Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:32:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: B92 vs Pink  (Pročitano 12027 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 
Prvo mislim da ove dve televizije nisu zaporedjenje. A ako cu ih porediti onda to nije programska sema. Sto se tice produkcije tu je Pink jos uvek ispred B92. B92 je vise politicka televizija od Pinka, i razumljivo je da ima vise politickih emisija. Te televizije uglavnom ne gleda ista ciljna grupa (osim sporta) tako da svako drugo poredjenje je glupo. Ja sam gledao Pink zbog filmskog programa (vidim da je bio dobar posto ga RTS upravo reprizira), a i B2 je reprizirao neke serije koje su davno bile na Pinku. Mane Pinka su spanske sapunice kojih bas ima, i Grand koji sada zauzima nekoliko sati nedeljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia ispo iz modu
U92 moze komotno da promeni ime u TVsrbisuzasvekrivi ili tvNVO... Odlican su pokazatelj situacije tacnije u kakvom *urcu nam je drzava. Neznam za neki slican primer u evropi pa ni u svetu da postoji u nekoj drzavi televizija koja toliko sere po domacem narodu. Zamislite samo npr. u Nemackoj se pojavi TV stanica koja krene da forsira pricu Nemci su genocidan narod i tako 24h na dan, sta mislite sta bi se desilo?
Inace generalno su nam TV stanice vecinom maksimalno preplavljene debilnim glupostima, spanskim serijama, smesnim kvizovima u kojima vam putem telefonskih racuna otimaju silne pare 041..., 0800... i td. A sada i "vrhunskim" astrolozima i sve to po sistemu "videla zaba da se konji kuju pa digla nogu hoce i ona".
Kod nas u Srbiji sve mora da bude stvar politike pa je isti slucaj i sa TV stanicama, apsurda koliko vam srce pozeli, jedna BKTV nema dozvolu za rad dok jedna TV Kosava ima...  Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2006, 09:55:32 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Б92 moze komotno da promeni ime u TVsrbisuzasvekrivi ili tvNVO... Odlican su pokazatelj situacije tacnije u kakvom *urcu nam je drzava. Neznam za neki slican primer u evropi pa ni u svetu da postoji u nekoj drzavi televizija koja toliko sere po domacem narodu. Zamislite samo npr. u Nemackoj se pojavi TV stanica koja krene da forsira pricu Nemci su genocidan narod i tako 24h na dan, sta mislite sta bi se desilo?

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
шта је са водитељима вести и свакосатних дневника на усаинфоцннб92хртббц телевизији? не знам ко их и зашто вежба ал су у задње време сви нешто почели да тресу главом док говоре, просто некако уносе се у камеру, као да хоће да те поједу преко тв-а. Дизање обрва и слично. Нарочито предњаче онај гута што бобоња сваки дан и она једна плава. Убише се  од кривљења. Ваљда их неко припрема, типа оно псих олошки рат и сл.није ми јасно.
Али 10 за ону што чита вести у 12 са једним оком вишљим једним нижим, она је легендарна. У 12 поподне, она је још увек крмељива и расчупана, смандрља нешто на брзину и оно ...хвала на пажњи! дивна је, прима тамо лови низашта... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

amo ergo sum (volim dakle postojim)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 710
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
neulazeci u politicku pozadinu bilo koje od ove dve televizije, vise volim B92 jer ima bolji zabavni program i zato sto nema spanske sapunice, a obozavala sam da gledam sve serije koje su se emitovale na B92. jedino sto pink moze malo da izvadi je dobar filmski program
IP sačuvana
social share
carpe diem (iskoristi dan)

the sun is always brighter on the other side
but heart and soul i left at home comitted suicide
far away, far away, you're so far away from me
but i'll be back one day
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Koliko sam mogao da primetim, i B92 ima spansku seriju, ali to ne treba uzeti za zlo, ipak je sve to ekonomija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

amo ergo sum (volim dakle postojim)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 710
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
ja se izvinjavam, kad sam napisala spanske sapunice, mislila sam na latinoamericke sapunice...moja greska
serija "un paso adelante" nije kao te meksikanske serije, vise dodje kao neka americka teen serija samo na spanskom i vrlo rado sam je gledala
IP sačuvana
social share
carpe diem (iskoristi dan)

the sun is always brighter on the other side
but heart and soul i left at home comitted suicide
far away, far away, you're so far away from me
but i'll be back one day
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Ljudi,gde vi zivite
kakve su dve televizije dali za izbor
Jedna za "siroke narodne mase" i druga koja ima moto:"Najgora vest je najbolja vest"
Istina vise gledam b-92 zbog dokumentarnog programa i sporta, narocito formule 1 ali sto se tice informativnog programa mogu reci da je slican programu nekadanjeg Slobinog RTS-a(gde samo jedni imaju pravo da kazu ono sto misle)
Gledajte samo utisak nedelje i kako Olja Beckovic skracuje svakog ko zeli da kaze nesto sto se njoj ne svidja
Mislim da je nasoj zemlji potrebno nesto sto se desilo u Ceskoj pre koju godinu kada su radnici drzavne televizije strajkovali sve dok nisu uvedena nova pravila kojim se garantuje slobodno novinarstvo
IP sačuvana
social share
"Always look at a bright side of life'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gledajte samo utisak nedelje i kako Olja Beckovic skracuje svakog ko zeli da kaze nesto sto se njoj ne svidja

Da, ali u skoro svakoj emisiji se javi neki gledalac koji zeli da zloupotrebi slobodu da kaze sta misli, pa pocne da psuje i preti, tako da ona prekida mnoge koje joj se ucine da su od te " sorte". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
koje sorte?
Kolika je samo zastupljenost pojedinih partija u njihovim emisijama.
Svako bi trebalo da ima podjednaku zastupljenost-a sta imamo ovde LDP,DS,... objektivno obavestavanje ma nemoj- kao na palmi plus i doskora na BK Smile
IP sačuvana
social share
"Always look at a bright side of life'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:32:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.154 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.