Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 141102 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mob
HTC Sensation
A zasto kratkog daha? Koja je ovo sezona NLB,6,7?

Ok,tebi je svejedno dal je Borac ili Split ali sam siguran da vecini ljudi nije. Ne zbog toga da mi sad kroz uspeh u sportu resavamo i gladimo neka politicka pitanja,vec kroz rivbalitet vecno zaracenih zemalja. Mnogo vise boli poray a mnogo vise priija pobeda...

Aj i da uporedimo sa basketom,e4vo najvazniji i najbitniji dokaz je Partizan koji da nije imao makar desetak kvalitetnih utakmica u sezoni mozda i ne bi uradio sve ono u EL...ali i da ne pominjemo njih vec generalno,u toj ligi smo mi tu sami sebe zajebali jer se prvih nekoliko sezona znalo ko zauzima prva 3 mesta na kraju lige a nek se ostali dogovore za plasman od 4 do 12...ali nije NLB liga kriva sto se Zvezda raspada,sto je FMP tu gde jeste,a upravo taj voljni momenat je urodio plodom kod ekjipa tipa Cedevite,Zagreba,Sirokok,Krke koji su bili topovska hrana a sad igraju na sasvim ok nivou.
Moze neko da prica da je ove godine liga slabija pa je zbog toga interesantnija ali ja sam misljenja da je jaca nego proslih godina,jer od svakog mozes da izgubis a ne ko nekad,da je pitanje samo kolika ce razlika biti na kraju.
I ne,nije to zbog toga sto su sad slicnog(losijeg kvaliteta) sve ekipe,jer je PArtizan opet u top 16,Olimpija takodje,Hemofarm i Nimburk u Evropi takodje dobri,igra se dobra kosarka.

DA je bilo pameti i nekih drugih stvari pa da je Zvezda tamo gde treba da bude,FMP,Cibona i Zadar...zamisli kakva  bi tek bila....tako da nije to kratkog daha,bar sto se kvaliteta tice.

Sto se tice svesti navija;a i publike,normalno je sto smo oguglali i nema vise one tenzije na tribinama ali opet je i ovo sad bolje,jer garantujem da ce vise ljudi doci da gleda u Pioniru Cedevitu nego Ergonom...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mob
HTC Sensation
Izvinjavam se na pravopisnim greskama al ne kucam na svom kompu a hocu sto brze da kucam pa ispada tako kako ispada Smile

Drugi deo posta:

E sad je pitanje,sta da rade Metalac,Ergonom,Borac,Novi Sad,Tamis kuracpalac....tj sta bi radili Smederevo,BSK,Borac Cacak u slucaju regionalne lige?

Oni bi igrali ligu Srbije,koja bi bila bez Zvezde,Partizana,Vose i eventualno OFKe ili kjo bi vec igrao u toj reginalnoj,a igrali bi prvoplsirane 4 ekipe iz Prve lige Srbije i motiv bio bio recimo baraz s najslabijom ekipom iz regionalne lioge(iz nase zemlje) kao sansu za ulay u Regionalnu...ali to su vec neka druga pitanja oko samih pravila,prohodnosti itd...ovo pricam kako bihj ja voleo.
Znaci da se i ta liga igra na noz,da bre bude krljanje,gde bi svi bili ravnopravni timovi i recimo 8 timova koji bi mogli da osvoje tu ligu...i garantujem da bi bila lepa poseta na tim utakmicama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
На навијаче сам и мислио кад сам причао о дисконтинуитету.

А што се тиче квалитета, ништа нам није фалило пре ове лиге, наша је била скроз кул. Сад кад погледаш српску кошарку видиш Партизан који се свео на једног човека, Хемофарм приватни клуб, Звезда пропала, ФМП мало посустао, и то је то, ту се завршава српска кошарка. 4 клуба! Ја то у фудбалу нећу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mob
HTC Sensation
Kad bi u fudbalu imali 4 kluba ja bi bio srecan,jer sad imamo jedva 2...(PArtizan 1 i Zvezda i Vosa po pola)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Igralo bi ukupno 8 klubova tu novu ligu, sto je ukupno 14 utakmica po klubu, sto je prakticno polusezona u sadasnjim okvirima...

