Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 19:16:59
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Bane Bojanic (Pročitano 11456 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Moja malena Ref. Sad me boli moja malena to sto nisi bila iskrena srce se od lazi slomilo jednom bilo pa se ne ponovilo Mogao sam da se zakunem u tebe kao u zivot svoj a ti si bila prevara teska moja rana i nespokoj Ref. Bila si mi sve na svetu pitam se cemu zivot bez tebe nije mi lako sve sam ti dao a ti si samo volela sebe Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Momacko vece Skupilo se drustvo staro dobro smo se opili Zdravica nam case prazni stolove smo spojili Momacko vece slavimo,slavimo kulu od casa pravimo,pravimo Ovo je pravo ludilo mrtvo bi probudilo Skupilo se drustvo staro dusu smo otvorili Sve ce biti kako treba stolove smo spojili Skupilo se drustvo staro pa smo krila dobili Ponela nas pesma nasa stolove smo spojili
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Navali narode Jedna zena vedrog lika, i lepa ko slika. Bila mi je, vise nije, ni ponos ni dika. Kako dosla tako prosla, a ja ostah duzan. Sad ni Bogu, ni narodu, samo njoj sam duzan. Navali narode, popijte nocas sve. Sto mene zalite, njoj se zahvalite. Jedna zena gresnog roda, ko greh zemljom hoda. Bila mi je, vise nije, ni vatra ni voda. Jedna zena, jedna rana. rana proslih dana, Bila mi je, vise nije, vrlina ni mana.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nek ti bude kao meni od bolnih uspomena bezim ali nemam gde, svuda u korak bol me prati kao senka a tebe nije briga drugom dajes sve teras po svome dok srcu mome nema leka Ref: mojim putem kreni moju sudbu deli nek ti bude samo jednom kao sto je meni ovo kletva nije samo to ti zelim nek ti bude samo jednom kao sto je meni da sam te lagao i druge zene ljubio, pa da me kaznis ne bi rekao ni reci jer znao bi da nisam te zasluzio, ali ovako tesko je preko svega preci
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nema izvinjenja Sve na svetu ima svoju cenu ja cu ljubav platiti zivotom otkada te nevernice sretoh opcinjen sam bolom i lepotom Ref. 2x Nema, nema, nema opravdanja ubise me tvoja ponizenje ranila si moja osecanja nema, nema, nema izvinjena Sve se moje oko tebe vrti kao zemlja oko jarkog sunca pobego bih od sebe i tebe al ti uvek nadjes svog begunca Ref. 2x Ja sam tebi dusa od coveka rodio se nigde nije isti tu dobro, tu neka druga ceka uzdravlje ti to iskoristi Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ostaricu i umrecu Jesen je evo u grad vec stigla i zima skroro ce, znam bez tebe lutam noc mi je duga bez tebe tuzan mi i dan Ref. 2x Ostaricu i umrecu, preboleti tebe necu zadnju paru mi uzmite, tamburasi, pomozite Pijane noci nekud me vode dokle cu ne znam ni sam ne mogu vise, zivot mi ode bez tebe umrecu, znam Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Otislo je milo moje Evo vec je jesen stigla a ja zivim sam nikog nema pored mene ljubav da mu dam 2x Ref. 2x Otislo je milo moje iz zivota mog trebalo je malo srece nije dao Bog Nikog nema da mi kaze gde si otisla da l' si srecna ili ne kako ti je bez mene 2x Ref. 2x Dan za danom sve je teze prodje godina tebe nema pored mene sreco jedina 2x Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ova pesma moj je oprostaj Nema vise druga mog moga druga jedinog nema vise uzeo ga Bog Nikad vise ja i ti necemo se opiti lepe zene kuci voditi Ref. Pita vazduh jesenji pita vetar severni pitaju me druze, gde si ti Tu je, ja ih lazem znaj nema mome drugu kraj ova pesma moj je oprostaj S kim da tugu podelim gde si druze i sa kim kum da budes kad se ozenim Neki glas mi govori novog druga imas ti al' za mene ti si poslednji Ref. Ova pesma nije hit ova pesma moj je krik ja ti njome dizem spomenik Jer sve na tebe seca sad casa piva, Novi Sad mrzim ono ako umrem mlad Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Pola vino pola voda Recite mi drugovi gde se gresan nalazim Kako posle ljubavi da vam tuzan ozdravim Recite mi drugovi cijim carstvom caruje Jer od njene nevere i trezan se napije Ref: Pola vino pola voda sve se ljulja osim poda Nema nje da otrov doda da me kupi, da me proda Recite mi drugovi kako da joj srecu dam Kad joj srce ne cuje da je pesmom dozivam
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Prokletije Da u vodi peska ima zbog tebe bih popio da te neko prstom takne zbog tebe bih ubio Ref. 2x Pa neka me proteraju na prokletije ja cu opet uciniti sto se ne smije Da mi trazis brdo zlata ceo svet bih prodao da si s drugim pred oltarom ja bih tebe ukrao Ref.
Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 19:16:59
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .