Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 139361 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Bas tako... Sto vise vreme prolazi, klubovi sve vise nazaduju... I veci i manji... Sporadicni slucajevi poput mozda Jagodine, prava su retkost...

To je po meni,neminovnost.
I jos vise ce nazadovat,iz dana u dan.
Nekada su klubovi dolazili iz druge lige i bili hit prvenstva?Sada je to nemoguce..
Regionalna liga je,po meno,opet kazem,jedini spas fudbala na Balkanu.
Kvalitet ce doci postepeno,ali opet,nemamo mi vremena za cekanje,vjecita boljka,a bacaju se godine,mi umjesto da stojimo makar u mjestu,mi idemo samo nazad-nazad i nazad  Smile

Za pocetak,trkacke sposobnosti igraca ce se povecati.Nece samo u derbiju morati da trce vise nego obicno,vec na 4-5 utakmica.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pančev: ''Za regionalnu ligu, pa makar i bez Hrvata i Slovenaca''

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde nema dilemu u vezi eventualnog formiranja regionalne lige. Smatra da bi to bio pravi potez, čak iako bi neke zemlje odbile da učestvuju.

Darko Pančev  u ideji regionalne lige vidi veliku šansu za napredak klupskog fudbala kako u Makedoniji, tako i u okolnim zemljama. Ističe da se treba ugledati na primer iz košarke i veruje da bi poseta na utakmicama znatno porasla.

''Treba svi da kažemo zbogom mržnji, da gledamo napred. Mislim da bi košarkaški model trebalo preslikati, ali da se uključi i Makedonija. Tvrdim da bi u tom slučaju tribine bile mnogo lepše, na utakmice bi dolazilo najmanje 10.000 gledalaca, a ako Hrvati i Slovenci ne bi pristali, tu su Bugari i Mađari, zašto da ne'', istakao je Pančev.

Izvor: Sportske

Да умешамо Бугаре, Македонце и Мађаре и имамо "најрегуларнију" лигу на свету   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ovakva liga bibila degradacija za evropski fudbal!

Zasto to kazem. . . Ako je moguce napraviti jednu ovakvu ligu i traziti ucesce u LS  iz te lige postavlja se pitanje cemu onda Liga sampiona. . . Zasto to kazem. . . . Pre  svega teba imati u vidu da se  odavno vodi rasprava u zapadnoevropskim klubovima da se napravi takmicenje samo oda  zapadnih klubova s tim sto bi iz istocne Evrope pozivnicu dobili samo Zvezda i Spartak Moskva zbog masovnosti navijaca,istorije itd. . . . .

Ovakvaliga znaci   da mi pravimo jedno takmicenje sa 6 drzava! Zasto onda po  istom principu Kosovo ne bi igralo sa Albanijom jedno takmicenje , zasto da Nemci , Spanci , Englezi , Francuzi i Holandjani ne bi imali svoje takmicenje kad ionako ovi iz istocne evrope sluze za punjenje tj gol razliku. . . . .

Nije resenje bezanje od stvarnosti i vracanje  starim ljubavima. . . Grcka ima solidnu ligu,tim putem mozemo i mi da krenemo,li  treba vremena. . . Zato nemojmo raditi neke  stvari na kratak rok. . . . To sto ce na prvoj utakmici protiv Hrvata biti 30 hiljada ljudi ne znaci da je liga kvalitetna. . . . Treba stvarati srpske klubove,razvijati im istoriju ,infastrukturu,a ne bezati od tako teskog posla. . . . Basket za mene nije pozitivan primer i drago mi je sto elim misljenje sa Dudom Ivkovicem. . . . Jadranska u basketu je ugasila i Cacak i Leskovac i Kragujevac i Novi Sad i Suboticu,a iz tih sredina su ranije stizali vrhunski igraci
!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Jok.Nista nisi rekao,slabo kapiras citavu tu sitaciju.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
@Brunelo

Znam da smo mi puno toga pisali o ovome na poslednjih desetak stranica,pa ako te ne mrzi baci pogled....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
                                           Daleko je regionalna liga

Fudbalski klub Partizan bio je domaćin Asocijaciji evropskih klubova - ECA i to njegovom "regionalnom krilu". Ovaj regionalni sastanak ECA predstavlja najozbiljnije okupljanje klubova iz regiona do sada. Na stadionu Partizana pod "jednim krovom" našli su se predstavnici klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke, Mađarske, Litvanije, Moldavije, Makedonije, Crne Gore, Poljske, Rumunije, Slovenije, Hrvatske i Slovačke. Sastanku su prisustvovali predstavnici "velike četvorke" nekadašnje države, Partizana, Zvezde, Hajduka i Dinama, i to po prvi put na ovim prostorima od raspada bivše Jugoslavije. Domaćin je bio portparol Partizana, Marko Vjetrović, koji je i član radne grupe za takmičenje pri ECA, a osim njega u "radnom predsedništvu" bili su i predstavnik Crvene Zvezde, Den Tana, Dinama Damir Vrbanović, kao i administrativac ECA Devel Diedrik.

