Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 140955 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Не могу више да се борим, изменио сам 1234 пута и не могу лепо да одвојим, видите шта сам ја писао ваљда... 

ЕДИТ : сређено  Smile
« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 03:30:45 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Значи аргумент је што је Србија мања земља од Југе? Мојне то, неозбиљно је.

Empty naravno da je ovo tacno, i da je veoma ozbiljan argument... Nema razloga da ja dalje pricam o tome... I u nekim stvarima mnogo gresis... Ko za infrastrukturu i stadione... Pa Van Gal se u Nemackoj zali na kvalitet trave, a ti meni pricas kako to nema veze... Al ajde, nema ni veze, jer ne mislim da je uopste i moguce da neko otstupi od svog stava...  Smile

I kazem ti, da se sve apsolutno sredi, mi cemo u vr' glave dobiti 2 ucesnika LE, ponekada i jednog u LS, mozda nekada i Vojvodina udje u LE, pa bude 3 i to je to...

I stvar je u tome da Zvezdi, Partizanu, nebitno, nece niko dati u ovoj ligi 40 miliona evra budzet... Cak i da dodje do privatizacije, budzet ce da im se smanji a ne poveca...

A ako je sve do kvalitetnog rada kao sto ti kazes, onda to znaci da klubovi ukoliko bi kvalitetno radili ne bi osetili izostanak Zvezde i Partizana...

Citat
Бране им финансијске могућности. Радничком држава рецимо неће да поклони халу. Нити ће Радничком да буде спонзор Електро Дистрибуција Србије. Бране им судије, које по дифолту свирају или за Партизан или за Звезду у дуелу са мањим клубовима. Да ли због навијања, да ли због новчаног притиска, махом су ''мањи'' клубови оштећени у дуелу за цзв и пар.
Брани им то што држава помаже вечите, а не помаже њих. Ето то им брани. Кратко и једноставно, мада то није предмет расправе.

Mogu reci da se slazem sa ovime... I licno mislim da bi se onako kako sam napisao vratila snaga i ponos mozda ostalim klubovima... Naravno da tu treba raditi na izjednacavanju uslova za sve, ali ako pogledas i u svetu takodje to postoji, samo mozda u manjoj meri, cemu bi trebalo da se tezi i ne samo tezi, nego da se ostvari...

Inace, posto sam razmatrao ovu temu, kroz pricu, citanje itd. skontao sam da je poseta u drugoj ligi bila znatno veca nekim klubovima kada su se borili za ulazak u prvu, nego kada bi kasnije uslu u nju... Ne znam dal je tacno ovo, mozda nije, mada mi ne deluje nelogicno... Da objasnim...

Mi Srbi smo ljudi koji vole kada se ekipa bori za nesto, mada je tako i u svetu uglavnom, a ovako bi dobili priliku da se bore za nesto... Ima tu mnogo nacina da se napravi dobro i zanimljivo prvenstvo...
Mislim da je to prilika da klubovi iz tih gradova dobiju nove navijace i novu publiku... A i nove trofeje, samim tim i istoriju... Primera radi, u Engleskoj postoji 23 ekipe iz 17 razlicitih gradova, koje su kroz istoriju bili prvaci Engleske...

Ovo i poboljsano prvenstvo za sta se vi zalazete, opet ce sustinski ostati isto, i opet ce se 2 tima boriti za titulu prvaka i 3 ekipe za Kup... Meni to kao navijacu Zvezde mozda odgovara, ali mislim da je to inace suludo... Ovako bi dobili priliku za jos jedan trofej...

I opet ti kazem, mislim da bi i za ostale klubove bilo bolje tako(ne samo za ove iz regionalne lige)... Pa ja bih pre isao da gledam utakmicu npr. Spartak - Radnicki Nis gde se oni bore ko ce osvojiti titulu, nego da gledam utakmicu gde se bore za sredinu tabele...

I na sve to bi se plus igrala liga sa Zvezdom, Partizanom i Vojvodinom, samo u manjem obimu...

Sto se kosarke tice, Zvezda je propala i pre Jadranske lige, FMP je bio ozbiljna ekipa u vreme Jadranske lige, dok kada je igrao domacu i nije nesto previse kolko se secam, mozda gresim, Partizan ima rezultate bolje nego ikada(ili bar od stare Jugoslavije), Hemofarm je bio blizu Evrolige ove godine, mozda dogodine i udje, a imamo i novi Radnicki, koji ako pojaca mozda moze do nekog Eurocup-a ili FIBA cup-a(jel se tu ide iz nacionalnog prvenstva ili nlb lige?)...
Propala je i Cibona... I Olimpija je imala problema... Svako ko je radio lose on je dosao u problem... Ali evo sada Olimpija je opet dosta jaka...

Ta liga je jedno od najjacih takmicenja u Evropi... Verovatno u top5 u Evropi...

Mi treba da shvatimo da nije realno da Srbija kao drzava ima vise od 4-5 jakih kosarkaskih klubova...I imamo primer, super je sto igra Radnicki NLB ligu, i sto su CZ i PAR u Beogradu, jos samo kada bi Hemofarm bio u Novom Sadu, a FMP u Nisu, to bi bilo fenomenalno...

Ali kazem opet, u kosarci je problem sto smo pustili druge da rukovode, i sto je napravljeno na stetu nase lige...

I opet ne bih poredio kosarku i fudbal, jer mislim da uopste nije ista stvar...

