Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 139952 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Samo da te ispravim,u kraljevu je uvek  puna dvorana,mislim da sloga ima sastav koji ce iducih sezona ostvariti bolje rezultate. Mada ima logike u ovome sto si napisao,al u svakom slucaju sve se to vrti u krug,jer bi igraci iz sloge,ergonoma ili drugih timova otisli u vece,dok igraci partizana i zvezde napreduju u jadranskoj. Mozda gresim,moje misljenje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ОК ал то је детаљ. У суштини то је та прича. Најбољи играчи иду у 4 најјача клуба, а они који нису баш за те клубове могу одлично да играју у провинцији. Тако профитирају сви, а квалитет се колико толико обрће унутар лиге. А најбољи наравно одлазе преко. И наравно тако је исто и у фудбалу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
ne poredite basket sa fudbalom...smatram da je to potpuno drugacija stvar i dve dijametralno razlicite price  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ajmo sada da gledamo ovako...
Moja ideja verovatno jeste utopijska ali ovako...

Zvezda i Partizan igraju ukupno 2 utakmice sa tim regionalnim centrima u svakom slucaju(sada je situacija drugacija ali se ona menja od sledece godine) bilo u domacoj ligi, bilo da se igra regionalna kako ja osmislih...

Dakle da npr. pretpostavimo da su regionalni centri na zeljenom nivou, i da onda npr. u toj prolecnoj super ligi imamo:

1. Crvena Zvezda  2. Vojvodina  3. Partizan  4. Radnicki Kg  5. Radnicki Nis  6. Borac Cacak  7. Spartak Subotica  8. Napredak Krusevac(ili Smederevo ili Jagodina),

a u playoutu ostanu svi ostali tipa Cukaricki, Rad, Hajduk Kula itd...

Dakle ti tu prakticno uskracujes Hajduk, Cukaricki, Rad i sl. za utakmice sa Zvezdom i Partizanom, a ne centre...

Naravno ima i tu problema jer u svakom slucaju Cukaricki Rad i sl. moraju da igraju i sa tim centrima, pa ce oni imati slabije utakmice pre te prolecne domace lige...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Падрино ја мислим да би та регионална лига имала исти ефекат у фуци као и у баскету.

Како год окренеш неко ће играти тај плејаут и тиме бити ускраћен утакмица са Звездом и Партизаном. Ко ће то бити се не може знати, игра се та крња лига па ко се како покаже. Ал на крају неки од клубова пропуштају Партизана и Звезду.
Зато ја мислим да треба играти комплет нашу лигу, а са стране ако може тако неки куп или некако не знам како паралелно регионална лига.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
To je vecina nas i rekla,domaca liga i regionalni kup. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Razmisljao sam o situaciji da se paralelno igra ta Regionalna liga sa domacim prvenstvom, ali onda je problem broj utakmica... Dakle Kup(u formatu Lige sampiona) je ipak najbolje resenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Падрино ја мислим да би та регионална лига имала исти ефекат у фуци као и у баскету.

Како год окренеш неко ће играти тај плејаут и тиме бити ускраћен утакмица са Звездом и Партизаном. Ко ће то бити се не може знати, игра се та крња лига па ко се како покаже. Ал на крају неки од клубова пропуштају Партизана и Звезду.
Зато ја мислим да треба играти комплет нашу лигу, а са стране ако може тако неки куп или некако не знам како паралелно регионална лига.
Ma fuca je mnogo ispod basketa,i regionalna liga ali dobra regionalna liga bi bila spas za balkan...
A fuca je toliko otisla u Qrac da joj je isto da li igrali ovu ili onu ligu...nasih "centara" nema,ljudi ne dolaze ne stadion,klubovi nam se gase
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Razmisljao sam o situaciji da se paralelno igra ta Regionalna liga sa domacim prvenstvom, ali onda je problem broj utakmica... Dakle Kup(u formatu Lige sampiona) je ipak najbolje resenje...

Апсолутно.

Падрино, та лига не би оживела центре, то је фрка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
a ova nasa vidim ozivljava centre? Tone se sve nize... A centri koji nam tonu,vuku i velike klubove pa i oni padaju na nivo manjih.Plan ozivljavanja centara je predug,prvo treba oziveti te gradove da dobro zive imaju lepe plate i da onda pocnu da razmisljaju i o fudbalu i odlasku na tekmu...Ovako ni ti centri ne ozive kad im dodje Zvezda jednom godisnje...Dok se ne popravi ekonomska situacija u zemlji fudbal se pomaknuti nece...

Prosto ne znam sta je resenje,ni ja nisam da se svim bicem dajemo u regionalnu ligu...Ali nisam ni za to da se ne igra,da barem Zvezda ima neke vece tekme,i da igra sa nekim ozbiljnijim ekipama gde je naboj i rivelitet veci,a samim tim i interesovanje...

format lige sampiona najbolje zvuci
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.