Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bakir Izetbegović se izvinio za svakog nevino ubijenog  (Pročitano 12923 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
lako je bilo biti junak na tenku protiv kalašnjikova ali kad se naoblačilo i počela oluja onda bežanija.

Nacisto prljavi!

Lazes ko pas, uvek su poturice bile gore od turaka tako je i sa pokatolicenim srbima!

...on nije pokatolicen!
on je seksualno zlostavljan od strane velecasnog,i to mu se svidelo i voala eto ga Hrvat?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
ti si tu pobrko kukanjca i mladica  Smile
Nisam ja pobrkao nista. Taj je telefonski razgovor (Mladic- Izetbegovic) nekoliko puta ponovljen nekada na TV, ali sada se ne ponavlja, da se ne zastiti slucajno Mladic i uvredi pijetet nad Alijom.
Kukanjac je druga prica.Slucajno mu pao Alija u ruke i to smatrao kao vruc krompir, pa nije znao sta ce s njim, pa ga pustio. Takvi se na mestu streljaju, pa se posle daje obrazlozenje.
Da se razumemo gde ste vi pizde. To sto stavljate u istu ravan pljackase i 'heroje' koji su ubijali civile sa Mladicem.Tih je bilo na sve strane i nikada se nisu odrekli Juge. I posle ratova deluju ko braca.
Samo za javnost podriguju srptvo, hrvatsvo i balijstvo.
Ta g*na ma kako irealno zvucalo su nuzproizvod Titovog bratstva i jedinstva.Imas ih dosta i po forumima.
Toliko vole svoju naciju da bi se za evro pokakili na nju. Kao onaj majmun, sto je za kintu sjebao celu reprezentaciju i fudbalski savez.Verao se tetoviran na ograde. Ko voli Srbiju vise od njega?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
šta lažem,
uzeli ste silno oružja od JNA pa raspali ,da ste ga vi kupovali ko mi bila bi druga priča
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
armija bih napadala Vukovar !

Alo nakazo, jel te neko nesto pitao!? Kad te neko nesto pita javi se, Vukovar je bio pola srpski grad, jel znas antihriste!

Ko da se molite anihristu j. sam vam. m. zlocinacku!
po tvojoj logici je kosovo siptarsko
a po mojoj je vukaovar hrvatski a kosovo srpsko
ali mozda si ti u pravu

lufe,
kako to grad može biti pola srpski?
Da li su u Vukovaru živeli Srbi? Da li je čitav sukob i počeo maltretiranjem Srba u Vukovaru?
Stvarno ne vidim zašto se ti povremeno pojavljuješ i preseravaš se.
jesu li u hrvatskoj zivili hrvati pa zato se i zove hrvatska
jeli citav sukob poceja maltretiranjem hrvata 90 i 91
stvarno nevidim zasto se ti stalon pojavljujes i preseravas

BoraBorasS

Jel mozes da mi kazes koliko ste zla naneli srbima u XX veku? Jel imas predstavu?

Koliko ste familija poubijali, koliko ste ljudi proterali, koliko ste postedjeni bili u II Svetskom ratu, koliko ste teritorije dobili na kojima su vekovima ziveli srbi.

jeli ti znas da je u kraljevini jugoslaviji za vrime srpske hegemonije
banovina hrvatska bila puno veca nego danas
a niste bas volili ni tad a bogami ni sad pa ti racunaj kp je bija pravedniji tito ili kralj
a jeli ti znas koliko je 43 bili partizana crnog cela i bile brade

Boro nesrećo srbine izrodenema gore tuge nego znati da nisi ono što bi hteo da budeš. Bolje se seli u Patagoniju dok ne poludiš  Smile
slazem se u potpunosti kad znas da si plod turcina i da u sebi imas vise turske krvi nego spske
nema gore tuge od toga znas da nisi ono sta bi tija bit

lako je bilo biti junak na tenku protiv kalašnjikova ali kad se naoblačilo i počela oluja onda bežanija.

Nacisto prljavi!

Lazes ko pas, uvek su poturice bile gore od turaka tako je i sa pokatolicenim srbima!

kao i posrbljeni hrvati uvik su bili gori od srba

« Poslednja izmena: 05. Nov 2010, 17:33:14 od afrosrb »
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.2
mob
Alcatel 
šta lažem,
uzeli ste silno oružja od JNA pa raspali ,da ste ga vi kupovali ko mi bila bi druga priča
Care u pravu si samo iz jednog razloga, jer si Hrvat. Vašoj pameti ne može niko dolijati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson 
šta lažem,

O чему причаш !!!
Па шта ти мислиш да ми сви имамо амнезију !!!
То и  јесте била ЈНА  , којој је врхушка била усташка ( углавном хрвати и словенци ) !!!
По ко зна који пут смо ми Срби послужили као топовско месо за холивудско - ватикански шоу !!!
IP sačuvana
social share
Муж je бранич жене и ђетета,
народ бранич цркве и племена;
чест је слава , светиња народна!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.2
mob
Alcatel 
šta lažem,

O чему причаш !!!
То и  јесте била ЈНА  , којој је врхушка била усташка ( углавном хрвати и словенци ) !!!
По ко зна који пут смо ми Срби послужили као топовско месо за холивудско - ватикански шоу !!!
moki ne seri dosadan si. Idi u kućicu i jedi 'ovna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
šta lažem,

O чему причаш !!!
ti imas dokazano  Smile
IP sačuvana
social share
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

afrosrb

Vasa istorija se uglavnom svodila na rat protiv srba, ali opet ne mozes sebe kriviti jer hrvati nisu vodili vasu drzavu vec vatikan i nemacka..

Znas i sam da ste bili saveznici Austrougarima u I Svetskom ratu i da je i sam Tito ubijao kod Rume srbe, znas i sam da ste bolje docekali Hitlera nego  nemci u Minhenu u II Svetskom ratu.

Znas i sam da ste jedini napravili najveci genocid na prostoru balkana od kada se pise istorija.

Ti si bre jedna velika lazljiva dzukela...

IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

afrosrb

Vasa istorija se uglavnom svodila na rat protiv srba, ali opet ne mozes sebe kriviti jer hrvati nisu vodili vasu drzavu vec vatikan i nemacka..

Znas i sam da ste bili saveznici Austrougarima u I Svetskom ratu i da je i sam Tito ubijao kod Rume srbe, znas i sam da ste bolje docekali Hitlera nego  nemci u Minhenu u II Svetskom ratu.

Znas i sam da ste jedini napravili najveci genocid na prostoru balkana od kada se pise istorija.

Ti si bre jedna velika lazljiva dzukela...

vasa povijest se uglavnom svodi na bizanje i laganje
znas i sam da ste bili pod turcima 500 godina i da je na snazi bija zakon prve bracne noci
da je samo 10 posto zena zatrudnilo(a postotak je puno veci) kroz 500 godina to je pun kufer turcina
znas i sam da ste u prvom ratu utekli na krim
da bi se kad je sve bilo gotovo pojavili kao pobjednici
znas i sam da je problem zidova u srbiji rijesen vec 41
znas i sam da ste u drugom ratu bili cetnici da bi 43 postali partizani
i sebe predstavili kao pobjednike
znas i sam da ste jedini na prostoru balkana napravili najveci genocid 90 ih
ti si "breeeee" ovo je turska postapalica a ne srpska
nije krv voda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.