Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 21:37:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bas ne obicno...  (Pročitano 34610 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Hehe, cini mi se da si me upoznao na drugim diskusijama. U Srbiji sam od 12. do 27. maja, ako ti se pustaju muda ti kazi. Nisam agresivan tip tako da mozemo to preko piva ili vodke... Kako hoces.

A ako imas nesto drugo na umu, ekipu svako ima (ja poprilicno) ali je malo trulo, to rade srednjoskolci, zar ne?   Smile

Nije mi trulo da zastupan Ciklove stavove, jednostavno sam uvideo da nema svrhe i prestao sam da komentarisem negde na sestoj strani ove diskusije. A nije poenta u tome, poenta je kako ste dohvatili momka. Jedno je iznosenje misljenja a drugo je nepostovanje tudjeg misljenja i ruganje... Cak i da ima potpuno suprotno misljenje od mene pa bih isto reagovao.

Eto i ja se lud borim protiv vetrenjaca ali sta ima veze...

I da, kombinezon, nisi ucestvovao u raspravi a onda si opalio zestoko. Jeste malo neobicno? Vazno je kako se covek izrazava!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
A sta bi ti, SF, radio, da te trojica, naizgled argumentovano, napadaju povodom nekog tvog stava?
Rekao sta imam, ako bih video da ne dopire do mozga, otisao na neku drugu temu.
Kao sto sam do sad vise puta uradio posebno sto se religije i srpskog nacionalizma tice.
Zatucanost nekim idejama se ne moze promeniti..
1000 puta sam takvu situaciju imao i svaki put sam je bez vecih problema resio.
Kontas.. ako su nekog od kad 2 godine ima ucili da bude Cetnik.. on ce biti cetnik pa taman mu izneo crno na belo sa slikama i video zapisima. I kad neko takav dodje, lepo mu kazes sta imas, vidis sta ce odgovoriti ako je to ok odgovoris, ako nije kazes good for you i picis dalje.
Imam neverovatnu srecu da me roditelji nikad nisu terali ni u sta da verujem, davali su mi izbore i trazili od mene kad god se za nesto odlucim da ponovo preispitam sebe ako nesto novo saznam.. i danas imam misljenje kakvo oko nekih stvari nisam imao pre par godina i sl... Otvorenost uma za novine, za rasprave, za ideje, za argumente, preispitivanje.
Kako zamisljas da izgleda diskusija sa covekom koji otvoreno kaze:
Citat
To znaci da me apsolutno ne zanima niciji komentar, niti pokusaj opovrgavanja moje vere, posto je to jednostavno nemoguce.
Celu poruku mozete videti na 8. strani, 82 post.

To je to.
To i dalje ne menja cinjenicu da ti branis nekoga samo zato sto je napadnut, a ne uzimas u obzir razloge zasto je to tako.

A to ciji tata je jaci i cija mama pravi bolje palacinke i cija ekipa ima vise mudiju i cija su do zemlje, zaobidjite na ovoj temi. Zauobidjite uopste.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
je jesam ucestvovao u raspravi donekle.

ekipe su trule....ali ako si u tom fazonu....vreme i mesto.(moze i 1-1)

ja sam to i pomenuo zato si ti rekao da ovako mozemo samo preko neta.

sam je covek sebe sabotirao.(ciklo)

IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ma sve je to OK, posebno za muda... Smiley

Poenta je da ne treba vredjati, mozes necije misljenje da pokopas ali ne treba vredjati. Da sam zeleo da citam uvrede na racun nekoga, otisao bih na Serbian Caffe ili na neki drugi forum. To je ono sto meni smeta najvise - ako izneses misljenje, makar i pogresno, ne treba da ocekujes da te neko popljuje. OK je izneti suprotno, argumentovano, misljenje, bez vredjanja, direktnog ili indirektnog. A vi ste Cikla bas onako...

Tako se razlikuje demokratija u svetu od "demokratije" koju mi imamo. Evo cak i na ovom sajtu.

Mozda sam ja imao prevelika ocekivanja sto se tice Bureka... Eh, covek moze uvek da se nada.

@ kombinezon -odgovorio si pre mene, a ja sam tebi odgovorio u drugom pasusu ovog posta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Pardon, ne ovog, u proslom. Ja sam veliki protivnik tuce, to je shit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Neces vredjanje? Don't touch sleeping lion Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Pa cekaj, nije to poenta. Nije tesko da se sad vredjamo do sutra, ja pricam o kulturi na samom forumu. NIsta vise nista manje.

Ako forum tezi da bude nesto vise od mnogih slicnih, treba povesti racuna o kvalitetu izrazavanja. To je samo dobronameran savet posto mi se svidja ovo mesto.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
ja nisam napadao njegovu licnost u celini,samo sam zakljucio da ima jednu osobinu(religija vaznija od ostalog)..sto sam i pojasnio,kako sam zakljucio.
ja sam izneo svoje misljenje jos ranije,o temi.
ja nisam komentarisao druge osobine koje ciklo kao osoba mozda ima ili nema jer ga uopste ne poznajem,ja znem samo za jednu njegovu osobinu i samo nju sam komentarisao.
ja ostajem ovde da cujem njegov odgovor.
ja zelim da cujem sve razloge i temelje necijeg razmisljanja,ali necu propustiti da iznesem svoje.
demokratija je najmanje losa organizacija koja postoji i zato je postujem.ne treba svako da ima jednako pravo glasa,jer nisu svi podobni za to,ali niko nije smislio nista pametnije tako da ja ne sporim nikome da govori.

@marniko
i ja sam protiv tuce,to sam pomenuo samo zato sto si rekao da ne bi mi tako lako uzivo,kao mi nekoga maltretiramo.
ja se sa najboljim drugom kojeg imam ne slazem oko mnogo stvari i znamo po deset dana da se svadjamo,tako i svako drugi moze da mi kaze sta god hoce ako se to tice samo mene i proci ce bez posledica.nikada u zivotu nikoga nisam napao...ali nisam ni stajao kada su me napadali....bezao sam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ako forum tezi da bude nesto vise od mnogih slicnih, treba povesti racuna o kvalitetu izrazavanja
Ni najbolji suter ne pogodi svaki put.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
au jebote zar sam se tako izrazio da ti sad pet postova pominjes kao najvecu manu celog bureka moje izrazavanje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 21:37:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.