tako da mogu da je pretrazujem sa desktopa? Ne svidja mi se taj sajt: ruzan je i spor, i opcije su ocajne - lakse mi je sa desktopa. Posaljite mi odgovor na zajcev@mail. com
Sajt uopste nije toliko ocajan da se na njemu ne moze raditi... Ako bas insistiras onda bi mogao u javi neki crawler sastaviti, ako ne znas googlaj o takvom necemu. Ili manuelno sakupi sve podatke.
interesantno pitanje... zar je moguce da niko nema odgovor? inace, pokusavao sam da provalim na kojoj je platformi sajt i nisam uspeo... jel zna neko kako mu pronaci vrata?
svi te drolje sto zovu i nude kojekakve kurce, zovu sa zasticenih telefona - kad nazoves 988 nece da ti daju adresu gde stanuju, uz famoznu recenicu "nemamo podatak o tom broju" a imaju podatak, ali je broj zasticen... elem, posto 988 ne da adresu, ja je nadjem u bazi, i odem tamo i tako im bejzbolkom polupam picku, da ne da im nece pasti napamet da nekoga vise zovu, nego ce i telefon i struju da zabatale za ceo zivot.
sad nemoj samo da neko kaze - "to nije po zakonu"... boli me kurac sto nije po zakonu - gde su panduri kad me ovi zovu? lade muda negde u kafani...
odnosno - ako drzava ne radi svoj posao - odradice ga Sledge Hammer
pishhhhhhhh
« Poslednja izmena: 08. Nov 2012, 02:28:07 od Orogu Saki »
Odes na bele strane i ukucas broj koji te je zvao i dobijes rezultat, ako ga nema u bazi belih strana, nece ga biti ni na bazi ako je skines na svoj racunar. Prosto ko pasulj.
Odes na bele strane i ukucas broj koji te je zvao i dobijes rezultat, ako ga nema u bazi belih strana, nece ga biti ni na bazi ako je skines na svoj racunar. Prosto ko pasulj.
Jednom sam zbario jednu ribu na 988 da mi da adresu i podatke zasticenog telefona - i dala mi je. Znaci, za njihove operatere, telefon se ne brise, nego je highlightovan (pretpostavka) ...
Moja je pretpostavka da se u bazi na belim stranama, takvim projevima doda neki string - da bi se pri upitu izbacila poruka "nema podataka..." Mada, moze biti da su odvojene db 988 telekoma i info.988.rs, ali i ako jesu, meni treba nacin da im upadnem na sajt kao operater, sto mora biti moguce...
Na mnogim mestima u JAKIM firmama, gde sam radio, u sistem ulazis preko sajta, i uvek ima onih ludih kombinacija user/pass:
admin/admin user/123321 itd...
svejedno, treba mi nacin da im udjem u sistem i da skinem bazu...
Znam da im se to nece svideti - ali posto vec te baze prodaju firmama za telemarketing (za koji je kazna od 200.000 - 3.000.000 dinara) ko ih jebe...
Ukucaj telemarketing na google i videces koliko ima firmi u ng za to !!!
radio sam u komunalnoj firmi od izuzetnog znacaja, u kojoj se ceo saobracaj (pare, interno, externo...) vrsi preko internete XD ludilo !!!
krenuli radnici da rokaju torrente - i oko 14h, kad u salter sati ima preko 50 ljudi, po kancelarijama na 100-tine njih, pazari se traze, salju, narudzbe... itd... ceo sistem puca
Mada, moze biti da su odvojene db 988 telekoma i info.988.rs, ali i ako jesu, meni treba nacin da im upadnem na sajt kao operater, sto mora biti moguce...
Na mnogim mestima u JAKIM firmama, gde sam radio, u sistem ulazis preko sajta, i uvek ima onih ludih kombinacija user/pass:
admin/admin user/123321 itd...
svejedno, treba mi nacin da im udjem u sistem i da skinem bazu...
Treba mi samo db Telemarketing je krivicno delo, panduri i inspekcija ne rade svoj posao - i to je krivicno delo. A posto ja regularnim putem ne mogu dobiti zadovoljenje (koji mi sleduje po zakonu i ustavu), koristicemo neke suptilnije metode. Ja nikoga nisam terao da se bavi kriminalom.
Trazenjem baze podataka na forumu, ti direktno trazis od nekoga da se bavi kriminalom.
Au brate pa to su male i sitne sitnice. Aj reci ali iskreno, koliko imas piratskog softvera na svom racunaru? Koliko piratskih multimedija skines mesecno? itd, itd....
...i to je kriminal, ali kada je u pitanju napredak civilizacijskih tekovina i opste dobro, neke stvari se mogu zanemariti
a, sto se mene tice, moras imati moju dozvolu da mi pozvonis na vrata, ili da me nazoves telefonom... u suprotnom cu ja da zamislim da sam bejzbol igrac, a da vidis kako imam lepu bejzbolku
AKo želiš da krojiš svoje definicije kriminalnih dela, predlažem da osnuješ svoju partiju, iscimaš komšiluk i familiju, srušite sadašnju Vladu, i pokušaš da promeniš Zakon. Do tad ćeš morati da poštuješ trenutni. Mada, ništa se ne mora. A što se tiče toga što imaš "lepo bejzbolku"... Uvek ima lepša.
No, nije ni tema a ni podforum za ovu vrstu diskusije. Tema je idiotska. Iskreno predlažem lock.
AKo želiš da krojiš svoje definicije kriminalnih dela, predlažem da osnuješ svoju partiju, iscimaš komšiluk i familiju, srušite sadašnju Vladu, i pokušaš da promeniš Zakon. Do tad ćeš morati da poštuješ trenutni. Mada, ništa se ne mora. A što se tiče toga što imaš "lepo bejzbolku"... Uvek ima lepša.
No, nije ni tema a ni podforum za ovu vrstu diskusije. Tema je idiotska. Iskreno predlažem lock.
edit by chelavi1: poruka uklonjena zbog vredjanja
« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 02:46:26 od chelavi1 »
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws