Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 01:49:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Battlestar Galactica  (Pročitano 51342 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
najbolje epizode one od pre tri nedelje, toliko uzbudjenja, napetosti, bas ono sto BSG treba da bude, totalna ludnica.....  e sada su poalko u ove dve tri zadnje spustili loptu ali i dalje je frka sada sta ce biti sa ovim sto hoce da pale sa broda... hoce li Galactica preziveti kao brod......  sta li je Kara... ono joj je prepostavljam bio cale sa kim je svirala, ali nisam skapirao odakle ovi znaju muziku.....

i ako je neko bolje skapirao koncept kako su ovi sa Zemlje se prvi oput reinkarnirali i otisli put svemira, to mi nije bas najjasnije.. pfreneli svest ili tako nesto
Pa ta muzika je ona koja ih je probudila kad su shvatili da su sajlonci...pitanje je kako je Karin otac znao tu muziku...
Petoro sa zemlje je popravilo tehnologiju za uskrsnuće koju je trinaesta kolonija još sa Kobola donela. Pošto su sajlonci na zemlji počeli da se razmnožavaju "tradicionalno" tehnologija je zaboravljena, ali su je oni obnovili. I kad je zemlja uništena oni su bili jedini preživeli, pošto su "vaskrsli" na brodu koji je bio u zemljinoj orbiti.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

20 u 10 ide jedan put sa ostatkom

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung M3510
Ovako sam ja skontao. Ne mora sve da bude tachno.

Trinaesto pleme su bili Cylons i kada su dosli na planetu Zemlju poceli su da se razmnozavaju ovako narodski, kao i mi. Tehnologija resurection ship-a je u medjuvremenu (dug vremenski period), u potpunosti izgubljena i ovi koje mi znamo kao Final Five su na obnavljanju resurect tehnologije. Resurection Ship su u medjuvremenu napravili i stavili ga u orbitu oko Zemlje. Nakon nuklearnog napada na planetu Zemlju njih petoro su se resurect-ovali u brod i krenuli put 12 Colonies da zaustave i upozore na moguce sukobe sa Centurions-ima i na to kakav ishod to ima. Nisu imali FTL pa su putovali vrlo dugo i rat sa Cylons je vec poceo. Centurions su u medjuvremenu vec napravili one Hybrid modele ali oni nisu mogli da prezive tj. da  funkcionisu. Final Five nude pomoc u zamenu za prestanak sukoba. Daju im resurection tehnologiju i prave osam Humanoid modela. Jedan od njih je i Daniel, nekakav umetnik, po svemu sudeci Kara-in chale. Brat Cavil nekom muckom prilikom resurect-a brise ranija secanja i salje Final Five da zive medju ljudima da vide sta su i kakvi su (teorija brata Cavil-a).
To je to, ako se nisam negde izgubio. Sve je moguce!
« Poslednja izmena: 02. Mar 2009, 12:39:21 od pajko83 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis preko dozvoljene velicine.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
aaaaa... a ja sam bio skontao da su ovi sa Zemlje napravili 13 koloniju..... zato mi nije bilo jasno otkud sad njima resurection ship i te fore... a u stvari 13 kolonija je naselila Zemlju..... ili Zemlja njih.... Smiley 1 Smile Smile  auuuuuuuu...... zajebano bre ovo.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
13. племе су били и људи и Сајлонци, чини ми се...  Smile

Мене занима ко је то уништио Земљу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
Rekli su u prvoj epizodi posle nalaženja zemlje da su utvrdili da kosti sa zemlje pripadaju samo sajloncima. A koliko se sećam, ili je neko od producenata rekao, ili u samoj seriji neko da su se na zemlji centurioni pobunili protiv "humanoidnih" sajlonaca i došlo je do nuklearne katastrofe. Zato je ono petoro krenulo do 12 kolonija, da ih upozore da ne naprave istu grešku kao oni.
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung M3510
Slazem se sa kolegom lukpot-om! Hronoloski, da li si ovi koje mi znamo kao Final Five evoluirali preko Centurions-a, ili su ovi Humanoid Final Five modeli napravili Centurions-e nigde se ne spominje. Jedno je sigurno, a to je da su Humanoid modeli naselili planetu Zemlju. 13 pleme su bili samo Cylons. Rat je izbio izmedju Humanoid i Centurion Cylon-aca, a nuklearna katastrofa na Zemlji je posledica tog sukoba. Najveca dilema je to kada su nastali ovi Final Five Humanoid modeli Cylon-aca. Bar za mene. Mozda sam gledajuci nesto ispustio.
« Poslednja izmena: 02. Mar 2009, 19:25:38 od pajko83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
Mislim da to nije toliko bitna tačka u priči, final five su jednostavno potomci zemaljskih sajlonaca...rođeni oko 2000 godina pre događaja na galaktici. Interesantno je što su kolonijalci skroz nezavisno napravili centurione 2000 godina nakon što su zemljani to učinili i ispalo je skoro sve isto Smiley it will happen again i tako to Smiley
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung M3510
Mislim da to nije toliko bitna tačka u priči, final five su jednostavno potomci zemaljskih sajlonaca...rođeni oko 2000 godina pre događaja na galaktici. Interesantno je što su kolonijalci skroz nezavisno napravili centurione 2000 godina nakon što su zemljani to učinili i ispalo je skoro sve isto Smiley it will happen again i tako to Smiley

Nije to vazno, vec se nigde ne spominje. Mene druga stvar zanima! Da li neko moze da mi objasni, kako je to moguce da je 13-o pleme sacinjeno iskljucivo od Cylon-aca, a da su ostalih 12 plemena Humans, kada se zna da su svi dosli sa Kobol-a. Za planetu Kobol vise puta je recheno da je "original home of humanity"! Moguce je da sam izgubio nesto, ali sumnjam.... Doduse, ima jos nekoliko epizoda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
Još na Kobolu su ljudi napravili sajlonce, i upravo ti sajlonci su otišli na zemlju. A ljudi na 12 kolonija.
Ti sajlonci koji su napravljeni na Kobolu, kasnije zemljani, nemaju veze sa kolonijalnim sajloncima koji su napravljeni samo pedesetak godina pre radnje galaktike.
A evo i timeline
« Poslednja izmena: 02. Mar 2009, 23:01:41 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung M3510
Hvala na ovom timeline-u. I sam sam registrovan tamo, ali nisam video ovo. Moje pitanje je naslo odgovor u nekoj vrsti tvog (od malo pre i mog) logickog zakljucivanja. Cylonci su otisli sa Kobol-a ---> ljudi su ziveli na Kobol-u u to vreme ---> ljudi sa Kobol-a su napravili originalne Cylon-ce. Final Five poreklo je po meni vrlo vazna stvar. Jer, bas tih "final five" su potomci onih Cylons-a, koji su neka vrsta skoro savrsene kopije coveka. Nismo do sada znali da su ljudi bili u stanju da naprave savrsenu kopiju sebe! Je li negde receno, da li su ti originalni Cylon-ci mogli da se razmnozavaju na Kobolu? I zasto su otisli? I to svi! Mislim da ce to biti centar onoga sto ce se desavati u narednim epizodama. Uz naravno Heru, i cuveni Temple, sa jos cuvenijom slikom koju je unutar njega videla "Number 3". Jos jednom hvala na timeline-u. Vrlo korisno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 01:49:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.