Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 141008 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
Nokia N95
Ја знам да је лепо живети у илузијама, али дај да ствари назовемо правим именом.

Језеро није крцато сваку текму, ја то најбоље знам јер сам сваку текму у том истом Језеру.
Вама Пионир није сваку текму пун, до ове сезоне је било 258 људи у њему.

Друга ствар, за исте те центре за које тебе боли курац, нас не боли. Али лакше је ићи линијом мањег отпора у животу, односно подржати Звезду и Партизан. Јер, јелте, једни су стуб српства а други су третутно доминантни. Што бих подржао локални клуб кад могу да гледам Лигу Шампиона или Европа Лигу. Јел тако ?

Лепо рекоше, чини ми се Мераклије. Смер евакуације за пичке из провинције. Ко разуме схватиће.

Ovo nema nikakve ali nikakve veze sa kvalitetom.

Sta bi bilo uguseno?Ovi bajni fudbalski centri poput Subotice,Cacka itd?E pa za njih me boli ona stvar

Нема проблем, нек се Партизан пребаци у ХНЛ и ја задовољан.

I ostali centri bi mogli normalno i bolje da se razvijaju i pored regionalne lige.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ма наравно.

Здравље Лесковац догодине игра Улеб куп.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Empty ali sam sebi protivrecis, ako se sve kvalitenim radom moze postici, onda Zvezda i Partizan nisu potrebni drugim klubovima da bi bili jaki, nego kroz rad mogu da postanu dobri...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Pa da, i ono sto se kaze da se nas fudbal ne moze igrati dobro zato sto su tereni losi, nije istina terenu su onakvi kakvi smo i mi , cak je i kvalitet pojedinih terena zadovoljavajuci nego igra istih tih timova, tako da nema potrebe da se vise zalimo na druge faktore problem je u nama samima, u nama i nasoj organizaciji.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Empty ali sam sebi protivrecis, ako se sve kvalitenim radom moze postici, onda Zvezda i Partizan nisu potrebni drugim klubovima da bi bili jaki, nego kroz rad mogu da postanu dobri...  Smile

Мешаш бабе и жабе.

Квалитетан рад се подразумева у сваком могућем случају. С обзиром да квалитетног рада нема, и неће га бити у догледно време, Партизан и Звезда су ти који држе српски фудбал.

Јел ти стварно очекујеш да остали клубови могу тако напрасно да крену да раде плански и организовано без муљања без обзира на Звезду и Партизан?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne mesam, samo hocu da ti kazem, da svako ima svoje limite koji su prevashodno uzrokovani trzistem, da ga tako nazovem, i da sve i da kvalitetno rade, ti klubovi nece moci da dostignu neki ozbiljan nivo... Moze par klubova iz vecih gradova, ali opet to verovatno nece biti dovoljno da se umesaju u borbu za titulu i to je to... Isto ko sto Zvezda nikad ne moze da postane Real iz Madrida, ili sta ti ja znam...

Evo ti, imas Jagodinu npr. imaju super infrastrukturu, moze da se napravi regularnija liga, mogu do savrsenstva urede struku, ali dzabe kad je Jagodina relativno malo mesto, koje ne moze da privuce dovoljan novac i to je to...

Licno mislim da upadas u jednu zamku, a to je da moderan fudbal funkcionise po principu novca(malo se rogobatno izrazih) i ni po jednom drugom... Dakle il imas pare da dovedes igrace i da zadrzis te koje proizvedes, il nemas i to je to... Iz toga izlazi kvalitet, a sve sto iole vredi ode za tim parama... A ti se zamisli dal ce neko ozbiljan da dodje i da ulaze velike pare u klub iz koga ne moze to da mu se vrati... A sa druge strane imas ogranicen izbor(pogotovu ako si mesto koje ima mali broj stanovnika), i ne mozes da proizvodis toliko talentovanih igraca po godini, jer je to prosto nemoguce...

Vrlo je moguce da ce igraci koji ce igrati biti malo bolji od onih koji sada igraju u ligi, sa tim maksimalno uredjenim prvenstvom, samo sto ce igrati za klubove koji ce imati vise navijaca(mada je i to uz izuzetak par klubova pitanje)... U sustini to je neophodno da se desi ne danas, nego juce, ali dal sa svime time srpski fudbal moze da dostigne neki visok nivo?

Ovako, sa 2 jako lepo uredjena prvenstva, bi jos i mogli da napravimo nesto... Izdvojili bi se klubovi iz 5-6 najvecih gradova i to je to...

Napisacu posle, sta bi se sve eventualno moglo uraditi sa domacom ligom, nemam sad vremena...

« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 13:32:23 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Јеботе па по тој твојој теорији ја мислим да би комотно требало престати са фудбалом у Србији, најозбиљније. Пар већих клубова нек иде да игра у региону, а остали катанац. Или још боље - Реал Манчестер Барса Челзи Јуве Милан Арсенал и Интер нек направе једну регионалну лигу, а сви остали под катанац.

Није ми јасно како централизација може да буде добра ствар. То се нигде није показало као исправно, а ви бисте то да радите, да сав квалитет окупите на једном месту. Не да сам против него престајем да навијам за Звезду ако иступи из наше лиге.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa realnost jeste da ce ovde fudbal biti ovakav kakav jeste +- odredjeni kvalitet(ali to u maloj meri)... To da je oduvek tako bilo, onda verovatno nikome ne bi bio problem, ali posto se na ovim prostorima igrala liga koja je bila u nekim periodima i u prvih 5 u evropi, e sadasnje a i buduce stanje je vec problem...

Inace to sto si ti pricao o radu i sl. to jeste moguce, ali pre jedno 30-40 godina, kada imas slicne uslove skoro svuda, fudbaleri ne mogu preko pre 28 godine, e onda ti napravis kvalitetne uslove, dobru struku, i super... Ali u sadasnjem fudbalu i svetu to je nemoguce...

I nije to centralizacija, to je regionalizacija... Jednostavno, Srbija bi imala ligu sa 8 klubova iz najjacih regiona i to je to... I gde su svi ti klubovi za vreme stare Jugoslavije... Uglavnom u onoj prvoj ligi je bilo bas toliko klubova iz Srbije plus, minus par, mada obicno manje od 8...

« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 14:21:52 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
I nije to centralizacija, to je regionalizacija... Jednostavno, Srbija bi imala ligu sa 8 klubova iz najjacih regiona i to je to... I gde su svi ti klubovi za vreme stare Jugoslavije... Uglavnom u onoj prvoj ligi je bilo bas toliko klubova iz Srbije plus, minus par, mada obicno manje od 8...

Како је то регионализација за Суботиву или Крагујевац? За Звезду јесте, ал за њих није. Себичлук.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Lepo, tako sto bi igrali ligu:

CZ
Par
Voj
Spartak Subotica
Radnicki Kg
Radnicki Nis
Napredak Krusevac
Proleter Zrenjanin(ili ne znam ni ja koji klub, Jagodina, itd)

I to je to... Menajli bi se klubovi zavisno od plasmana i rada svakako, ali ovo treba da bude neka perspektiva, kako bi se stvarno izdvojio kvalitet...

Jer ako cemo tom logikom, da svako treba da igra u prvoj ligi, daj da napravimo amatersko prvenstvo ovde, da se udari 24 kluba da ne postoji malo veca opstina u Srbiji da nema prvoligasa i vozi...

A ja ti kazem ponovo, kad su neki klubovi koji su sada superligasi videli Zvezdu i Partizan za vreme SFRJ... Vrlo retko...

« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 14:38:49 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.