Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 138692 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson k 850i
Na neki nacin jeste spas,al to ce biti spas za klubove koji ucestvuju u njoj,a nacionalne lige ce biti dosta ostecene time. Pa primer je kosarka,nisam sto godina video da neko napise lepo izvestaje sa utakmica nase Superlige,svi pisu samo o regionalnoj.

Po meni je bolje da bude neki kup,otprilike 16 ekipa i da se to igra u odredjenom delu sezone,a preko domaceg kupa bi se izborio plasman.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Nije ovo sranje,ovo je spas fudbala u regionu.A naravno,do toga nece doci.

Не наравно да није спас, ово је срање.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung SGH-E590
Liga koja obuhvata klubove iz zemalja u kojima se najvise namesta. Do jaja! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Iako sam alergican na igranje sa bivsom bracom, nije nuzno ovo losa stvar.
Tj. ako bi se napravio neki regionalni kup.
I da se igra na primer ko onomad Kup Sampiona.
I da se igra na prolece, kad svi ispadnu iz evrope. Ako neko kojim slucajem prezimi u evropi ( Smile ), upadne neki drugi klub iz te zemlje.

E ali tu se javlja problem, jer nasi klubovi prakticno imaju vecu zimsku pauzu nego letnju... Znaci morala bi da se popravi infrastruktura, stadioni komplet(znaci fazon stadiona iz evrope).

Sto ce reci, nemoguca misija.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 13:57:56 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia N95

Naravno da je spas.Kapiram ja tebe,ispascete iz ove lige,a ne da se takmicite u toj.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

Naravno da je spas.Kapiram ja tebe,ispascete iz ove lige,a ne da se takmicite u toj.
Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 14:31:18 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Dajte ljudi, sve je to naucna fantastika... jos ako nam vrate vize... a oni su u EU... hehe!  Smile
Nasa policija ne moze da organizuje utakmicu Javor-Zvezda zbog tamo nekog sabora, a zamisli da treba da organizuju Zvezda-Dinamo... to tek kad navijaci postanu svesni da ce za svaki prekrsaj odgovarati pred zakonom.

Na neki nacin jeste spas,al to ce biti spas za klubove koji ucestvuju u njoj,a nacionalne lige ce biti dosta ostecene time. Pa primer je kosarka,nisam sto godina video da neko napise lepo izvestaje sa utakmica nase Superlige,svi pisu samo o regionalnoj.
Jeste da, sad ovako sve puni stadioni OFK-e, BSK... prosto ce propasti ako ne udju u tu ligu.
Ionako drugi deo sezone u nasoj ligi... za svaku utakmice se pomisli da je prodata, jer nam je tolika liga i uovi u sredini ne mogu ni gore ni dole... i bole ih uvo!
Ovi jaci se i ovde i tamo bi borili za vrh i to je to.
U nasoj ligi bi onda bilo lakse opstati... a i slabiji klubovi ne bi kukali kako sudije navlace za zvezdu i partizan.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 15:22:08 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson k 850i
Slazem se, al opet ne moze da se zna dok se pocne sa tom ligom Smile

Ima tu dosta i pozitivnih i negativnih stvari, pozitivno moze biti sto bi se povecala gledanost sigurno. Mislim da bi se ulaganja povecala, vece sanse za bolje sponzore, i konstanta zelja za uspehom, sto znaci kvalitenija liga,a ne ovako svaka liga mrtva i igra se izmedju dva kluba. I sto bi verovatno jedan direktno isao u LS, tako da bi iz godine u godinu mogli i nasi klubovi igrati LS,LE,makar zbog finansija.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 20:10:11 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ima tu dosta i pozitivnih i negativnih stvari, pozitivno moze biti sto bi se povecala gledanost sigurno. Mislim da bi se ulaganja povecala, vece sanse za bolje sponzore, i konstanta zelja za uspehom, sto znaci kvalitenija liga

Ti, naravno, znas da je apsolutno ista prica bila servirana i za Jadransku ligu?

Na kom ce to kvalitetu da dobije liga? Koji ce to kvalitetni timovi i igraci da zaigraju u njoj, ako ne racunamo Dinamo i Hajduk (mada i to sa Hajdukom je nategnuto)? Zbog jednog ipo kvalitetnog tima trebamo da sahranimo nasu ligu i klubove i to sad kad su se najzad probudili Novi pazar, Kragujevac, Nis, a uskoro i Krusevac.
Pa utakmice Radnickog iz Ni i Kg gleda vise ljudi nego Dinamo koji igra Ligu sampiona....

Svi znamo da je Tole grobar, ali sad ce i u bukvalnom smislu to da postane!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.