Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 138773 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Samsung SGH-E590
Ajde Orf prestani vise da se gubis, jebala te Sloboda i onako si ga do juce bacao na partizan! Smile

Ako nisi ukapirao ovaj kup bi se igrao uporedno sa ligom...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Ti imas neke glasove u glavi?

Ocigledno imas Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Zar je moguce da se i dalje zamenjuju teze. Ovo je bre kup takmicenje, ne neka liga poput domaceg prvenstva... Domacu ligu niko nece da dira i da hoce ne moze.

A verovatno ce oni koji budu igrali dobiti dobru kintu da igraju taj kup, nesto tipa kao za LE, mozda malo manje. Iz te perspektive bi bilo jako pozeljno za klubove koji nisu cz, partizan i vosa da ucestvuju. Samo mi nije jasno zasto je pozvan OFK na taj sastanak, koji, uz veliko postovanje i istoriji i navijacima, njihov stadion je u ocajnom stanju, zaista losa infrastruktura, a i moze valjda i neki klub koji nije iz Beograda da igra(naravno bice neki uslovi, tipa plasmana na tabeli i sl.). Bolje da su zvali Radnicki ili Slobodu, koji em imaju kvalitetan stadion(fale jos reflektori), em imaju verovatno veci prosek posecenosti, a i kvalitet igrackog kadra im je zadovoljavajuci, tj. jaci su od OFK-a(sto govori tabela)... Jos kad dogodine ili kada vec(skoro svakako) se otvori taj aerodrom u Kraljevu, bice i super povezani...

Kontam da bi vrlo lako klubovi mogli da dobiju po 500.000-1.000.000 samo za ucesce u ligi, sto bi bilo fenomenalno. Samim tim bi i klubovi ojacali, plus sto bi igrali neke medjunarodne utakmice, gde bi njihov kvalitet se uvecavao kroz igranje jakih utakmica.  

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
U situaciji da taj kup hoce da igraju najjaci grcki, rumunski, bugarski i srpski klubovi ne vidim nista lose, jer ce u tom slucaju da bude finansijske isplativosti(mada i to je pitanje) u svakom drugom slucaju to je projekat osudjen na propast je se ne moze ispratiti sa finansijske strane.

Doduse moze drzava fiktivno da sponzorise Partizan ili Crvenu Zvezdu preko svojih firmi (nis, eps..) pa onda da to bude isplativo, al na nekim zdravim osnovama vrlo tesko.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Stvar je u tome, da bi verovatno Gazprom bio sponzor ovog takmicenja, a oni bi iz picke mogli da izbace nekoliko desetina miliona evra, obzirom da Zenitu godisnje valjda daju preko 100 miliona. Svaki klub bi dobio bar po 500.000 evra za ucesce, u to sam ubedjen... Naravno, mozda gresim ali...
« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 15:01:12 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Pa mozemo da tupimo samo, dok ne vidimo konkretna dela i ponude Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8
Zar je moguce da se i dalje zamenjuju teze. Ovo je bre kup takmicenje, ne neka liga poput domaceg prvenstva... Domacu ligu niko nece da dira i da hoce ne moze.

Dobro bre, nismo tupavi, niko nije ni pomenuo da ce ovo takmicenje zameniti nase, odakle ti to? Ili sam ja corav, pa nisam video ko to nije skapirao? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

I dalje mi nije jasno kako ce ovo pomoci boljitku srpskog fudbala koji si spomenuo u uvodu ove teme  Smile

Kontam da bi vrlo lako klubovi mogli da dobiju po 500.000-1.000.000 samo za ucesce u ligi, sto bi bilo fenomenalno. Samim tim bi i klubovi ojacali, plus sto bi igrali neke medjunarodne utakmice, gde bi njihov kvalitet se uvecavao kroz igranje jakih utakmica. 

Ovo si lupio samo tako. Zelje i nagadjanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Doprinece boljitku fudbala kroz zaradu, igranje jacih utakmica od onih koje igraju u prvenstvu, i sticanju iskustva mladih igraca, plus sto ce igrajuci ovakvo takmicenje gde ce biti i jakih utakmica igraci dostizati jace cene kod prodaje.
Ja jesam i za ligu(koja bi funkcionisala slicno ko u basketu(samo ovde 12 klubova u regionalnoj ligi pa posle 8 u jedinstvenoj domacoj ligi(znaci da se igra i jedno i drugo takmicenje, sto je elaborirano na prethodnim stranama)), ali to se ovde ne pominje, niti ce se pominjati jer to nece biti dozvoljeno nikako.
Ovaj kup je dobra varijanta, jer postoji interes kompanija da se promovisu na ovim prostorima, pre svega Gazproma(ciji je taj Juzni tok jako bitan strateski projekat za Rusiju, jer postoji americki/eu plan za gasovod Nabuko koji bi isao skoro istom trasom, ali ce rusi zavrisiti ovaj ranije, pa ce nestati potreba za tim drugim, ali je tu bitna ta promocija da ne ulazimo sad u dalju razradu toga), i mozda neke turske kompanije, sto ce doneti i neku zaradu klubovima.
Meni seva paja sto Partizan nece ucestvovati, cak mi je i drago, jer ce dobiti priliku da igra neki klub koji nije iz Bga ili Novog Sada, i da zaradi novac verovatno.

Ipak ono sto je kljucno, da se odrade pregovori sa sponzorom, da se onda progura u UEFA-i da ne zabrani tu ligu, i onda ce se ukljuciti mnogo ekipa kvalitetnih, jer dosta njih ne zavrsi u evropi a solidne su ekipe(iz Rusije, Rumunije, Ukrajine, Bugarske, Turske i mozda Grcke).

Naravno da su ovde nagadjanja, jer nisam ja Lukic, ili ko vec pa da znam sta se pricalo i planiralo, ali se vodim nekom logikom...

Samo vreme ce pokazati sta ce od svega biti, a mi mozemo ovde do prekosutra da pisemo i nagadjamo. Po prirodi sam optimista, pa otud i takav stav prema ovome.

« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 23:40:44 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Alcatel G16x
Ko ce normalan da ti da milion evra da igras prijateljski kup?
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.