Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 138741 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
I dalje mi nije jasno kako ce ovo pomoci boljitku srpskog fudbala koji si spomenuo u uvodu ove teme  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
По мени неће. Ово ће помоћи Звезди, врло вероватно и другим клубовима који буду хтели да играју то такмичење.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8

Ipak ono sto je kljucno, da se odrade pregovori sa sponzorom, da se onda progura u UEFA-i da ne zabrani tu ligu, i onda ce se ukljuciti mnogo ekipa kvalitetnih, jer dosta njih ne zavrsi u evropi a solidne su ekipe(iz Rusije, Rumunije, Ukrajine, Bugarske, Turske i mozda Grcke).

Morace Rusi doooobro da podmazu, ako zele da se to igra... Smile

По мени неће. Ово ће помоћи Звезди, врло вероватно и другим клубовима који буду хтели да играју то такмичење.

To i ja rekoh, doduse malo sarkasticno, ali poenta je ista... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95

Mene samo to i zanima,za ostalo me boli tuki.Cisto sumnjam da se navijaci Mancestera,Reala i sl. brinu za Fulam i Osasunu,neka se svako bavi sobom a FSS podizanjem kvaliteta i razvoja lige.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52

Mene samo to i zanima,za ostalo me boli tuki.Cisto sumnjam da se navijaci Mancestera,Reala i sl. brinu za Fulam i Osasunu,neka se svako bavi sobom a FSS podizanjem kvaliteta i razvoja lige.

To cenim, iskrenost. A ne one bajke "za bolji srpski fudbal, puni stadioni, para kolko oces...."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120

To cenim, iskrenost. A ne one bajke "za bolji srpski fudbal, puni stadioni, para kolko oces...."

Uze mi rec iz usta Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
EKSKLUZIVNO ZA KURIR
VESIĆ: ZVEZDA PRAVI ISTORIJU

Liga šampiona i Liga Evrope prioritet su za Zvezdu, ali istočnoevropska liga je odlična alternative

Utopija ili realnost?
Član Upravnog odbora FK Crvena zvezda Goran Vesić smatra da je sastanak u Sofiji na kojem je postignut dogovor o osnivanju istočnoevropske lige od istorijskog značaja. Naredni korak je da se UEFA predstavi plan i strategija tog takmičenja i iz Niona dobije preko potrebna podrška.

Činjenica da sastanku u Sofiji nisu prisustvovali renomirani grčki i turski klubovi, a jesu nepoznati bugarski timovi poput Ludogoreca i Beroea izazvao je podsmeh i podozrenje srpske javnosti.

- Sastanak u Sofiji je istorijski i vreme koje je pred nama to će i pokazati. Napravili smo krupan korak ka udruživanju. Činjenica je da veliki broj klubova iz istočne Evrope ne igra jaka evropska takmičenja i buduća liga je odlična alternativa - kaže za Kurir Vesić i dodaje:
- Naravno, prioritet Crvene zvezde ostaje učešće u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Opet, kada krene istočnoevropska liga, klubovi će moći dobro da zarade, a igrači da steknu iskustvo.

Format buduće lige i šta ona daje valja objasniti.

- Liga bi bila igrana tokom jeseni i proleća. U slučaju da se Crvena zvezda izbori za igranje u UEFA takmičenjima, nas bi u Ligi zamenili Rad, OFK Beograd, Sloboda, Radnički... Isto bi bilo sa ostalim učesnicima. Tek po ispadanju priključili bismo se takmičenju, u Kup fazi, na proleće. Liga bi imala svoj budžet od 10 miliona evra, a troškovi klubova bili bi pokriveni. Od ulaznica i TV prava Zvezda bi po utakmici mogla da zaradi oko 500.000 evra.

Hoćemo Etoa

Dolazak Ukrajinaca, Rusa i Azerbejdžanaca na sastanak uslovio je da liga izađe iz balkanskih okvira.

- Ljudi iz Krila Sovjetov oduševljeni su idejom, a u Bukureštu očekujemo Anži i Amkar. Ko ne bi voleo da na Marakani vidi Roberta Karlosa ili Samjuela Etoa - zapitao se Vesić.