Svajcarska ima ligu od 10 klubova, Austrija ima ligu od 10 klubova... Sasvim je logicno da i Srbija ima 10 klubova u ligi, s'tim sto eto bilo bi 2 manje, u toj ligi sa Zvezdom i Partizanom...

Uostalom, vidi se u postu sa prosle strane sve...

A Empty, reci mi koliko je klubova u kosarci ranije postojalo u Srbiji? Hoces da ti kazem ja? 2! Zvezda i Partizan...

Ova srpska liga bez Radnickog, Hemofarma, Partizana i Zvezde i eventualno FMP-a, je na istom nivou na kome je bila i pre jadranske lige, sto se tice kvaliteta...
Al opet to ne bih poredio, jer je tu napravljena glupost i lose je sve organizovano...

« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 15:49:04 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Будућност, Беобанка, ФМП, Ловћен, БФЦ, Спартак, па и Боровица и Ива Шабац, Здравље и Слога....... био одличан баскет, шурнаес пута занимљивији од ове усране лиге јер су Загреб и Шибеник јебитачно узбудљиве екипе.

Иначе за тај Ергоном који помињете нико није ни знао док најбољи нису побегли из лиге, па су онда Застава Ергоном и тако ти морали да попуњавају квоту. Квалитет био концентрисан у првој лиги која је за ово смеће била појам.

Исто тако треба у фудбалу прву лигу свести на 10 клубова, 27 утакмица у сезони пуна капа. Забранити одлазак преко пре 23-4. године, ограничење на странце оставити на 5 не спуштати на 3, и то еј то, ето ти напредак. Ал то је до савеза!
Приде би ту имао и мање утакмица па би било простора за тај неки куп регионални, и ето, прилика за напредак.

А најлакше је све баталити и гледати свој интерес у фазону да се набрзака паушално стигне до неког резултата.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
To sto ti pricas nema veze sa vezom... Buducnost i Lovcen nisu vise u istoj drzavi, tako da ti je i to sto si nabrojao regionalna liga...
A sve sam ubedjen da je bolja utakmica Partizan - Spartak, nego Partizan - Olimpija...

A te price o zabrani odlazaka su isto jedna velika glupost, ta zabrana nije moguca u danasnjem fudbalu, niti bi smela biti moguca jer je ogranicavanje ljudskih prava...

« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 16:05:44 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
To sto ti pricas nema veze sa vezom... Buducnost i Lovcen nisu vise u istoj drzavi, tako da ti je i to sto si nabrojao regionalna liga...

Јебига након овога одустајем од ове теме.

Ал није ни битно, нема сврхе да само пишем и да се понављам кад је познато какав став имам - регионално куп такмичење + играње домаћег првенства.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sagem jeftini
E kad čitam vas kak pričate o srpskom nogometu u budućnosti majke mi do riječi ste isti kao i Hrvati koji snivaju sne o nekakvoj "jakoj" Hrvatskoj ligi.

Zanimljivo mi je kak se svako malo na hr forumima provlači teza kako za svoj klub treba ić navijat na "male"  utakmice a ne samo kad u nekom pretkolu dođe Arsenal.
Kad netko spomene regionalnu ligu isto kao i ovdje počnu priče o apokalipsi tih malih klubova ono u stilu propast će. Pa njihovi navijači po toj "ultras logici" bi trebali navijat za svoj klub bilo gdje igro i protiv koga igro. Samo dolazimo do sljedećeg problema naime ti svi ostali klubovi nemaju navijače jer cijela država navija  za Dinamo ili Hajduk.
Istina postoji još i Rijeka kao i kod vas Vojvodina, ali slabo je to i u rangu 4. njemačke lige.

Pa kako može postojat liga 16 kad samo 3 kluba ustvari imaju navijače? Od čega živi ovih ostalih 13 klubova ako ne prodaju ulaznice, suvenire, tko će ih sponzorirat ako ih nitko ne prati?
Reći ću vam, od pranja mafijaškog novca, namještanja utakmica ili sumnjivih sponzorstava gdje 60% para se "vraća" sponzoru. Uglavnom plodno tlo za mafijaška posla. Nema to veze sa sportom.

