Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 21:12:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bas ne obicno...  (Pročitano 34759 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
I opet znas vise o meni i komentarises moj zivot i ako ne znas nista o njemu. Kako znas da ja imam puno slobodnog vremena? Ja sam eto bas danas planirao da uradim nekoliko vaznih stvari, ali nisam uradio nista jer su me pojedini komentari izuzetno iznervirali jos od ranog jutra i evo ceo dan mi prodje objasnjavajuci svoje stavove.
Osobe koje nemaju slobodnog vremena
1. Ne jure flat za adsl osim ako im internet nije profesija.
2. Ne gube vreme u ovakvim diskusijama ako zaista imaju nesto bitno uraditi.
3. Ne ponavljaju istu pricu x puta jer je to gubljenje vremena i ne pricaju kako je to gubljenje vremena jer je to dodatno gubljenje vremena
Citat
Ok, red je da se ovo privodi kraju, bar za danas, pa da poksuam tako nesto da uradim. Ne znam vise sta i kako da upotrebim da bi shvatili sta pokusavam da vam kazem povodom ovog slucaj konkretno za koji se toliko vezujete. Znaci ako bi bio u takvoj situaciji, sto je i dalje tvrdim gotovo nemoce i izuzetno malo verovatno, sanse da to uradim ako bih za trenutak zaboravio da sam vernik bi bile 80:20% u korist povlacenja oroza, a ako bih ubacio i religijsku komponentu onda bi te sanse bile 60:40% u korist povlacenja oroza. Znaci verovatno da bih povukao oroz, ali to bih uradio izuzetno tesko i zato bih svesno obezbedio sebi kartu za pakao, ali bio bih spreman verovatno na tako nesto, ako bi zivot nekog meni toliko bitnog kao sto je dete bio u pitanju. Eto nadam se da sam sada konacno uspeo da objasnim svoju poziciju u ovoj krajnje teorijskoj situaciji.
Konkretno sta si ti uradio?
I da to uradis.
Prekrsio si jednu zapovest, ne ubij (mada sanse da nekog ubijes jednim metkom su male, al nema veze, ja bih ga i onako overio)
Dakle prekrsio si to.. a spasao si zivot bliznjeg svog...
Ako to tvom Bogu nije dovoljno da odes u taj raj u koji verujes... razmisli o promeni boga...
Cisto realisticki gledano...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Србјан фајтеру,

Баш си naughty што тако секираш стероида (ciklo-heksa/penta itd.) 

Ће га стрефи срчка, а још се није искрено покајао што је подржавао убиство,

и оде ти наш Циклостероид тамо где његова религија шаље безбожнике...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Daj mi mogucnosti da zivot ovde prozivim u zdravlju ljubavi i sreci i da ne moram svaki jebeni dan da prebrojavam koliko sam zaradio i koliko se trosi i bice me savrseno briga sta ce biti kad bacim kasiku.
Eto.. pozeleo sam nesto tudje.. tudji zivot.
I jel to greh?
Sto necu da zivim u ovakvoj zemlji?
Sto necu da ja moram da ispastam tudje grehe?
etc...

Sa tacke religije to su gresi.. pa nisu.. to je borba za zivot..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Nije isto da pozelis nesto tudje i da pozelis da imas nesto slicno. Npr vidis lep auto. Ako pozelis da ukrades/uzmes bas taj auto onda je to greh, ako pozelis da kupis isti model, onda to nije greh.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sve je to stvar procene.
A rekao sam mnogo puta .. biblija je previse dvosmislena da bi bilo kod od nas mogao da tvrdi da je bas on tumaci kako treba.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Tu se slazem, mnogo je tesko tumaciti je.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Mnogo stvari u bibliiji ima metaforicko znacenje, tako da je tesko tumace oni koji nisu upuceni, odnosno tumace je na bukvalan nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
ja pratim vasu raspravu ili bolje da kazem razmenu misljenja
zanima me samo da li je neko od ucesnika procitao Bibliju?
s obzirom na to da bi bio za odnosno protivu necega treba ipak poznavati
materiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam je procitao u celini pre nekih 4-5 godina posle toga uglavnom neke odlomke, vec sam rekao da sam to uradio i zasita se ne bih upustao u diskusiju da ne znam o cemu se radi...
U ostalom.. Biblija je lektira u srednjoj...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
krouli:

Vise puta sam detaljno procitao Bibliju na vise jezika, ukljucujuci i delove dvojezicno na klasicnoim grckom i engleskom sa tumacenjima sinoptickih jevandjelja.

Poznavanje Biblije je neophodno da bi se razumelo evropsko slikarstvo 13-18, knjizevnost 7-16, i muzika 17-19. veka, a korisna je i za informacije o opstoj elitistickoj kulturi Evrope (narodna kultura se slabo kojih pravila drzala).

Upravo zato mi je jasno koliko je ta knjiga skarabudzena od razlicitih inkongruentnih delova (pocev od Yahwisticko/Elohimske dihotomije u Postanju, pa do sukoba Jerusalima i Jakova brata "gospodnjeg" sa Pavlovom helenistickom strujom u Poslanicama, narocito Korincanima).

Mozda bi ti zelela da nesto o nekoj od ove dve teme elaboriras?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 21:12:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.