Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 140013 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Pa u tom pravcu se i uglavnom razmislja(samo sto bi skroz bio nezavistan od domaceg kupa koji ce se svakako igrati)...

Tj. u planu je u tim razmatranjima da se pokrene neki kup koji ce se igrati na prolece, a u formatu LS ili LE-a(dakle grupna faza plus polufinale i finale)... Pa samim tim ce kup verovatno nositi naziv Liga(kao sto je to i Liga Sampiona i Liga Evrope)...

Ima dosta zainteresovanih, Hrvati su tu nesto hteli da nas ispale, ali nasi vode dobru politiku sto se toga tice i inicijativu preuzimaju na sebe...

Naravno tu Grka tesko da ce biti, ali zato bi verovatno mogli da ocekujemo Bugare, Rumune, Cehe, Kiprane i jos mozda nekoga(pogotovu od tih Slovaka i sl.)...
Takodje verovatno bi u tu pricu zeleli da udju i Bosanci, Makedonci, Slovenci... Sto se Hrvata tice ne znam, oni su hteli nesto da iscimaju sa Austrijancima, Slovencima, Bosancima, i da nas izjebu, ali nije im to proslo...

Mislim da bi to bila odlicna ideja...
I gotovo sam siguran da bi stadioni bili puni,barem te prve sezone...
E sad,tajming da se to odigrava na prolece kad su zavrsnice domacih prvenstava i kad je kalendar zgusnut,ne znam bas,bolje da se igra cele godine,da se takmicenje i razvuce,ali da se konstantno igra,nego na prolece da krene i onda bum-tras,ko se snadje...
Takodje verujem da ce i Hrvati hteti da igraju ligu sa nama jer je i njima veci interes gosotvanje Zvezde u Splitu ili Zagrebu nego gostovenja Beckog Rapida...

I takodje jedno pitanje,ako mozda znas tacno....Kada kazes "nasi" preuzimaju inicijativu,ko to tacno preuzima,savez,klubovi,sponzori,privatna lica? Koji su to "nasi" i na koji nacin preuzimaju inicijativu da se taj projekat ostvari?Kako oni to deluju?
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 3310
Лижу се хрвати итекако са аустријанцима.... мени апсолутно реално делује да се они прикључе тим клубовима горе.Што се самих аустријанаца тиче,фудбал им и није нешто бар од онога што сам видео...док су ми навијачи симпатични,иако је наша сцена по том питању далеко напреднија...

Довољно ми да долазе Румуни и Бугари...  и ја сам ултра испуњен  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
ideja je dobra, ali tesko izvodljiva zbog navijaca..resenje jednostavno vidim u organizovanju lige bez Hrvata i Slovenaca, ali sa Rumunima, Bugarima, Madjarima i eventualno Bosancima..mada i Rumunija tesko izvodljivo, oni su sad sami sebi dovoljni..
1.Crvena Zvezda
2.Partizan
3.Vojvodina
4.Radnicki Nis
5.Radnicki Kg
6.Debrecin
7.Ujpest
9.Cska Sofija
10.Lokomotiva Sofija
11.Levski
12.Buducnost Podg.
13.Vardar
14.Rabotnicki
15.Zeljeznicar
16.Borac BL
17.Velez
18.Sarajevo

mada kontam da bi bili dovoljni i sami sebi posle privatizacije klubova i pravljenja prve lige od nule, sa ubacivanjem klubova iz velikih gradova, sa izgradjenom infrastrukturom..po kljucu, kao sto se radilo u Titovo vreme, samo bez tadasnjih republika..npr...
1.Crvena Zvezda
2.Partizan
3.Vojvodina
4.Spartak Subotica
5.Proleter Zrenjanin
6.Smederevo
7.Timok Zajecar
8.Macva Sabac
9.Radnicki Kg
10.Sloboda Uzice
11.Napredak Krusevac
12.Radnicki Nis
13.Radnicki Pirot
14.Novi Pazar
15.Borac Cacak
16.Jagodina

barem bi publike bilo vise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
szsd21 liga tesko da ce biti... Inace pisao sam ja detaljne radove koji bi formati trebali da se igraju, da bi sve to bilo izvodljivo... Ali to je pre nekih 10-ak, 20-ak strana mozda, a mozda i manje...

Ono sto treba imati u vidu...

Zasto u prolece? Bas naprotiv, tada raspored nije gust i iz tog razloga se planira da se igra u prolece... Naime tada i srpski a i ostali klubovi ispadnu iz evrope i ostaje dosta vremena za odigravanje tog kupa...

