Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 139926 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Zar nije on Grobar?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sve pohvale autoru teme za odrzavanje iste, od PSG_BG-a niko nije bio toliko azuran i brinuo o svojoj temi Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Da ne ispadne da sam Boskovicev advokat,ali drugaciju percepciju (vidjenje) imaju ljudi iz  Beograda i okoline i drugacije ljudi iz unutrasnjosti pa i iz Crne gore,pa biste mogli da pokazete malo razumevanja prema coveku.On vam je lepo rekao i objasnio samo sto to vama ne ide u glavu(bez uvrede),i to sto je iz Crne Gore i sto pise onako kako govori, ne mora da znaci da manje voli Crvenu Zvezdu od mnogo ljudi ovde na forumu. Smile

Ako ces tako ni ja ni khadafi nismo iz Beograda...

A i ja mislim da je grobar, ali nema veze...

A ti sarmagedon7 vodi racuna sa kime me uporedjujes...  Smile  Smile  Smile

« Poslednja izmena: 05. Maj 2009, 13:27:31 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 

DukiM57
То двоје бих провукао кроз оџак при високој температури, док људи са истим мишљењем у твојој прћији добијају више од педесет посто гласова на изборима.

Реплика: Не бих се рекло по твооји постови. И немој рђо мене да оптужујеш за све што се догађа у Црну Гору, ако те баш занима у моје мјесто, илити прћију како ти поспрдно кажеш (иако немаш са што да се спрдаш, то је једно дивно мјесто) ми таке ко они качимо од бандере!

У мојим постовима се бар трудим да прикажем ствари онакве какве јесу. Нисам ја крив што људи воле окретати главу од свега. Нема то везе ни са Чедом, ни оним НВО вештицама, Весни Пешић и сл. наказама. С друге стране не повлачи ме ни демагогија "србовања", која долази од оних бескорисних циганофилских радикала.

Што се твоје Црне Горе тиче, нико тебе није оптужио за стање ствари тамо и не знам како си дошао до тог закључка. Цела земља јесте прћија, јер само у прћији један криминалац и комунистички кадар, који се обогатио шверцом у ратним годинама, може да ради шта пожели.

Нисам ни ја толико неупућен у дешавања код вас, па ми се не могу ни две супротне приче продавати. Чињеница је да будала има више него нормалних људи и да су, још горе, те будале знатно видљивије и гласније. Тако није у Пљевљима рецимо, одакле ми је ћале, али нажалост у већини других места, јесте.

DukiM57
Ко ће бре од Бугара, Румуна или Грка да прави лигу с тобом? Па има само да се насмеју и кажу: "Шалите се?!"

Реплика: А ко ће од хрвата да прави лигу с тобом? Па има само да се намрште, ставе ти нож под грло и кажу: "Е четниче, како ћеш да те кољемо"?!

Са мном лично неће нико. Неће народ пуно ни одлучивати о томе. Ако се клубови и финансијери који стоје иза њих договоре, то ће бити одрађено, без обзира на Усташе, Домобране, Зенге, Четнике, Партизане и др.

DukiM57
Исто је и са тим Хрватима, на чијим форумима блејиш и упијаш њихово мишљење, а нама причаш о српству.

Реплика: Како си тако покварен јадан? Ја блејим по хрватски форуми? Ако ћеш баш да знаш то сам ДАНАС само отиша да видим шта каже и друга страна пошто видим да се ти и слични теби гузе ође да уђу у лигу ш њима... Па сам куца у Гугло: ногометна лига са срби. И нашао сам таку тему ђе сам прочита да смо оваки, онаки, и да ће нам они мудоње "јебати мајку"... Глупе усташе. Ето са такве ти оћеш у лигу! И уопште кроз сваки твој пост одише фрустрираност са мајку Србију, те је ово "чемер", те "нико неће с нама", те "дојуче смо губили од Казахстан". Докле? Ако је тебе твој живот срање и неможеш да нађеш каки добар посо и добру ђевојку немој да се истресаш на Србију и на нас. Ето.

Зајебао си се мало. Ја не желим такву лигу и то сам више пута поновио овде. Међутим требамо бити у току са дешавањима.
« Poslednja izmena: 05. Maj 2009, 14:05:49 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Sakić za Hrvate: Dižem dva prsta za Balkansku ligu!

Nenad Sakić, bivši fudbaler Crvene zvezde, a sada uspešni trener kruševačkog Napretka dao je opširan intervju hrvatskom sajtu ''Nogometni magazin'' o aktuelnostima u srpskom i hrvatskom fudbalu, reprezentacijama bivših republika, osnivanju Balkanske lige po uzoru na košarkašku...

U poslednje vreme se sve više piše o mogućem formiranju Balkanske ili Jadranske lige, po uzoru na onu košarkašku. Vaš komentar?

