Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bahati svetski prvak u boksu pretukao radnika  (Pročitano 7726 puta)
15. Avg 2012, 22:31:53
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Nikola Stevanović (25), svetski prvak u velter kategoriji za IBF boksersku asocijaciju, osumnjičen je da je prekjuče pretukao radnika Beogradskog vodovoda Dragojla Jovanovića (58), kome je ostalo još dve godine do penzije.

- Mislio sam da će me ubiti kada je počeo da me udara pesnicama gde je stigao. Pravio sam se da sam u nesvesti, što ga je valjda uplašilo da me je stvarno ubio, i onda je otišao. Sve je počelo tako što je pokušao da parkira BMW pored bagera koji je stajao i ja nisam bio u njemu. Udario je kolima kašiku bagera. Izašao je iznerviran, teturao se, kao da je drogiran. Počeo je da viče i da mi preti da će mi razbiti glavu. Jedna devojka mu je prišla, koju su valjda čekali, i pokušala da ga smiri, kao i ljudi koji su sve gledali. Vratio se u kola i pomerio ih. Nakon toga sam ja ušao u bager i odvezao ga malo dalje, gde je trebalo da nastavim da radim. Međutim, pošli su za mnom kolima i Stevanović je nasrnuo na mene dok sam sedeo u kabini i tada je počeo pakao - kaže za “Blic” pretučeni radnik.
Sve se dešavalo prekjuče oko 8.30 ujutru u beogradskoj Ulici Mije Oreškovića kod broja 35, i policija je osumnjičila Stevanovića za napad, a njegovog prijatelja Petra Bajića (25), koji je bio sa njim u BMW, za nasilničko ponašanje.

Jovanović navodi da ga je svetski prvak u boksu udarao pesnicama dok je sedeo u kabini bagera i nije mogao da pobegne.

- Nikada mi se ovako nešto nije desilo. Nadvio se preko mene i udarao me pesnicama. Pokušao sam da se zaštitim, da barem rukama pokrijem glavu, ali imam povređenu kičmu i nisam više mlad, ostalo mi je dve godine do penzije. Nisam uspevao, a on je bio toliko razjaren da me je čak ugrizao i za nogu kada sam se prevrnuo u sedištu - navodi Jovanović i dodaje da ga je prijatelj boksera Petar Bajić udario štakom.

- Taj drugi mladić gurnuo je štaku koju je imao kroz vrata bagera, dok me je Stevanović tukao, pokušavajući da me zakači i jednom me je udario u slepoočnicu - kaže Jovanović.

On navodi da je njegov kolega pokušao da priđe i da ga spase, ali da je Bajić potegao nož i zapretio mu.

U policiji navode da je Stevanovića privela Interventna brigada jer se udaljio sa lica mesta, i pušten je da se brani sa slobode u dogovoru za tužiocem.

Bajić je osumnjičen u policijskoj stanici za nasilničko ponašanje, kada je počeo da viče na policajce.

“Blic” je juče pokušao da stupi u kontakt i sa osumnjičenim bokserom Stevanovićem, ali je on bio nedostupan.

Zbog ujeda primio tetanus
 - Ispalo je da je to što me je Nikola Stevanović ujeo za nogu opasnije od svih drugih povreda od udaraca koje mi je zadao. Morao sam da primim tetanus zbog ujeda - kaže Dragojlo Jovanović.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Дебил
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung 111111
degenerik
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Valjda covek mora da trenira  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Da je to moj deda, uzeo bi neku motku dugu dva metra, saceko bi ga negde, navuko fantomku i ubio boga u njemu.Kladim se da bi vec sledeci dan otisao u penziju.

Tipican primer bahatog bogatog klinca koji jos nije izasao iz puberteta i nervira se oko jebenog automobila, jer nezna da ga jebeno parkira.Jebo ga on ko mu je izdao vozacku...
« Poslednja izmena: 16. Avg 2012, 00:37:19 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Da je to moj deda, uzeo bi neku motku dugu dva metra, saceko bi ga negde, navuko fantomku i ubio boga u njemu.Kladim se da bi vec sledeci dan otisao u penziju.

Tipican primer bahatog bogatog klinca koji jos nije izasao iz puberteta i nervira se oko jebenog automobila, jer nezna da ga jebeno parkira.Jebo ga on ko mu je izdao vozacku...

Kakva crna motka. Vatreno oruzije. Niko nije jachi od metka, ma kakav da je shampion u kojoj god borilachkoj veshtini.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ovo Miladinov brat?
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ovo Miladinov brat?
ne znam
znam da nikola ima brata ali ne znam kako se zove  Smile
to je onaj sto je boksovao protiv aleksandra abrahama
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Дебил
+1

On 25 a ovaj 58, lepo je zasluzio da ga zatvore na neko vreme da malo oseti zatvorski zivot i vidi da ima posledica svojih idiotluka u ponasanju...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Da cujemo izjavu boksera?
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.