Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 139596 puta)
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 1100
Citat
a i sa Hrvatima smo jednaki otprilike
Брате Јакшо вређаш нас,па Хрватска лига осим Хајдука и Динама може слободно да се такмичи у првој Телеком лиги  Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
JEste,al jaki su dinamo i hajduk Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
kada Zvezda bude bila najjaca,e tak tada da se igra liga,pre toga  Smile  Smile

kada budemo bili iznad svih za klasu kao one nase istorijske 91,e tek tada da se igra te liga...

ne dozvoljavam da mi zvedu samara neka na primer sloboda iz tuzle,dinamo,hajduk,pa i glodari...

kada budemo bili u situaciji da ih deremo sve,e onda pristajemo  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 1100
kada Zvezda bude bila najjaca,e tak tada da se igra liga,pre toga  Smile  Smile

kada budemo bili iznad svih za klasu kao one nase istorijske 91,e tek tada da se igra te liga...

ne dozvoljavam da mi zvedu samara neka na primer sloboda iz tuzle,dinamo,hajduk,pa i glodari...

kada budemo bili u situaciji da ih deremo sve,e onda pristajemo  Smile Smile Smile
Ја мислим да је то поштено  Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 408
Zastava Šavnik, Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6280
Хахахахахаха... Што је са тебе дечко? Кака јачина те спопала?

2004-е у друго коло квалификација за ЛШ:
Шелбурн (Ирска) - Хајдук............. 2:0/2:3 , укупно 4:3
2005-е у друго коло квалификација за ЛШ:
Дебрецин (Мађарска) - Хајдук....... 3:0/5:0 , укупно 8:0
"" Ја бих се покења на било који наш клуб кад бих изгубио од јадних Мађара кући са 5:0. Ти исти мађари, Дебрецин, наредне године у кбалификацију су изгубили од Работнички са 1:1/1:4 a тим им је био мање више исти ка и овај што се покења по Хајдука...
2006-е нико од Хрватски клубови није доспио ни у прво коло купа УЕФА. Вартекс је испа од Тирану 1:1/0:2 a Ријека од кипарску Омонију 2:2/1:2 joш у прво коло квалификација. Једино је Динамо уша као испаднути из квалификације за Лигу шампиона и зу га је врло лако нагузио Оксер 1:2/1:3.
2007-ме у прво коло квалификација за ЛШ: Динамо-Казар (Азербејџан) 1:1/1:1  Smile Oнда је судија у продужетак искључио 2 играча Азербејџана да бих Динамо проша. Те године је Ријека испала у интертото куп у прво коло против Ренову из Џепиште у Македонију 0:0/0:2 a од тог Џепишта је мој Шавник двапут већи. Не да ме се више да набрајам но немој да лупаш. Видиш ли сад колико су добри.
IP sačuvana
social share
Петар Петровић Његош

Сердар Вукота: Што грајете, који су ви јади,
                       а ево сте гори него ђеца !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 1100
Ма то што су пре 2,3 сезоне губили од Мађара не значи да су слаби очигледно да не праиш фудбал кад не знаш да су се испетљали из дугова,и да су сада акционарско друштво   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Губио је и Партизан од малтешке Слијеме и разних других анонимуса, а Звезду је избацио кипарски тим. Не само што су нас прошли, већ су нас и потпуно надиграли. Дакле нисмо ми у положају да се смејемо другима. Како у фудбалу, тако и у политичким дешавањима.

Такође морам напоменути, а то сам и на Звездиној теми урадио, да се батале те приче о Православној лиги, са Православном браћом, где ћемо на трибинама сви певати Православне песме и носити Православне заставе, а пре утакмице одрадити једну Православну молитву, а након фудбалске представе загрљени на један Православни ручак.

Фудбал и фудбалско тржиште и интереси који у њему владају, не хају превише за веру. Ваљда и сами то знате. Друга ствар је што су нам Румуни већ далеко одмакли. И Бугари су испред нас. О Грцима да и не говорим. Немају они никакав интерес да играју са овим нашим јадом и чемером. Ако се буду удруживали, удружиће се између себе. Нас сигурно неће звати. Не требамо им. Можда би у неком случају Звезда и Партизан касније добили позив, али би нам то уништило фудбал, јер замислите нашу лигу без та два клуба. С друге стране ми у тој новој заједничкој лиги не би имали никакав утицај, јер смо јој се касније прикључили (случај Јадранска) и финансијски слабије стојимо. Већ се превише расписах о нечем за шта сам рекао да је потпуно нереално, па зато за оно реалније нећу објављивати есеј овде.

Ако се буде правило било какво заједничко такмичење у било ком формату, правиће се између отприлике једнаких. То нама дођу, погађате, браћа нам по матери, Хрвати (напомињем да, стилска фигура употребљена у претходној реченици, је иронија). Словенци би се могли убацити, са два-три клуба, а и људи имају смисла за организацију и посао. Такође би требало убацити и неке тимове из Босне и Херцеговине, јер у тој земљи има Срба, као и Хрвата. Не треба заборавити ни да је фудбал тамо заиста популаран, откад им је репрезентација кренула са добрим играма. Хрватски медији су такође писали о Мађарима и ваљда Аустријанцима. Рачунајући на низак ниво клупског фудбала тамо (нарочито у односу на добро економско стање у тим државама), не би било немогуће и да се они прикључе.
« Poslednja izmena: 04. Maj 2009, 18:40:23 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Хахахахахаха... Што је са тебе дечко? Кака јачина те спопала?

2004-е у друго коло квалификација за ЛШ:
Шелбурн (Ирска) - Хајдук............. 2:0/2:3 , укупно 4:3
2005-е у друго коло квалификација за ЛШ:
Дебрецин (Мађарска) - Хајдук....... 3:0/5:0 , укупно 8:0
"" Ја бих се покења на било који наш клуб кад бих изгубио од јадних Мађара кући са 5:0. Ти исти мађари, Дебрецин, наредне године у кбалификацију су изгубили од Работнички са 1:1/1:4 a тим им је био мање више исти ка и овај што се покења по Хајдука...
2006-е нико од Хрватски клубови није доспио ни у прво коло купа УЕФА. Вартекс је испа од Тирану 1:1/0:2 a Ријека од кипарску Омонију 2:2/1:2 joш у прво коло квалификација. Једино је Динамо уша као испаднути из квалификације за Лигу шампиона и зу га је врло лако нагузио Оксер 1:2/1:3.
2007-ме у прво коло квалификација за ЛШ: Динамо-Казар (Азербејџан) 1:1/1:1  Smile Oнда је судија у продужетак искључио 2 играча Азербејџана да бих Динамо проша. Те године је Ријека испала у интертото куп у прво коло против Ренову из Џепиште у Македонију 0:0/0:2 a од тог Џепишта је мој Шавник двапут већи. Не да ме се више да набрајам но немој да лупаш. Видиш ли сад колико су доб
ри.

Igor ti je manje-vise odgovorio u moje ime. . . Pare koje je dinamo zaradio od prodaje igrace,pa te pare ovde mogu samo da se sanjaju . . . Oni imaju dobre skaute za ove prostore i dovode igrace. . . Oni su izbacili ajax iz kup-a uefa,dpbro su odigrali protiv arsenala. . . Sve u svemu,veruj mi da oni mogu da oderu zvezdu i partizani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
DuKiM57!   Smile Smile Smile Smile Smile

Ni ja to bolje ne bih srocio...  Smile

U toku dana, veceri, okacicu neku moju ideju za takmicenje...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Jaksa,jel to stvarno tvoja ideja ili  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.