Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 139691 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Orasje iz Posavine, znam da su tu bas ostrascene ustase, al' po svoj prilici sad ispadaju iz lige zajedno sa Posusjem, svi nasi klubovi iz RS ce nadam se izboriti opstanak, nego se Hrvati nesto bune jer ovi sto ispadaju su oba njihova tima!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 408
Zastava Šavnik, Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6280
Хехе, боље би им било да науче играти лопте него да се буне  Smile Па они не би опстајали ни свих ових година у прву лигу да не врше страшан притисак на судије и противничке играче... Тад кад сам био, брате то је било страшно, судија кад год одсвира фаул или што у корист Леотара почме да се осврће унезвјерено да види хоће ли га ко прокинути са каменицу... Голман Куљанин нам се касније жалио да му је онај клинац што доваћа лопте константно псова мајку четничку и то одма иза гола је стаја а на то мјесто нема трибине иза гола него само нека ограда која се може и прескочит тако да се човјек мислио: Јебеш клинца, само да не дођу неке будале па да га не напану са леђа, мучки онако, у сред утакмице... Брука брате мој...
IP sačuvana
social share
Петар Петровић Његош

Сердар Вукота: Што грајете, који су ви јади,
                       а ево сте гори него ђеца !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Prvo regionalne lige ce biti, samo je pitanje vremena, ali kao kup takmicenje(dobro, to je moje misljenje, ali vrlo je moguce da dodje do nastanka ovakvog kupa)...
I nije ovo sve moja ideja nego se o tome raspravljalo i raspravlja se u savezima... Malo je monotono da ponavljam, ali procitajte moj post sa 32. strane broj #317(link) tu pisu bitni linkovi(ono sto bi trebalo procitati da bi se valjano polemisalo i razgovaralo Smile )...

Regionalna liga u basketu je mozda upropastila domace klubove koji je ne igraju, ali su zato svi koji je igraju napredovali... Uostalom NLB liga je u najgorem slucaju na 4. mestu u Evropi po kvalitetu... Ono sto je problem, jeste cinjenica da smo mi dozvolili da nam drugi komanduju, a da smo mi rukovodili ligom, moglo je da se organizuje i domace prvenstvo i NLB liga kako treba, i zato ne treba dozvoliti da se nesto slicno desi i u fudbalu(tj. preuzeti inicijativu)... Ovo je moj stav...

Ali u svakom slucaju jako tesko da ce se igrati Regionalna liga kao ligasko takmicenje, to je jako tesko ostvarljivo zbog UEFA-e... Ako nekoga zanima mogu i to kompletno da pojasnim, cega se UEFA plasi i sl., a cak i eventualno kako bi moglo biti organizvano a da ne ugrozi integritet domaceg takmicenja(sa dosta konkretnih podataka)...
Ali trebalo bi se baviti Kupom...

Kup takmicenje ce biti organizovano na u formatu Lige sampiona, dakle grupna faza plus cetvrtfinale itd.
Kup takmicenje nema nikakve ali nikakve veze sa UEFA-om(I FIFA-om)... Ljudi verovatno iz neupucenosti misle da sve mora imati veze sa UEFA-om ili FIFA-om...
Moze imati veze samo u onoj meri ako UEFA izmeni pravilnik pa dozvoli da se iz Regionalnog takmicenja klubovi mogu plasirati u UEFINA takmicenja(dakle Ligu Sampiona i Kup UEFA)... Ali ta izmena tesko da ce se dogoditi(tj. verovatno nece iz opravdanog straha UEFA-e za nesto drugo, a o tome ako nekog vise zanima)...

boskovic80 da se ne uvredis, ono sto si sastavljao je krajnje nerealno... Zasto? Devalvirao si mnogo jake klubove i lige i onda ti se pojavi da imas vise klubova iz Crne Gore nego iz Bugarske ili isto kao iz Rumunije i sl...  Smile

Ipak je Rumunska liga trenutno jaca nego Srpska(mozda i nije u smislu da su tu negde, mada verovatno jeste), a Bugarska Liga je bar u istom rangu kao i Srpska(verovatno su jednake)... Crnogorska je ipak slabija...

A kako stvari stoje vrlo je moguce da Crna Gora i nece ucestvovati u ovakvoj ligi, tj. kup takmicenju zbog stava predsednika Savicevica a i sirini trzista koje nudi...

Ali ono sto je pozitivno jeste cinjenica da se neko zamislio i pokusao da osmisli kako sve to moze da izgleda... Bilo bi lepo da diskusija tece u nekom konstruktivnom toku, mada bitno je da diskusija postoji... Ako nekog bude zanimalo ja cu izneti neke svoje predloge...  Smile

EDIT: Naravno sve iznete tvrdnje su neko moje razmisljanje, na osnovu onoga sto se pojavljivalo po medijima, da ne ispadne da ja sada sa sigurnoscu znam i tvrdim da ce regionalne lige biti i sl. A isto vazi i za ostale stvari iz mog posta(tipa da Crna Gora nece ucestvovati itd.)... Dakle sve su ovo neki moji stavovi i sl.  Smile

« Poslednja izmena: 02. Maj 2009, 12:34:06 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10;
mob
SonyEricsson k800i
postoji informacija da je liga vec formirana i vec su odredjeni parovi,startuje od 2010...
Да је ово истина Јакша би поставио 35 линкова где пише то и преко 50 интервјуа са водећим људима фудбалских савеза,и бар 10 пута би написао на Звездиној теми о томе и рекао да више информација имамо овде на овој теми   Smile Smile Smile

postoji austriski sajt sa svim ucesnicim lige i pavovima po kolima sad cu da probam da nadjem link...

ima jos na mnogo mesta...
http://www.globus.com.hr/Clanak.aspx?BrojID=310&ClanakID=8604
« Poslednja izmena: 02. Maj 2009, 11:45:37 od Lopkoim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Evo da neko samo zeli da procita ono sto sam pisao... I za koga ostavljam u svakom postu linkove...