- Ni reči nije bilo o toj ligi. Znate da ta priča traje već 10 godina, ali za sada nema značajnijeg pomaka, Problematično je mnogo toga. I bezbednost i format i sponzori, pa i UEFA - rekao je predstavnik zagrebačkog Dinama, a prenosi Beta.

Teme sastanka zato su bile problemi sa menadžerima, transferima
fudbalera mlađih od 18 godina, finansijski fer plej i ograničenje broja igrača u ekipama koje proizilazi iz toga.

Asocijacija Evropskih klubova ili skraćeno ECA (Europian Club Association) je telo pri UEFA koje je formirano u januaru 2008. godine kao zamena za G-14 grupu i Forum evropskih klubova, koji su prestali sa radom onog trenutka kada je osnovana asocijacija, a u članstvu trenutno ima 144 evropska kluba. Predsedavajući je Karl Hajnc Rumenige. Cilj asocijacije je da klubove članove predstavlja na najbolji mogući način, kao i da štiti njihova prava pred UEFA.

Sportal.rs

Jaksooooooooooo....jel si sredio bre ono,daj bre da saljemo ovima plan i program,vidis da ovi ne mogu da se organizuju  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ej dosta sam uradio, ali nisam skroz, pa sta znam, dal da kacim uopste to okrnjeno, a dalje da radim mrzi me...

Stoji i ono da moze neko da nam pokrade ideje a da mi dinara ne uzmemo...  Smile Smile Smile

Inace proucavanjem teme, dosao sam do jednog problema, a to je infrastruktura, jer se po ovome sto smo pricali podrazumeva da se igra mnogo vise utakmica nego sada, tj. 6 bese, pa ce biti problema, jer kod nas su tereni ocajni do kraja februara...  Smile

« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 22:03:00 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Pa koliko ti jos fali do kraja? ako ti je ostalo jos malo da pocnem da cimam onog drugara(znas na sta mislim)...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ovakva liga bibila degradacija za evropski fudbal!

Zasto to kazem. . . Ako je moguce napraviti jednu ovakvu ligu i traziti ucesce u LS  iz te lige postavlja se pitanje cemu onda Liga sampiona. . . Zasto to kazem. . . . Pre  svega teba imati u vidu da se  odavno vodi rasprava u zapadnoevropskim klubovima da se napravi takmicenje samo oda  zapadnih klubova s tim sto bi iz istocne Evrope pozivnicu dobili samo Zvezda i Spartak Moskva zbog masovnosti navijaca,istorije itd. . . . .

Ovakvaliga znaci   da mi pravimo jedno takmicenje sa 6 drzava! Zasto onda po  istom principu Kosovo ne bi igralo sa Albanijom jedno takmicenje , zasto da Nemci , Spanci , Englezi , Francuzi i Holandjani ne bi imali svoje takmicenje kad ionako ovi iz istocne evrope sluze za punjenje tj gol razliku. . . . .

Nije resenje bezanje od stvarnosti i vracanje  starim ljubavima. . . Grcka ima solidnu ligu,tim putem mozemo i mi da krenemo,li  treba vremena. . . Zato nemojmo raditi neke  stvari na kratak rok. . . . To sto ce na prvoj utakmici protiv Hrvata biti 30 hiljada ljudi ne znaci da je liga kvalitetna. . . . Treba stvarati srpske klubove,razvijati im istoriju ,infastrukturu,a ne bezati od tako teskog posla. . . . Basket za mene nije pozitivan primer i drago mi je sto elim misljenje sa Dudom Ivkovicem. . . . Jadranska u basketu je ugasila i Cacak i Leskovac i Kragujevac i Novi Sad i Suboticu,a iz tih sredina su ranije stizali vrhunski igraci
!!!

U pravu je covek...

IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma zapelo oko UEFA-e...  Smile  Smile

Tu mi je najveci problem sto nisam bas preterano upucen u te lancane efekte i ostalo, te lobi grupe velikih evropskih klubova, i te price oko pravljenja NBA lige u fudbalu(ono da najjaci klubovi iz svih evropskih zemalja naprave svoju ligu)...

I naravno sta da radim sa viskom mesta u Ligi Evrope koja bi se pojavila osnivanjem RL... Koga da skrajcnem i kako...

Tj. jer logicno je da prvi ide u LS direktno(tu bi UEFA morala da pokloni mesto, a ovi ostali da imaju i dalje kvalifikacije kakve su imali(eventualno da iz te drzave ne ide u kvalifikacije klub, mada i to pravi komplikacije neke mislim)), ali sta cemo sa Ligom Evrope... Ono kao 2. i 3. bi trebali da idu u kvalifikacije za LE(posto svi za LE moraju u kvalifikacije, ne moze se uci bez koliko ja znam), ali onda mi je to vec previse za poklanjati, i moralo bi se tu nekako skratiti, da l medjusobnim ukrstanjem nekih drzava ili nesto drugo, ali sada kojih i kako...

Sto se tice druga i slanja, nema potrebe, nije ovo za to, a i previse je dugo.  Smile

« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 22:38:51 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.396 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.