Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:32:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Battlestar Galactica  (Pročitano 51362 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
Čini mi se da su rekli da su tek na zemlji počeli normalno da se razmnožavaju Smiley A zašto otišli...ko zna, možda je su se isto pobunili kao kolonijalni sajlonci Smiley
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Znaci iz ovoga sto kazete, Zemljani uopste i nikad nisu bili Zemljani - ljudi vec humanoidni Sajlonci koje su napravili jednini ljudi sa Kobola? A onda su ti Sajlonci napravili svoje Centurione koji su se opobunili protiv humanoidnih Sajlonaca......???  A onda su samo ovih final five uspeli da prezive i krenuli put kolonija i napravili ostalih osam humanoidnih sajlonaca i centurione......  ali su se i oni pobunili pa napali kolonije......? uf!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
moja devojka i njena rodica prate to pa sam hteo i ja da vas pitam kakvo je vaše mišljenje o seriji i da li vredi da se to pogleda ?
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

20 u 10 ide jedan put sa ostatkom

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung M3510
moja devojka i njena rodica prate to pa sam hteo i ja da vas pitam kakvo je vaše mišljenje o seriji i da li vredi da se to pogleda ?

Ovo ti je serija za pod sekciju "must see". Pogledaj prve dve epizode. To ti je ono sto zovu Miniseries iz 2003-e. Ako ti se ne dopadne to, onda nemoj gledati dalje.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2009, 10:09:36 od pajko83 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis preko dozvoljene velicine.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N8
pogledaj film, traje nesto oko 2 sata pa ako ti se svidi skini seriju pa gledaj
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
Znaci iz ovoga sto kazete, Zemljani uopste i nikad nisu bili Zemljani - ljudi vec humanoidni Sajlonci koje su napravili jednini ljudi sa Kobola? A onda su ti Sajlonci napravili svoje Centurione koji su se opobunili protiv humanoidnih Sajlonaca......???  A onda su samo ovih final five uspeli da prezive i krenuli put kolonija i napravili ostalih osam humanoidnih sajlonaca i centurione......  ali su se i oni pobunili pa napali kolonije......? uf!
Final five jesu napravili 8 humanoidnih, ali nisu napravili centurione, to su kolonijalci uradili. Petoro je sklopilo dogovor sa kolonijalnim centurionima da im pomognu da naprave organske sajlonce, a da centurioni zauzvrat prekinu rat. Mislili su da će krug sukoba prestati zato što su cenuturioni verovali u jednog boga, to je kao trebalo nešto da promeni. Final five, i generalno svi sajlonci na zemlji su verovali u više bogova kao i ljudi sa kolonija - to je još sa Kobola poteklo. A ova vera sa jednim bogom je nastalo nešto pre prvog sajlonskog rata i o tome ćemo gledati u seriji Caprica Smiley

Ovo ti je serija za pod sekciju "must see". Pogledaj prve dve epizode. To ti je ono sto zovu Miniseries iz 2003-e. Ako ti se ne dopadne to, onda nemoj gledati dalje.

Ne znam, ja sam u suštini u početku bio prilično ravnodušan prema seriji, ali me je sve više uvlačila u radnju kako su epizode prolazile Smiley Ipak se ne može potpun utisak dobiti iz miniserije
« Poslednja izmena: 03. Mar 2009, 16:17:55 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung M3510
Citat: lukpot
Ne znam, ja sam u suštini u početku bio prilično ravnodušan prema seriji, ali me je sve više uvlačila u radnju kako su epizode prolazile Smiley Ipak se ne može potpun utisak dobiti iz miniserije

Jbg, mene je odmah povuklo. Miniserije su 2 x 1.5h! Nije to malo. I ako me pamcenje dobro sluzi, zavrsilo se tako sto je otvoreno mnogo zanimljivih pitanja. Iz moje perspektive. Ti si jedan od retkih koje je serija uvukla kasnije. Uglavnom znam za obrnuto, da je serija smorila posle nekog vremena. Pogotovo S3. Ima nas raznih.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2009, 23:20:36 od pajko83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Mene je privuukla odmah mini serija ali me je smorilo cekanje dok Hrvati nisu poceli da prikazuju seriju.... mislim da je cak i dobrih godinu godinu i po proslo......

ali uvek je dobra... mene nijedna sezona generalno nije smorila, jedino me nervira brate ove tanke niti izmedju ljubavi i mrznje.. mislim malo mi je nerealno... toliko njih su bili odlicni pa se odjednom medjusobno krljaju skoro bez ikakvih nedoumica... pa se mire ponovo... to mi je jedino blesavo.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Мене је привукла када сам први пут погледао мини серију на РТС. Мени се много свиђа то што у серији не постоји савршен лик... сви греше.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung M3510
Pogledah jos juce, i taman su se slegli utisci. I ova je bila dobra. Ja bih rekao 8.5/10! Ostaje jos samo 2 x 1.5h za dve finalne. Juhu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:32:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.