Bane pitao bih te jednu stvar da li mozda znas, nevezano za ovu temu, koliko su kostali radovi na izgradnji terena Radnickog? Dakle samo teren(onaj travnati deo), ne i ostatak stadiona?  Smile

« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 10:02:53 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.612.1
mob
LG L9
Odlican post  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
I u nekim stvarima mnogo gresis... Ko za infrastrukturu i stadione... Pa Van Gal se u Nemackoj zali na kvalitet trave, a ti meni pricas kako to nema veze... Al ajde, nema ni veze, jer ne mislim da je uopste i moguce da neko otstupi od svog stava...  Smile

Немам ја проблем са одтупањем од свог става ако је погрешан. А већ сам те око тога питао да ми објасниш зашто Звезда игра исто и на својој одличној трави и на њиви у Кули. По твојој причи ми би требало да веземо на Мари.

По мојој причи ако знамо има да доминирамо по било којој каљузи, а доказ за ту тврдњу су и ови момци

A ako je sve do kvalitetnog rada kao sto ti kazes, onda to znaci da klubovi ukoliko bi kvalitetno radili ne bi osetili izostanak Zvezde i Partizana...

Тако је. А јел ти очекујеш да се све побољша у нашем фудбалу а да Звезда и Партизан остану у запећку? Па ако неко треба да повуче то су управо Звезда и Партизан. Остали само прате. И кроз историју је Звезда доминирала јер је Миљанић увек био за 3 копља испред свих у сваком фудбалском погледу. Остали су пратили и напредовали тежећи бољем а то је била Звезда. Тако је и сада, без Звезде и Партизана остаје полуаматерски фудбал који нико не жели да гледа, а вала ни да улаже, само се некако прича о спонзорима користи само кад је у питању регионална лига па ај да се прилепи и то као позитивна ствар.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Потпуно се слажем са Емптијем и Банетом. Много већи проблем нашег фудбала је инфраструктура и финансије. А то јадранска/балканска/регионална/пичкаматерина лига неће поправити сама по себи. Погледајте Максимир, нпр, који само што није колабирао. О босанским, црногорским и македонским гудурама да и не говоримо. Што се тиче спонзора ... не знам кога ви очекујете као спонзора? Ето ЕПС-а и Газпрома у Партизану и Звезди. Пежо, Хјундаи, Фолксваген, Тојота, курац палац. Не може јаче од тога. Све и кад би Бет ен Вин спонзорисао лигу то не би било ни принијети новцу који дају Реалу или Милану.

Дакле, као што каже Емпти, најбитније је уредити Савез, струку, а остало долази са снагом државе. А није баш реално очекивати прољеће у ЛШ кад не знаш ни које су ти државне границе.
« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 15:16:09 od Disko Nindža »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mob
HTC Sensation
Mnogo sam postova napisao na ovoj temi sa Jaksom i lepo je sto se ovo opet aktiviralo.

Ne bih da se ukjljucujem u raspravu jer i obojica imate pravo donekle u nekim stvarima,ali ponoviocu svoj stav(jedan od bitnijih) zasto sam za ovu ligu.

Motivacija! Partizan i Zvezda znaju koliko i sta da rade da bi bili u vrhu ove nase lige i time se zadovoljavaju(celnici klubova) jer se saldo trofeja uvecava,navijaci kao srecni...a kad dodje Evropa,onda tuga.
Posto to tako funkcionise godinama i nema tendencije da se menja,odlicno bi bilo da se ukljuce ove zemlje bivse Juge,cak sam vise i za tu opciju nego o onim forama sa Bugarima,Rumunima itd...

Ta liga funkcionise u jkosarci i ne vidim zasto bi bilo problema oko bezbednosti a kvalitet bi se svakako povecao,ali ne zbog toga sto su Hrvati,Bosanci,Makedonci bolji,naprotiv ali ta liga bi bila stvar prestiza,jer je motiv na najvisem nivou,a to povlaci ozbiljniji rad u klubu,vise ulaganja,vise yalaganja na terenu,veca ocekivanja navijaca...meni se iskreno jebe kad izgubimo od Borca al zato bi se za dupe ujeo da izgubimo od Hajduka iz Splita...

Samim tim se postize neki kvalitet,sto automatski povlaci i publiku i eventualno neki uspeh u Evropi kojeg nece biti jos 20 godina ovim tempom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.612.1
mob
LG L9
pa pogledaj nasu ligu u kosarci,partizan mema protiv koga da igra osim hemofarma,da nije ta jandranska liga partizan ne bih imao kvalitetne protivnike!!!!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S4
Gledao bi se kvalitetniji fudbal to je sigurno.
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.612.1
mob
LG L9
Upravo tako
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Малкине то о чему ти причаш је кратког даха, пример ти је баскет. У старту је била паљевина, сад је сморина. Тако би било и у фудбалу. Мени се лично јебе и за тај Сплит, исто ми је дал губимо од њих ил од Борца. Другачије сам размишљао кад је оформљена баскет лига, и мене је захватила еуфорија, текме против Сплита и Задра су биле лудница. Ал то је све прошло, спласнуло. Тако ће бити и у фудбалу.

Значи тај концепт као у баскету ми се не свиђа. Свиђа ми се рецимо неки куп који би се играо упоредо са националном лигом, и да учествују ако је икако могуће Бугари Румуни па можда и Кипрани Грци Чеси Словаци ил ко год. Ал мени је приоритет да се задржи домаћа лига у формату какав је сада.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.