Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:52:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Vase misljenje povodom postavljanja pomenutih baza

Glasanje završeno: 21. Sep 2016, 02:28:25

O da, bice
10%  (3)
Mozda
13.3%  (4)
Nema sansi
26.7%  (8)
To nam je spas
23.3%  (7)
To ce biti nasa propast
26.7%  (8)
Ukupno glasova: 24
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Baze Ruske Federacije u Srbiji?  (Pročitano 28662 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mosh i ti polako u rusiju
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Volim i ja vas i vase slanje mene u Rusiju. Ali ne, ja Rusiju dovodim ovde.

Sad ce organizacija i strateski dogovor oko njihovog dolaska pa vi lagano, hajd polako, upisite neki brzi tecaj ruskog jezika, trebace vam.  Smile
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
ako vec dolaze, nek nauce oni srpski
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pff.nema nikakve potrebe... Smile rusi ce zajedno sa srpskim paravojnim formacijama upast u bond...i zauzeti ga... i eto  Smile
ko da je to neki problem... Smile

ne trebaju nama njihove baze....  Smile
nek oni nama daju nesto sto ima neku iole kvalitetnu razornu moc ..po mogucnosti nesto za masovno unistenje   Smile 

salim se ja malko  Smile

to nesto kao poziv srbende emira kusturice upucen rusima da "kod njega" naprave vojnu bazu  Smile
valjda je mislio kod njega u sarajevu  Smile e tamo moze.... Smile

nije dobro ni postojanje bonda na teritoriju srbije...
a kamoli ruske baze... Smile

nek se jebu i rusi i amerikanci... i nek se motaju i gadjaju raketama i nuklearkama... tamo po onim pjescanim kobrojebinama  Smile a ne ovdje da se motaju...i natezu pise cija je veca  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat
"То је велика глупост. Дајте да размислимо: шта је НАТО. Нема никаквог НАТО-а. То је само атлантски клуб где сви гласају како каже Америка. Више безбедности он не може никоме да обезбеди. Чланице НАТО-а су земље које имају веома компликоване односе. На пример — Грчка и Турска су у НАТО-у. Да ли су зато безбедније? Па, оне и дан-данас имају веома компликоване односе. Још једном желим да кажем да је НАТО остатак Хладног рата, старе епохе. То је просто начин да се Американцима објасни зашто они и данас држе своју војску у Европи. То је начин легитимизације Американаца и америчке војне силе у Европи. Шта ће то Црногорцима? Или, шта ће Србима? Шта је то, фабрика чоколаде? Нико вам ништа неће дати. Штавише — захтеваће да се купује скупо америчко оружје, и отпад који вам ни за шта не треба. И доносиће одлуке за вас. То је организација за слабе и безвољне политичаре."

Tako je...reče Rogozin i zakopa glavu u pesak
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Slažem se sa svim što je napisao Cg Ac i dodao bih još nešto na ovu diskusiju :

Još 2009. je na forumu postojala ista ovakva tema, i tu temu je otvorila tadašnji član Nastasja, na koju me Arijada sada veoma podseća. Čak im je i način postovanja isti - Nastasju kada bi ispravio čak i neko ko deli njeno poštovanje prema Rusima ali ne misli 100% isto, ona bi odgovarala isto kao što danas to radi Arijada - ''ne brini ti ništa, imam ja insajderske informacije/ samo se vi smejte, nećete još dugo/ ne, ne razumeš, to je već odlučeno, samo je pitanje vremena kada će i da se sprovede u delo'' i slično...  Tako da meni ova tema dođe kao deja vu.

Elem, iako sam tada u vreme te originalne teme bio mnogo više naklonjen Rusiji, još tada sam rekao da od toga nema ništa. Jer iako sam uvek poštovao Ruse bio svestan njihove moći, nikad nisam dozvoljavao da me medijske i političke priče odvedu u svet fantazija i naivnih očekivanja.

A to je dakle bilo 2009. Dok su još i postojale neke male malecke šanse da Srbija bude Ruska desna ruka. U međuvremenu, ne samo što su Hrvatska i Aljbanija postale NATO, nego će ove ili sledeće godine da uđu i Crna Gora i Makedonija. Nakon toga, Srbija sa svih strana postaje okružena NATOom i jednom Bosnom, koja je izgubljena u prostoru i vremenu. Da ne pričam o tome da se vojna i ekonomska moć Srbije od te 2009. naovamo prepolovila.
Tako da ko i dalje misli da jedna država jačine Srbije, u ovakvom okruženju, može da opstane na svoju ruku,i još da glumi Ruski branik usred NATO teritorije, on treba pod hitno da uzme udžbenike iz geografije i istorije - a možda i ekonomije - i da se malo obrazuje o svemu tome.

Ovo sam napisao jedno šest puta otkad sam na forumu ali očigledno treba ponavljati s vremena na vreme jer su neki ljudi veoma podložni medijskom i političkom bullshitu. Kao što sam već nekoliko puta napisao da će ova vojna neutralnost jednog dana biti ukinuta, a par godina kasnije Srbija pristupiti pregovorima za NATO, pa ipak mnogi ljudi ni u to neće verovati sve dok tamo 2018. odnosno 2023. svojim očima ne vide to na Dnevniku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
jebali vas i rusi i amerikanci i nato ....
sto istih tema za mlacenje prazne slame ste otvorili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
 Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Руски ПВО у Србији одржаће равнотежу на Балкану

Ако планови Србије о добијању ПВО система и ловаца МиГ-29 од Русије буду успешни, добијено наоружање обновиће равнотежу на Балкану која би могла да буде нарушена плановима Хрватске да од САД купи оперативно-тактичке ракете МГМ-140 АТАЦМС.

Према подацима извора, Београд се обратио Москви поводом руског ПВО система пошто је Хрватска саопштила да намерава да од САД набави оперативно-тактичке ракете МГМ-140 АТАЦМС, које могу да обарају циљеве на растојању од 300 километара.
„Српска војска сматра да ће појављивање оваквог оружја на Балкану променити равнотежу снага у региону. Али, помоћ од оних који их тако активно зову у НАТО нису дочекали. И били су принуђени да се обрате нама“, каже извор.
Српски захтев већ је упућен у Русију. Специјална комисија за војно-техничку сарадњу двеју земаља размотриће га до краја јануара, о чему је недавно говорио и руски вицепремијер Дмитриј Рогозин.
„Ми ћемо овај списак проучити с највећом пажњом, размотрићемо га и у складу с могућностима испунити“, обећао је Рогозин.

Према подацима „Комерсанта“, српску војску интересују пре свега системи ПВО средњег („бук“ и „тор“) и малог („панцир-С1“) домета.
Што се тиче питања о испоруци комплекса земља—ваздух С-300, током сусрета у Београду оно није потегнуто, пошто српски војни буџет не допушта такву врсту куповине.
Поред тога, према информацијама листа, Министарство одбране Србије намерава да попуни свој авио-парк с неколико ловаца типа МиГ-29.
Српска војска сада има десет авиона МиГ-29 (рачунајући шест купљених од Русије 2013. године), једанаест авиона МиГ-21, као и неколико десетина ловаца Ј-22 „орао“.
Извори листа тврде да ако Москва и Београд усагласе количину неопходних система ПВО и авиона, они ће бити испоручивани из постојећих ресурса Министарства одбране Русије, уз накнадну модернизацију.
Та варијанта ће за Србију бити и бржа и јефтинија и то ће омогућити очување баланса снага у балканском региону.

(naslovi.net)
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:52:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.337 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.