Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:25:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Batina je iz Raja izasla ?  (Pročitano 42581 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Wildfire S
Mala deca piju mleko... a velika... krv.  Smile

Osim ako ne pokušavate sebe da zadovoljite i date sebi malo oduška (što je potpuno razumljivo  Smile ), batine treba pružiti isključivo s razlogom, odnosno dete mora znati zašto je dobilo batine.
Samo u tom slučaju je lekcija i svrsishodno je... u bilo kom drugom slučaju je čisto iživljavanje. (koje je svakako mnogo zabavnije.  Smile )
Ima razlike kad ga opizdite zato što vrišti i kmeči za neku glupost i pokušavate da ga ućutkate jer ne znate drugačije da se izborite s njim, i kad ga opizdite zato što oće da gurne prste u struju. Ovo drugo je potpuno opravdano.
Ja sve batine koje sam dobio u životu od roditelja, ma koliko sam ih mrzeo tih 10 minuta nakon batina (zaboravi se to brzo Smile ) u to vreme, danas sam im duboko zahvalan na svim batinama koje sam dobio.   Smile

Naravno, ni sve batine nisu iste i nisu namenjene za decu.  Smile
Ja se uvek nekako setim jedne mamine drugarice, koju je otac, kad je bila mala, ošamario zbog neke gluposti od čega je ogluvela na jedno uvo... i dan danas je gluva na to uvo. Žena je odrasla, ima svoju porodicu i svoju decu i iako mu je ona to oprostila jedno 100 puta i razume zašto i kako... njen otac nikad u životu nije prežalio što je osakatio rođeno dete zbog... pa šta god da je uradila... nije vredno ovoga.
Tako da po dupetu i udri.   Smile  Ili ako ste malo stručniji, možete da mu izazovete unutrašnje krvarenje i povrede od kojih neće ostati masnice i vidljivi tragovi, tako da ne morate kasnije da se zajebavate sa socijalnom službom.  Smile  A malom gremlinu pripretite da će dobiti duplo ako ih pozove.  Smile  
Cilj igre je fizički i psihički uništiti dete do 18 godine....  Smile   ... zašto bi ih uopšte pravili ako nije iz sopstvene zabave.

Elem...
U pravu ste pojedinci (čini mi se Marko i Thug Smile ) da postoje i bolji i efikasniji načini kažnjavanja od fizičkog, ali s druge strane jedan se bavi pedagogijom (ako se ne varam) a drugom je majka psiholog, pa ste nekako verovatno upućeni... ali ostala većina roditelja nema to znanje i nema drugog načina, što je potpuno razumljivo.  Smile Maltene svaki roditelj će misliti da zna najbolje za svoje dete i da čini ispravnu stvar i uvek će misliti da je njegovo bolje od tuđeg i da je tuđe nevaspitano na roditelje jer oni nemaju pojma šta rade.
Međutim, nisu ni stare dobre batinice tako loše ako se pravilno primenjuju i ne treba ih podcenjivati.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 22:35:07 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Tacno i jasno...

Kazna moze da bude primerena ako dete zna za sta je kaznjeno...

A dete mora da nauci da ono sto radi moze da ima negativne posledice po njega...

Jer cim malo poraste, ono sto radi moze da ima negativne posledice i po njega/nju i po ljude koji ih okruzuju...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
jao.... 6 strana proseravanja pod svakojakim izgovorima od kojih su me neki naterali da se smejem grohotom  Smile  ocekivano ocekivano  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
Pre par godina mog malog burazera od strica je tukao neki balvan svaki dan, otimao mu loptice, lomio mu igracke... i on je cutao dok jedan dan nije dosao uplakan a ja sam srecom bio tu... sisli smo ispred zgrade, on mi je pokazao o cemu je rec... ja sam lepo prisao, pitao u cemu je problem, ali posto je mali bio bezobrazan i drcan, nije bilo drugog nego da ga lepo uhvatim za tregere, podignem u nivo ociju i opisem mu nekoliko mogucih scenarija koji ce se desiti ako ikada vise makar i mrko pogleda brata... Prelazio je na drugu stranu ulice kada ga vidi.

jer mislis da je posle toga to dete otislo u teretanu ili na karate ili je razmislio gde gresi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.33
mob
Apple 15
Citat
Ja sve batine koje sam dobio u životu od roditelja, ma koliko sam ih mrzeo tih 10 minuta nakon batina (zaboravi se to brzo  ) u to vreme, danas sam im duboko zahvalan na svim batinama koje sam dobio.   

O, da...

Mozda su mi zadnjica i noge bridele tih 15 minuta, ali neke zivotne lekcije sam naucila mnogo, mnogo brze... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
sto rece sesiric manite me krajnosti . Smile

opet ...kad u gradu vidim kako se dete na ulici valja jer mu je mama zabranila da jase konjica (sta ja znam nema zena para, nije raspolozena, zure negde, mozda ga je jahao 16 puta...)...i legne na asfalt , vristi i kida se a ona ga jednostavno ostavi i ode od njega . onda dete ustane i krene za njom isto tako vristeci da se sve baste okrecu ...

izvinite gospodjo vi ste jedan nedotucani debil a vase dete je kreten.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6300
Ma ајде бре, где дете може да буде кретен  Smile Добро мислим има ментално поремећене деце, али то када деца вриште за неким стварима, није уопште страна појава. Вриштање је отприлике прво средство које деца науче да привуку пажњу и добију оно што им треба, и пе него што науче да говоре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Koмшијин клинац од три године прилази ћалету хвата га за руку и каже му ''повуци ме мало за уво'' ... комшија га пита зашто а мали одговара ''па мало сам ти гађао камењем ауто'' ...

дете од три године је направило срање, после тога сконтало шта је урадило и да му следи некаква казна и само се јавило на одслужење исте.

А то и још много ствари није пало са неба нити је мали рођен такав.  
« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 09:40:53 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ponekad batine značajno ubrzavaju proces stizanja iz dupeta u glavu.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6300
Осим ако се крене контра, па се стигне из главе у дупе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:25:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.