16938 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony xperia tipo
Ma, neka ode slobodno... to odgovara svima osim klinkama koje zbog njega navijaju za Real Madrid...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Ma obezbedio se covek za ceo zivot Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Bekam hoće iz Reala već na proleće

Iako je uspeo da sebi obezbedi najveći ugovor u istoriji sporta, Dejvid Bekam sada traži od madridskog Reala da ga pusti u LA Galaksi pre juna, kada mu ističe ugovor sa "kraljevskim" klubom, prenele su agencije.

"Znam da Bekamovi advokati pokušavaju da mu omoguće da iz Reala ode pre isteka ugovora, a mi nemamo para da dodatno platimo i tu klauzulu", rekao je generalni sekretar MLS lige Don Garber.

On je istakao da svi u MLS ligi i LA Galaksiju priželjkuju da Bekam stigne što pre u SAD.

"Zaista smo svi uzbudjeni zbog dolaska velike zvezde kao što je Bekam. Radimo zajedno sa LA Galaksijem da on dodje i pre leta kod nas, a znamo da je to i Bekamova želja", istakao je Garber.

Bivši kapiten reprezentacije Engleske odbio je da produži ugovor sa Realom, a za petogodišnju vernost ekipi iz Los Andjelesa dobiće oko 250 miliona dolara.

Nakon objavljivanja te vesti, trener Reala Fabio Kapelo izjavio je da Bekam više neće biti član prvog tima "kraljevskog" kluba, jer "ne može da se osloni na igrača koji je već potpisao za drugi klub".

Nova sezona u američkoj MLS ligi počinje u aprilu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6117
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6131
ja stvarno neznam koga taj bekam uopste interesuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
ja stvarno neznam koga taj bekam uopste interesuje

Ocigledno tebe, posto ponovo aktiviras temu u kojoj nije pisano 15 dana.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Marš: Bekama čeka pakao u SAD!

Nekadašnji engleski internacionalac Rodni Marš, koji je 70-ih godina prošlog veka nastupao za ekipu Tampa Bej Roudis, izjavio je da Dejvida Bekama "čeka pakao" kada stigne u SAD i zaigra za svoj novi klub, Los Andjeles Galaksi.

Marš smatra da je doskorašnji član Real Madrida potpuno nespreman za ono što ga očekuje sa druge strane Atlantika.

"Dejvidov život u Americi će biti paklen. Neće znati šta ga je udarilo. Svake druge nedelje moraće da putuje na gostovanja, ali to neće biti izleti od 300 kilometara prvoklasnim autoputevima, kao u Engleskoj i Španiji. Moraće da predje 6.000 kilometara da bi igrao protiv Nju Inglend Revolušna, a obično na takvim turnejama sledi još jedna utakmica".

"Ponekad vam se desi da za samo četiri dana preletite i po 13-14 hiljada kilometara i odigrate dve utakmice. Uradite to četiri ili pet puta, uračunajte promene vremenskih zona, treninge i ispunjavanje obaveza prema medijima i videćete kako cela priča može da postane izuzetno zamorna", glasi upozorenje Dejvidu Bekamu.

Marš je dodao da Bekam ne treba da očekuje da će uživati poseban tretman kod sudija.

"Sudije u toj ligi praktično ničemu ne služe. Arbitri ga neće zaštititi od momaka koji će gledati da na sve moguće načine steknu ime i dospeju u medije o Dejvidovom trošku".

Bekam je sa Galaksijem potpisao petogodišnji ugovor, koji bi trebalo da mu donese fantastičnih 250 miliona dolara.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Motorola a925
i na to dodajte osecaj da vam se na racunu nalazi 130 miliona..... Drugacije se to radilo 70-ih....
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Bekam: Igram za "kafanski" klub

Britanska štampa već je "presudila" Dejvidu Bekamu tvrdnjom da se engleski reprezentativac kaje samo mesec dana nakon odlaska iz madridskog Reala u Los Andjeles Galaksi.

Prema navodima medija sa "ostrva", Bekam je očajan zbog izuzetno niskog nivoa igre svoje nove ekipe, i uveliko razmišlja o nekim promenama u budućnosti.

"Za ime Boga, igram za kafanski klub", preneo je britanski tabloid "San" Bekamove reči nakon prijateljske utakmice LA Galaksija i meksičkih Tigrova, na kojoj je američki klub pregažen sa 3:0.

Bekam je, zbog manje povrede propustio utakmicu, ali je sve, izuzetno zbunjen i zamišljen pratio sa klupe.

Usledilo je veliko razočarenje kada je Englez, samo nekoliko nedelja nakon osvojanja titule prvaka Španije u dresu madridskog Reala i proslave pred stotinama hiljada navijača, gledajući utakmicu Galaksija shvatio da se na stadionu nalazi samo 2.000 posetilaca, a da njegovi saigrači više liče na engleske pijance nego na vrsne fudbalere.

Razočarenje Bekama je toliko da, kako navode mediji, planira da se već od januara meseca naredne godine vrati na evropsko tržište.

U Galaksiju, koji se nalazi na pretposlednjem mestu Zapadne konferencije, izgleda da se ne brinu previše o tome i već su počeli sa novim marketinškim aktivnostima kako bi što pre otplatili silne milione koje je primila nihova nova zvezda.

Umesto na utakmicu koja ih u subotu očekuje protiv Čelzija, u ekipi su se više skoncentrisali na gala zabavu koja se priprema posle meča i na kojoj će prisustvovati najzvučnija imena Holivuda.

Mnogi vrhunski fudbaleri, koji su nakon senzacionalnog odlaska Bekama u SAD počeli da razmišljaju o istom, zasigurno će dobro da promisle, vodeći se trenutnim očajem engleske zvezde.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy S2
Ne znam samo šta je očekivao.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Bekam propušta duel sa Čelsijem?

Grozničavo očekivani debi nastup Dejvida Bekama za Los Andjeles Galaksi nalazi se pod znakom pitanja, a konačna odluka biće donesena neposredno uoči utakmice sa Čelsijem, koja je na rasporedu u noći izmedju subote i nedelje po evropskom vremenu.

Reprezentativac Engleske doputovao je u SAD sa povredjenim skočnim zglobom leve noge i još uvek oseća bol.

"Dejvid se oseća mnogo bolje, ali moraćemo da sačekamo do nekoliko sati pre početka meča. Sigurno je da protiv Čelsija neće igrati važnu ulogu, ali se nadamo da će biti u stanju da provede na terenu bar neko vreme. On to žarko želi", izjavio je trener Galaksija Frenk Jalop.

Bekam od prošlonedeljnog dolaska u Los Andjeles ide na terapije. Dan pre duela sa vicešampionom Engleske, dok je ostatak ekipe trenirao, Englez je radio u teretani i sa klupskim fizioterapeutom.

"Došao sam ovde na pet godina, neću nigde otići posle subote. Važno mi je da se oporavim, a ne mislim da će se to desiti na vreme da zaigram protiv Čelsija", rekao je Bekam.

On tvrdi da je zglob uganuo prošlog meseca, igrajući za reprezentaciju protiv Estonije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008. godine.

Desetak dana kasnije, pogoršao je povredu na poslednjem meču u dresu Real Madrida, kada su "kraljevi" pobedom nad Majorkom osigurali titulu šampiona Španije.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 12:42:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.