Igraće Aris

Najviše nedoumica je u vezi s najjačim grčkim i turskim klubovima.

- Nije tačno da su oni nas odbili. Čekaju da im pošaljemo izveštaj sa sastanka. Iskreno, očekujem ih u Bukureštu za mesec dana. Ali, ako ne budu igrali Olimpijakos i Panatinaikos, igraće Aris ili PAOK, a s Turcima ne bi trebalo da bude problema - smatra Vesić.

http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/vesic-zvezda-pravi-istoriju-149754.php

« Poslednja izmena: 17. Nov 2011, 14:19:41 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Citat
Liga šampiona i Liga Evrope prioritet su za Zvezdu, ali istočnoevropska liga je odlična alternative

Znači odmah se ograđuju ukoliko se ne plasiraju u evropu... koja jad, beda i čemer jebote Smile

Pa onda nemo Lukić da priča "da je sve to za srpski fudbal"... upravo to što ste rekli ti i Empti.

Citat
- Liga bi bila igrana tokom jeseni i proleća.

Citat
Tek po ispadanju priključili bismo se takmičenju, u Kup fazi,

Znači, ipak je liga u pitanju Smile
« Poslednja izmena: 17. Nov 2011, 14:22:13 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
Pazi,ja sam rekao ono sto mislim i sto me zaista interesuje.

Ako u doglednom periodu Zvezda i Partizan ojacaju na pr. i postanu solidni klubovi koji mogu da se nose dobro sa svima,onda ce to biti + sa srpski fudbal.E sad,da bi se suprostavio jakima,moras da postanes jak,a na tom putu ti nece pomoci ni jedni ni drugi,vec su potrebni ljudi koji ce biti spremni za nadigravanje i borbu sa jacim od sebe,u sustini,to je svjetska logika i svako gleda svoje dupe.

Ono sto moze biti pozitivno da ovaj kup (ako dodje do njega) uz Zvezdine,eto da stavim i Partizan jer sam siguran da ce ga igrati,izlete po Evropi,Rad,OFK,Vosa,Sloboda,Radnicki ce imati priliku da igraju to takmicenje,a budimo realni,to bi bilo od izuzetnog znacaja za srpski fudbal.

A cjelokupan razvoj fudbala,uopste nema veze sa ovim takmicenjim,ovo je u interesu Zvezde i ostalih koji budu igrali.

Za razvoj lige je potrebno mnogo,a to mora da radi FSS.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Нема ово везе са српским фудбалом. Нико не брани Партизану да у своје слободно време између утакмица троши на утакмице са неким Јапанцима. Тако исто Звезда тражи неко такмичење где ће моћи да стекне неки квалитет и да тако извуче неку корист. Ова наша лига је дно дна, од тога леба нема. И Просинечки је говорио о томе да је једно надтрчати Металац а друго кад ти дођу црнци газеле који сваки викенд играју модеран брз фудбал. Е то Звезди треба, да игра више са противницима који су њој равни, боље то него да се игра против Јагодине. Дакле Звезда игра ову лигу и играће је, просто то је наш фудбал и наше такмичење, и треба то да играмо, пре свега због српског фудбала и да нам се не би десило оно ђто се кошарци десило. Али у своје слободно време свако је слободан да тражи начин да напредује. Зато ми мало није јасно због чега се гробари овде гомилају и смеју се којечему и пецкају константно. Мисим због чега би вас ово уопште интересовало кад то нећете ни играти. Не видим уопште разлог да исмевате овакве ствари (не мислим на све вас). Просто клуб тражи са стране неко такмичење мало захтевније са јачим ривалима. По мени то је као идеја одлична ствар. Ако буду играли рецимо Грци као тај Арис ил тако неке екипе и Руси можда неки Сатурн или шта знам Амкар који је ту на Црном мору и неки Украјинци + можда Шериф и тако неке екипе то би било врло врло добро такмичење. Није лига шампиона ал ни не треба да буде, креће се полако од себи равних што је боље него ова наша лига где су сви остали труба. Ваљда ће се изродити нешто паметно из ове идеје а не нека спрдња.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.