Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:00:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bedno se osecam!  (Pročitano 13227 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
vidi sad ... ako si sve pokusao, a ona nista ... po svome ... onda i ne treba da se osecas bedno ...

ako mislis da ne postoji vise nista sto bi ti mogao uciniti, da se ona promeni ... onda si ispravno postupio ..

ali ako postoji bilo sta da joj pokazes da mora da te postuje, onda pokusaj ...

sledeci put kad ti nesto kaze, a ti smatras da to nije u redu, ti joj reci to, ako pocne s pricom ko je ona a ko si ti, kazes joj lepo sve na miran nacin, nek razmisli, pa tako jos nekoliko puta i pocece da te postuje ...

najlakse se zaliti i izbaciti je ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Znam i da ima i gorih slucajeva a svakom se cini da je njegov najgori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Ne sada cu da cutim a negde ce da pukne, ona nema postovanja prema nikom, sta ako ce da propada, neka je, ja cu da se ogradim, radim svoj posao a ona neka je nek radi sta hoce. Ja sam pokusao, i neki jos pre mene nema veze, izdrao sam se na nju, posto je rekla da mi je plata poklonjenb. Da me je ona zaposlila. Nema veze, ne zelim joj zlo ali videce kasno kada vise ne bude mogla ista da promeni. Neka ostanem i najgori radnik po njenom samo zato sto sam trazio neka svoja prava.  Nema veze, sve ce doci na svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
pazi kad sam ja pocinjo da radim,u pocetku je bilo zabavno,novi ljudi,nova poznanstva,nije bila tolka odgovornost,medjutim sto vreme prolazilo moro si da se ukljuciujes i snosis posledice ako nesto zaseres.kolko si uradio,dal si dobro prebrojo,ako nesto ne stima kada je to bilo.......
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
sa posla........

veoma je zajebano danas,trenutno je pauza,fuck znao sam,jos u petak smo sortirali neku robu,i mos misliti nije se poklopilo po rasporedu i ne moze da se napravi faktura.......

tako da.......

moramo da sortiramo od pola iz pocetka,plus nam stize nova roba sutra.......

u magacinu je pakao......... Smile
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ne znam sad da li je baš trebalo ovo ovde da postavim. Neka me modovi isprave, ako misle da treba.

Pet stvari koje ne treba reći u kancelariji

Ivana Milaković 17.03.2008.

Posao može da bude veliki izvor kako frustracija, tako i zanimljivosti, a tu je i zbližavanje s kolegama. Ipak, kako god se osećali - besno ili, naprotiv, raspoloženo i prijateljski - neke stvari bi bilo bolje nikad ne izgovoriti pred kolegama.

1. Šef je žestoko zabrljao s ovim.
To je, zapravo, bila učtivija varijanta, ona manje učtiva uključivala bi psovku. U svakom slučaju, otvoreno nipodaštavajuće komentare o šefu trebalo bi zadržati za sebe. Ne kažemo da se pretpostavljenima treba ulizivati, ali ipak treba paziti šta pričate - ne možete biti sigurni da to što ste rekli neko neće preneti šefu i da kasnije nećete imati problema zbog toga. Ako osećate snažnu potrebu da se požalite na šefa, učinite to negde daleko od kancelarije i kolega.

2. Kolega taj-i-taj je idiot. Kancelarijsko tračarenje u izvesnoj meri stvara bliskost između onih koji u njemu učestvuju - ali samo u izvesnoj meri. Jednom kada je pređe (a kada počnete da tračarite, teško je to održati pod kontrolom), doprinosi stvaranju paranoje i neproduktivnosti. Zato, ako imate primedbu na rad kolege ili koleginice, neka ona bude konkretna, recimo: "Ponela se kao da su ciljna grupa penzioneri, a ne tinejdžeri".

3. Izgubili smo klijenta jer taj-i-taj kolega bazdi. Ovaj podatak je možda tačan, možda je potencijalni klijent zaista otišao jer se "kolega taj-i-taj" previše osećao na znoj, ali otvoreno pričanje o blamirajućim detaljima vezanim za kolege umanjuje vaš sopstveni kredibilitet. Bolje je da se vaš komentar zadrži u sferi poslovnog, recimo: "Kolega taj-i-taj nije na pravi način predstavio našu firmu".

4. Ako bih samo mogao/la da uklonim tog nesposobnjakovića s puta... Zlatno pravilo: nikada ne otkrivajte svoju kompletnu strategiju - nikome. Vaš šef je verovatno svestan toga da želite da budete na njegovom položaju, ali nema razloga da unapred sazna da planirate da sledećeg meseca preduzmete neke konkretne korake povodom toga. Ako se poverite kolegi, ugrožavate sopstvene planove.

5. Još u gimnaziji sam shvatila da dušu ispovraćam kad mešam vutru i alkohol.
Priča o tome kako ste s društvom iz srednje škole pijani i uduvani pravili gluposti po parku je verovatno zabavna, ali bi ipak trebalo da je zadržite za sebe. Sve što sada kažete ljudima širiće se brzinom požara po firmi kako se budete uspinjali u hijerarhiji, i to preuveličano, a teško da će vam pomoći u karijeri ako se o vama priča da ste lečeni (da li i izlečeni, ne zna se, sumnjivo je to) narkoman i alkoholičar.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mi kod naseg direktora i ne ulazimo u kancelariju,..........covece jel ti stvarno verujes u te price iz novina kako treba da se ponasas sa sefom? Smile
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mi kod naseg direktora i ne ulazimo u kancelariju,..........covece jel ti stvarno verujes u te price iz novina kako treba da se ponasas sa sefom? Smile
Nije bitno veruješ li ili ne, ništa te ne košta da ih pročitaš, i vidiš da postoje i druge perspektive sagledavanja problema, što je ponekad dragoceno za savladavanje istog.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ma kakvi problemi,ovde gde ja radim moras da odvajas,sortiras,pakujes,slazes,brojis,popunjavas.........i razvozis

sta ti misli da imamo vremena da pijemo coca-colu sa direktorom i igramo fudbal Smile
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:00:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.