Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 139036 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Јакшо, дај да видим тај твој елаборат Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation

I naravno sta da radim sa viskom mesta u Ligi Evrope koja bi se pojavila osnivanjem RL... Koga da skrajcnem i kako...

Tj. jer logicno je da prvi ide u LS direktno(tu bi UEFA morala da pokloni mesto, a ovi ostali da imaju i dalje kvalifikacije kakve su imali(eventualno da iz te drzave ne ide u kvalifikacije klub, mada i to pravi komplikacije neke mislim)), ali sta cemo sa Ligom Evrope... Ono kao 2. i 3. bi trebali da idu u kvalifikacije za LE(posto svi za LE moraju u kvalifikacije, ne moze se uci bez koliko ja znam), ali onda mi je to vec previse za poklanjati, i moralo bi se tu nekako skratiti, da l medjusobnim ukrstanjem nekih drzava ili nesto drugo, ali sada kojih i kako...

E jebem mu mater,sad da me ubijes ne mogu da se setim kako smo onda organizovali i po ovom pitanju(a mrzi me da citam opet sve ono od pre),cini mi se da smo to resili ovako:

Ako pobednik RL bude recimo iz Srbije,ide direktno u LS(jer je dosao do nje tezim putem) a 2 i 3. iz Srbije igraju za kvalifikacije za Ligu UEFA...

Drugi treci iz RL igraju kval. za LS(ukoliko nisu iz iste zemlje kao i pobednik)...

E sad,problem je sta cemo sa pobednicima one sveukupne super lige  Smile
Ne mogu da se setim stvarno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Nismo o tome pricali uopste, tj. nije bilo to planirano...  Smile

Ja sam u sustini za varijantu da ostane sistem kakav jeste i sada, s'tim sto bi pobednik RL isao u LS direktno, a 2. i 3. u Ligu Evrope....

E tu je problem, jer ne bi trebalo da ima vise timova za LE nego sto ima sada, pa bi tu trebalo nekoga ukrstati, ali ne znam koga i kako...  Smile

« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 23:07:17 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Nismo o tome pricali uopste, tj. nije bilo to planirano...  Smile

Ma pricali smo nego se ti ne secas...i sta ce ovo pivo pored mene  Smile

Salim se...nemam pojma kazem ti sve mi se pomesalo,aj kad budes imao vremena posalji na pp pakleni projekat da vidim...mozda smislimo nesto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
A zasto bi UEFA dozvolila da neko iz takve lige ode direktno u LS???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Zbog kvaliteta iste.

Ali bi se vjerovatno pojavio problem kao i u kosarci(NLB),jer i UEFA nije bas toliko jedinstvena.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung XYZ1004
Tadić i Josipović za regionalnu ligu

Ako mogu košarkaši, zašto ne bi i fudbaleri, još ako su predsednici saglasni, šta može da stoji na putu regionalne lige u fudbalu. Predsednici Srbije i Hrvatske, Boris Tadić i Ivo Josipović, podržali su ideju o formiranju takmičenja u kojem bi učestvovali klubovi sa prostora bivše države.

Velika četvorka bivše SFRJ, koju su činili Zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk, nekada je uživala poštovanje cele Evrope.

Poslednjih petnaestak godina klubovi sa prostora nekadašnje države igraju tek epizodne uloge u evro kupovima.

Dok je kvalitet fudbala u svim zemljama bivše Jugoslavije na niskom nivou, već duže vreme u javosti se vodi polemika, da li je vreme da se obnovi nekadašnja liga.

Kao model poslužila je Jadranska liga u košarci, koja je dala odlične rezultate, a najnovija podrška projektu jedinstvenog fudbalskog takmičenja stigla je posle sastanka predsednika Srbije i Hrvatske, Borisa Tadića i Iva Josipovića.

Predsednici dve zemlje načelno su podržali ideju o formiranju regionalne fudbalske lige u kojoj bi igrali klubovi iz te dve zemlje.

Tadić je rekao da podržava formiranje regionalnih liga, ali da treba voditi računa o bezbednosti. Predsednik Srbije je dodao da Jadranska liga u košarci pokazuje da je takvo takmičenje moguće.

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović je naglasio da "načelno niko nema ništa protiv toga", istakavši da je to ipak "pitanje za nadležne saveze".

Izvor: RTS

------------------------------------------------------------

Ne znam da li je ovo bilo neko usputno novinarsko pitanje pa su oni odgovorili, ili su ova dva magarca stvarno razgovarala o tome  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2010, 16:33:10 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
SonyEricsson w200i
Pre bih rekao neki novinar postavio pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ауууу ... тек сам сад против!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Sve se vise prica o SFRJ ligi i to mi se nista ne svidja... Ne treba nam to... Bice sutra i tekst u Zurnalu, a verovatno i u jos nekim novinama, pa i na elektronskim medijima...

Skloniji sam igranju sa Bugarima, Madjarima, i Rumunima... Otvara se tu mnogo prostora za pricu... Pominjala se cak i Turska, Kipar i ostalo... Videcemo na kraju sta ce biti, ali opet ponavljam ne trebaju nam bivse drzave SFRJ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.