- Ja sam za! Odmah bi prvi podigao dva prsta. Mislim da bi svi trebalo da zaboravimo prošlost i sva dešavanja u poslednjih 20 godina i da se okrenemo budućnosti. Ja mislim da je budućnost fudbala na ovim prostorima osnivanje jedne takve jake lige, gde bi igrali Crvena zvezda i Partizan iz Srbije, zagrebački Dinamo i splitski Hajduk iz Hrvatske, Olimpija iz Slovenije... Stadioni bi bili sigurno znatno puniji i mislim da bi kvalitet takve lige bila neuporedivo veća, nego što je sada. Mislim da bi svi imali koristi, ali samo pod uslovom da zaboravimo neka dešavanja koja su bila u prošlosti. To što je bilo, prošlo je i pred nama je budućnost. Ja sam apsolutno za!

Izvor i kompletan tekst na linku: http://www.sportal.rs/news.php?id=3204 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Konacno neka vest,jaksavraca temu iz mrtvih Smile Mada svi smo rekli sta smo imali,jedino ako se pojavi neka informacija,momci podrzimo jaksu i njegovu temu Smile

Napravih mali lapsus,valjda niste videli Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2009, 21:51:31 od khadafi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 1100
Ајде да освежим Јакшину тему  Smile

Јакшо јел има неке новости?
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Jeste jaksa,i daj nam link do te vesti Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Пошто је Јакша тренутно на мору,нема никог да му оживи тему,ја сам решио да преузмем ту одговорност Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Regionalna fudbalska liga - goli interes ili mit?

Posrtanja nekadašnjih perjanica SFRJ u Evropi, i prevara koju je narod odavno prozreo, ponovo nameću pitanje stvaranja regionalne lige. Ona bi uz svu mržnju i oživljavanje mitova, donela korist klubovima. Na žalost, na Balkanu logika odavno ne stanuje.

Posrtanja srpskih klubova u Evropi, ali ništa bolja situacija ni u drugim balkanskim zemljama, ponovo su aktuelizovali priče o stvaranju regionalne lige koja bi uticala na rast kvaliteta, pre svega kroz koncentraciju kvaliteta, ali i priliku da vodeći klubovi ipak imaju više od tri jake utakmice godišnje.

U tom smislu „Jadran“ je putokaz, jer pored svih osporavanja i dečijih bolesti, uspela je da preživi i danas predstavlja jako takmičenje koje će smanjenjem klubova dodatno podići kvalitet.

Gledano sa srpske strane, žrtvovali smo domaće takmičenje iako smo bili u mnogo boljoj poziciji nego timovi iz okolnih zemalja.

Kada je fudbal u pitanju, čini se da je interes obostran, i da gledajući danas odvojeno lige na teritoriji ex – YU generalno deluju tužno, što je naravno osetila i publika, pa ni puškom prosečnog konzumenta ne možete naterati da dođe na stadion.

Kao glavni argument protiv, navodi se različit karakter navijača koji dolaze na fudbalske mečeve i potencijalna žarišta nereda, naročito na utakmicama srpskih i hrvatskih klubova.

Čini se da pristalice ove teorije precenjuju problem. Pre svega, sama zabrana putovanja bi sprečila eventualni obračun, a ako države nisu spremne da garantuju bezbednost fudbalera Dinama u Beogradu ili Partizana ili Zvezde u Zagrebu, onda smo mi u mnogo većem bedaku nego što mislimo.

Uvrede sa tribina se ne mogu sprečiti, to je dekor koji će pratiti odnose još dugo godina, ali kad bi zanemarili nacionalne mitove, ostaje goli interes. Mržnja bi vremenom otupela svoju oštricu, jer pre ili kasnije, kada emocija preraste u naviku, ona gubi na jačini.

Dakle pre ili kasnije bi postalo normalno da i dalje mrziš Hajduk ili Zvezdu, ali i da taj sentiment izražavaš kroz verbalnu komunikaciju, a ne nasilje.

Drugi argument protivnika je prohodnost, međutim tu se ne može izgubiti. I ovako i onako smo u predvorju velikih stvari bez mogućnosti da sedimo za trpezom najbogatijih. Uz ohrabrivanje fudbalske integracije i pritisak političara (ne zaboravite da je UEFA političko oruđe, a ne fudbalska organizacija), prolaz u Evropu bi se svakako mogao izdejstvovati, što bi podiglo ulog.

Nemojte mešati babe i žabe, ovo nije jugo – nostalgija, Bogu hvala, pa se nekadašnja država raspala, jer da nije bila tako trula i na lažima sagrađena, ne bi njen slom bio obeležen krvlju i monstruoznim zločinima, karakterističnim za afrička plemena, ali ne i zapadnu civilizaciju.

Ovo o čemu pričamo je interes i želja da se gleda fudbal za razliku od ove prevare koju nam serviraju.

I znam da će se stariji koji pamte nekadašnju ligu složiti, ovi mlađi će okrenuti na poklanu nejač i ko je počeo prvi i čije je dete prvo jauknulo, ali neki od nas bi da gledaju fudbal, a ne blamiranja po evropskim vukojebinama.

Taj prvi korak, da priznaš sebi da je zadovoljstvo važnije od broja stihova u izlizanom epu je najteži i teško ćemo ga napraviti.

Izvor: Sportske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.