radio sam u komunalnoj firmi od izuzetnog znacaja, u kojoj se ceo saobracaj (pare, interno, externo...) vrsi preko internete XD ludilo !!!
krenuli radnici da rokaju torrente - i oko 14h, kad u salter sati ima preko 50 ljudi, po kancelarijama na 100-tine njih, pazari se traze, salju, narudzbe... itd... ceo sistem puca
Mada, moze biti da su odvojene db 988 telekoma i info.988.rs, ali i ako jesu, meni treba nacin da im upadnem na sajt kao operater, sto mora biti moguce...
Na mnogim mestima u JAKIM firmama, gde sam radio, u sistem ulazis preko sajta, i uvek ima onih ludih kombinacija user/pass:
admin/admin user/123321 itd...
svejedno, treba mi nacin da im udjem u sistem i da skinem bazu...
Treba mi samo db Telemarketing je krivicno delo, panduri i inspekcija ne rade svoj posao - i to je krivicno delo. A posto ja regularnim putem ne mogu dobiti zadovoljenje (koji mi sleduje po zakonu i ustavu), koristicemo neke suptilnije metode. Ja nikoga nisam terao da se bavi kriminalom.
Trazenjem baze podataka na forumu, ti direktno trazis od nekoga da se bavi kriminalom.
Au brate pa to su male i sitne sitnice. Aj reci ali iskreno, koliko imas piratskog softvera na svom racunaru? Koliko piratskih multimedija skines mesecno? itd, itd....
...i to je kriminal, ali kada je u pitanju napredak civilizacijskih tekovina i opste dobro, neke stvari se mogu zanemariti
a, sto se mene tice, moras imati moju dozvolu da mi pozvonis na vrata, ili da me nazoves telefonom... u suprotnom cu ja da zamislim da sam bejzbol igrac, a da vidis kako imam lepu bejzbolku
AKo želiš da krojiš svoje definicije kriminalnih dela, predlažem da osnuješ svoju partiju, iscimaš komšiluk i familiju, srušite sadašnju Vladu, i pokušaš da promeniš Zakon. Do tad ćeš morati da poštuješ trenutni. Mada, ništa se ne mora. A što se tiče toga što imaš "lepo bejzbolku"... Uvek ima lepša.
No, nije ni tema a ni podforum za ovu vrstu diskusije. Tema je idiotska. Iskreno predlažem lock.
AKo želiš da krojiš svoje definicije kriminalnih dela, predlažem da osnuješ svoju partiju, iscimaš komšiluk i familiju, srušite sadašnju Vladu, i pokušaš da promeniš Zakon. Do tad ćeš morati da poštuješ trenutni. Mada, ništa se ne mora. A što se tiče toga što imaš "lepo bejzbolku"... Uvek ima lepša.
No, nije ni tema a ni podforum za ovu vrstu diskusije. Tema je idiotska. Iskreno predlažem lock.
edit by chelavi1: poruka uklonjena zbog vredjanja
« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 02:46:26 od chelavi1 »