Kompletan tekst taj ka kome si dao link(tu je isecen) imas na 29. strani poruka broj: #283

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10;
mob
SonyEricsson k800i
nisam citao ceu temu,mislio sam da ne zante pa da vas prosvetlim,a izgleda da sam ja poslednji saznao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Kakvi,jaksa bas dobro poznaje ovu materiju,pa on je i rekao platiniju i ovim nasim duducima iz saveza da bi mogli da naprave neku regionalnu ligu(kup) Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 408
Zastava Šavnik, Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6280
boskovic80 da se ne uvredis, ono sto si sastavljao je krajnje nerealno... Zasto? Devalvirao si mnogo jake klubove i lige i onda ti se pojavi da imas vise klubova iz Crne Gore nego iz Bugarske ili isto kao iz Rumunije i sl...  Smile

Ipak je Rumunska liga trenutno jaca nego Srpska(mozda i nije u smislu da su tu negde, mada verovatno jeste), a Bugarska Liga je bar u istom rangu kao i Srpska(verovatno su jednake)... Crnogorska je ipak slabija...

A kako stvari stoje vrlo je moguce da Crna Gora i nece ucestvovati u ovakvoj ligi, tj. kup takmicenju zbog stava predsednika Savicevica a i sirini trzista koje nudi...

Ali ono sto je pozitivno jeste cinjenica da se neko zamislio i pokusao da osmisli kako sve to moze da izgleda... Bilo bi lepo da diskusija tece u nekom konstruktivnom toku, mada bitno je da diskusija postoji... Ako nekog bude zanimalo ja cu izneti neke svoje predloge...  Smile

EDIT: Naravno sve iznete tvrdnje su neko moje razmisljanje, na osnovu onoga sto se pojavljivalo po medijima, da ne ispadne da ja sada sa sigurnoscu znam i tvrdim da ce regionalne lige biti i sl. A isto vazi i za ostale stvari iz mog posta(tipa da Crna Gora nece ucestvovati itd.)... Dakle sve su ovo neki moji stavovi i sl.  Smile

То што је реално а што не је врло релативно. Мене је нереално да је неко доша на идеју да уопште организује тако нешто али добро. Можда си у праву да бих лига требала да садржи више клубова из Румунију и Бугарску него примјера ради из Црну Гору или Србију али ја сам то више написа прелиминарно, а и искрено нијесам мога да се сјетим више Румунских и Бугарских клубова  Smile
Било како било, акценат је био стављен на то каква би лига или Куп, дакле формат такмичења требали да буду да бих одговарали првенствено НАШИМ клубовима, а не ка у Јадранску лигу да одговара свима више него нама. Искрено боли ме уво за напредак Румунског фудбала напримјер, али ме брига ако бих наш фудбал у тај случај назадова.
Виђех сад и онај небулозни формат који је поставио један члан, оно ђе играмо са Хрвати и Словачку... Оно је криминал! И каки је квалитет Зрињског који је увршћен у ту лигу, којег Партизан набије 11:1 и развали их ка говеда глупа ка што и јесу? Видите ли и да се у најаву од тај шампионат потенцира национализам истичући како ће у прво коло да дође до дерби између "хрватски клубови" Зрињски и Хајдук? Ко има корист од такво нешто? Колико ће мртвије да буде не дај Боже на мечеви између нашу Звијезду, Партизан, Зету или Будућност кад буду гостовали у Загреб, Сплит или Мостар? То је криминал! Ја сам против таку лигу, нема потребе за њу, оно што сам ја саставио је личило на нешто јер не бих било никаквијех проблема на те утакмице а ово што су ови саставили ми изгледа ка да им је досадно њима у Европу па хоће мало да се забаваљају и гледају како се опет Балканци бију између себе! Још једном ћу да изнесем свој став за оне који нијесу разумјели: Ништа са Хрвати и Словенци и осталу багру, само у лигу са Грци, Бугари, Македноци, Руси и Румуни евентуално, ово остало све у курац!
« Poslednja izmena: 02. Maj 2009, 23:34:31 od boskovic80 »
IP sačuvana
social share
Петар Петровић Његош

Сердар Вукота: Што грајете, који су ви јади,
                       а ево сте гори него ђеца !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
To smo i mi svi rekli,vidi se da si nov na ovoj temi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ma ljudi pogresno to gledate... Zasto?
Mi smo jos uvek u zabludi kako smo mi nesto posebno i kako nam je fudbal najbolji(a nije bolji od Rumunskog sigurno, sa Bugarima smo u najboljem slucaju u egalu, a i sa Hrvatima smo jednaki otprilike)... Ono sto je pozitivno i u kosarci je cinjenica da su nasi najjaci klubovi dobili jos par jakih utakmica koje ne bi imali u standardnoj ligi... Ono sto je problem, sto smo dozvolili da drugi organizuju i da nam oni kroje sudbinu... A moglo je sve da se organizuje bolje, tako da ocuvamo i domacu ligu i da imamo beneficije od Jadranske...
Ali sada u svakom slucaju posto je kup takmicenje, necemo polemisati o problemima vezanim za nesto sto bi bio problem da se igra liga kao u kosarci, a u fudbalu ce se igrati kup...

U narednom postu (koji cu napisati kada me ne bi mrzelo Smile ), cu dati neke predloge, za kup takmicenje, a i za ligaski deo(onako cisto kao ideja Smile ), pa da vidite kako bih ja to zamislio...  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.