Kada si banovan da li je to zauvek ili privremeno i koliko?
Izvor iz pravilnika ... Sta se desava kada neko prekrsi pravila? - Ovaj Pravilnik prostoji kako bi se svim clanovima omogucio ugodan i prijatan boravak na forumu. Administratori i moderatori su ti koji se staraju o postovanju i primeni Pravilnika. - Ako je korisnik koji krsi pravila nov , skrenuce mu se paznja na pogresan postupak i uputice se na ovaj Pravilnik - Ako korisnik prihvati sugestiju i upozorenje, prvobitni incident cemo zaboraviti, ali ako nastavi da namerno krsi ova vrlo jednostavna pravila bice udaljen sa foruma bez prava vracanja pristupa nalogu...
Citat
Meni kazes?
Tebi.. zasto bi tebi.. pa ti samo izigravas drvenog advokata i zrtvu...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ajde jos jedno pitanje na jednom forumu kad pokusam da udjem pise mi "zao mi je zabranjen vam je pristup na forum spamovanje" i dalje nista ne objasnjava. Sta da radim pa da ponovo mogu da udjem na taj forum ? (i kada zelim da se odjavim pise mi ista poruka)
@mirjanammm i @yourtoiletpaper jedva cekaju da SF nekoga izbaci!!! Lepo vam je da se ulizujete gazdi??? Sto "klopka", pa on ako hoce moze da me izbaci kada hoce, njegov je forum!!!
Sta da radim pa da ponovo mogu da udjem na taj forum ?
Zasto mislis da bi nekome ko je bio spamer na nekom drugom mestu neko odavde izasao u susret? Ako taj forum nije vredan truda.. drugi nalog ti ne treba... Ako jeste vredan truda onda verovatno nisi banovan/a bez razloga.. A ako jesi banovan/a bez razloga i forum vredi.. napisi im mail
Citat
@mirjanammm i @yourtoiletpaper jedva cekaju da SF nekoga izbaci!!! Lepo vam je da se ulizujete gazdi??? Sto "klopka", pa on ako hoce moze da me izbaci kada hoce, njegov je forum!!!
Ko je malo duze na forumu imao je prilike da vidi da se na ulizivanje ne obazirem i da nema apsolutno nikakvog efekta A da mogu da te izbacim.. teoretski.. mogu... prakticno.. postoje pravila kojih se pridrzavam. To sto se meni licno neko gadi ili mnogo dopada ne znaci previse To je faktor koji je bitan u mojim privatnim razgovorima, a oni sa radom foruma i izbacivanjem clanova obicno nemaju nikakve veze.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!