Jugoslavija postoji najviše u glavama ljudi koji upravljaju tim malim klubovima, oni naime misle da trebaju primat državne sponzorske pare samo zato jer postoje na papiru.
Na HR forumima liik iz Osjeka priča kak bi NK Osijek propo da se osnuje RL, a on sam navija za Dinamo kao i 95% Osjeka!!! Parodija! Pa nek propadne j. ti ja klub za koji navija 100 ljudi, ako i tolko. Da ne pričam o Karlovcu, Slaven Belupu, Međimurju, Lokomotivi, NK Zagrebu, Istri itd.

Da bi klubmogao  bio jak, da bii imao nekakvo zaleđe da se postavi na svoje noge mora imat navijačku bazu. Znači govorimo najmanje o jednom gradu. Naglasak na GRAD, ne selo. Znači minimum milion ljudi da bi taj ljub mogao normalno ekonomski funkcionirat.

Sad pošto smo mi protekluh 1000 godina proveli u ratovima ubijajući se, nama je nezamislivo da imamo gradove sa po 5-10 miliona ljudi. Nemamo ih. Imamo Zagreb (vi Beograd koji je duplo veći) i Split koji je ispod milion stanovnika i to je to. Znači imamo 2  grada i 2 kluba i kraj priče.

Osnove za daljnji razvoj klubova nema jer sve ostalo su sela a SELO NEMOŽE IMAT PRVOLIGAŠA. Može ih bit 4-5 max, ali da sela tvore  80% prve lige?  Smile

Kao što je netko ovdje napiso kad Dinamo spuši/pobjedi jedno NK Međimurje koji k mi to znači? Boli me k.

Da Dinamo sutra pobjedi Partizan krv bi vam ovdje pio na slamku pola godine  Smile
Jer postoje navijači Partizana i znam da pate što mene čini veselim.  Smile

A kaj sa Međimurjem....... tam na domaćim tribinamai 50 ljudi, 30 ih navija za Dinamo a  ostatak su familija i žene igrača Međimurja.

Kaj će bit sa Javorom, Istrom, Čukurečkim, Inter Zaprešićem ... boli me k. kaj će bit sa njima nek igraju 2. i 3. ligu kam i spadaju.

« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 16:45:55 od Ernest Fulir »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
Nokia N95
Citat
ФМП мало посустао, и то је то, ту се завршава српска кошарка. 4 клуба!

A kada je to bilo vise klubova?i kada ce to biti?Pored svih navedenih bila je tu buducnost koja je,uostalom bila drzavni projekat(cg).NLB liga je mjesto gdje svakako nasi klubovi mogu i moraju da napraduju,jer je kvalitet i te kako skoncentrisan i dobar.Kazes Zvezda propala,da nije zbog nlb?ili Cibona?Prica ne pije vodu.Ne cine sprski klubovi uslugu nikome kao sto se tu prica,jer,pogledajmo,svi srpski klubovi su uspjesniji od ostalih u evropu,preciznije hrvatskih.Zasto FMP stagnira,pitanje za Covica,zasto je napravio omladinski klub a ne ozbiljan,zasto je Zvezda propala?pitanje za sve lopove i drzavu.

Razvoj,precizno srpskog fudbala bi trebao da traje pa neki 20-30 godina,da bi sve to dobilo notu kvaliteta.Ko ce od nas da ceka?Niko,mi smo stoka koja zeli i koja dobija sve preko noci.Regionalna liga bi nam ponudila brzi napredak,ali ne momentalan,potpuno je suludo tvrditi ovo drugo.A ta liga bi trebala biti ex-ju.Zasto bas to,jer ostali nijesu sabani i imaju prave idejno,razvojne planove.Prvenstvno,momentalno,ce na pr. Zvezda dobiti 4-5 ako ne i vise,ali,ajde toliko jakih trkacih utakmica,4-5 pun stadion,4-5 kvalitetna podloga,e,to je odma napredak,ko kaze da nije,glup je.Da ne ulazim u pricu kakav bi to marketinski jaka liga bila,ekonomski vrhunska kroz odredjeno vrijeme,i majcin sine,idi pa je osvoji.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.163 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.