Kada sam rekao da preuzimaju inicijativu, mislih na to da mi nekako imamo vodecu ulogu u organizaciji te price i pregovaranjima sa savezima... Tj. najvise se cimamo oko toga... Daleko od toga da mi planiramo da sponzorisemo nesto ili sta vec, ali jednostavno stvaramo neku dobru podlogu ja bih rekao... Nadam se da cemo izbeci u fudbalu ono sto nam se desilo u basketu(pa su sada slovenci glavni u ligi), i mislim da je ovo put kojim treba da se ide... Ovo sve je neko moje subjektivno misljenje na osnovu informacija koje su dosle do javnosti...

Dalje dakle to bi npr. izgledalo ovako:

I grupa:

Crvena Zvezda
Unirea
CSKA Sofia
Apoel 

II grupa:

Steaua
Partizan
Levski
Zilina

To je samo primer... Moglo bi tu jos dosta ekipa da se ukljuci, ovisno o broju zemalja koji ce ucestvovati, ali ne znam dal ce biti mnogo ako bude bilo 4 grupe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Јаке ове групе,баш оно што нашим играчима треба
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Tj. u planu je u tim razmatranjima da se pokrene neki kup koji ce se igrati na prolece, a u formatu LS ili LE-a(dakle grupna faza plus polufinale i finale)... Pa samim tim ce kup verovatno nositi naziv Liga(kao sto je to i Liga Sampiona i Liga Evrope)...

Ima dosta zainteresovanih, Hrvati su tu nesto hteli da nas ispale, ali nasi vode dobru politiku sto se toga tice i inicijativu preuzimaju na sebe...

Kada sam rekao da preuzimaju inicijativu, mislih na to da mi nekako imamo vodecu ulogu u organizaciji te price i pregovaranjima sa savezima... Tj. najvise se cimamo oko toga... Daleko od toga da mi planiramo da sponzorisemo nesto ili sta vec, ali jednostavno stvaramo neku dobru podlogu ja bih rekao... Nadam se da cemo izbeci u fudbalu ono sto nam se desilo u basketu(pa su sada slovenci glavni u ligi), i mislim da je ovo put kojim treba da se ide... Ovo sve je neko moje subjektivno misljenje na osnovu informacija koje su dosle do javnosti...

Brate opet mi nisi odgovorio.... Smile
Nije mi cilj da te sad nesto nadmudrim,nego me zaista interesuje...
Dakle kako to "mi preuzimamo inicijativu" i ko smo to "mi"???
Da li su to nasi klubovi?
Da li je to nas savez,ko je to?
Ko to po tebi kako si rekao "pravi dobru podlogu da se to ostvari"???
Ko to kako kazes u ime Srbije ili Srba ili "nas" pregovara sa drugim savezima oko toga?
Ko?
« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 18:27:03 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
ja sam,da se ukljuce u pricu i Kipranii,Bugari itd samo ne Hrvati
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Звечанац,хрвати неког и победе,ми не можемо никог да победимо уколико уђемо у ту фамозну групну фазе лиге уефа,о лиги шампиона нећу ни да причам,једини проблем око лиге са хрватима јесу гостовања,дакле вероватно не би било гостовања,а с обзиром да је један од циљева те лиге повратак навијача на стадионе Smile

Не знам,квалитет би се свакако побољшао,и било би вероватно више људи,али опет није то то Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Padrino pregovara se na nivou saveza, dakle logicno je da inicijativu vodi savez...

Dakle ja sticem utisak da smo mi ti koji su preuzeli inicijativu da se organizuje to... Dakle da mi budemo neki centralni faktor oko kojeg ce da se skupe savezi i koji ce da skupi saveze u grupu... Ponavljam ovo je licni utisak, moguce je da skroz gresim(napisacu u nastavku nesto za sta mislim da ne gresim, imace *)...

Ali mislim da je to mnogo bolje nego da cekamo da l ce nas neko drugi pozvati...

Npr. na tu foru, hrvati su zeleli da sa austrijancima organizuju tu ligu, u kojoj ce igrati Hrvati, Madjari, Austrijanci, Slovenci, i eventualno BiH, mada nisam siguran dal su njih zvali...

I zamisli tu pricu, organizuje se taj kup, i mi ne igramo u njemu...  Dobro realno, gubitak bi tu mozda predstavljao samo madjarski savez, eventualno slovenci, ali opet...

*Dakle poenta je da je dobro sto se nasi cimaju oko toga i gledaju to da se organizuje sa nama u toj grupi, dobro je sto Tole pregovara sa raznim savezima oko te ideje i raznim ljudima... Dobro je sto nismo pasivni posmatraci i sto mislim stvaramo cvrste veze sto se te price tice, da bi u buducnosti taj kup bio sa nama u njemu...

« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 19:18:56 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Да, и ја мислим да се ту ми највише цимамо,што је и добро,јер ако ми будемо чекали на позив,могуће је да ће нас испалити,као на пример у ватерполу,када се правила нека лига,у њу су ушли сви сем партизана Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.