Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 21:08:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: B92 vs Pink  (Pročitano 11981 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mislim da je prvi put u istoriji ovog foruma doshlo do konsenzusa

mislim da konenzusa nema, jer b92 ne moze da se poredi sa pinkom. ima odlicne politicke emisije (poligraf, utisak nedelje, vesti, kaziprst (doduse na radiju)...)

a i sinoc je poceo zanimljiv serijal o "Jedinici". Inace imaju super dokumentarni program!

Na Pinku sam jedino cenio "The Simpsons" i jos par serijica dok sam bio manji. O muzici i sexu u podne (sto rece Anea) ne zelim ni da pricam...

Ok, gledam Pink kad zjbu RTS pa imaju neki prenos reprezentacije.

Da ne pricam da na b92 krece Liga Sampiona, imaju i F1... najbolja televizija u Srbiji!

chlanovi ldp,ds i druge vrste glodara nemaju pravo glasa Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
A ti nemas prava da bilo koga nazivas glodarom na ovom forumu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
u pravu si. duboko se izvinjavam svim clanovima ds i ldp shto sam ih nazvao glodarima. takodje se duboko izvinjavam svim glodarima shto sam ih poredio sa chlanovima pomenutih partija Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
ti bas ne znas za meru... hodas po vrlo tankoj liniji...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
B 92 ili Pink, ja nemam dilemu - biram B 92. Evo i zbog cega:

Prvo, imaju mnogo kvalitetnoji program, odnosno nemaju "kic" programa kao na Pinku ( Grand parada, Bravo sou, Spanske serije .  .  .), pa je B 92 samim tim i manje komercijalna (citaj gledanija).

Drugo, imaju najbolji dokumentarni program ( o prirodi, zivotinjama, planetama...), sto skoro i da ne postoji na drugim programima ( osim ponekad na RTS 2).

Trece, ubedljivo najbolje istrazivacko novinarstvo ( uglavnom na temu politike, pa se to verovatno nekima ovde i ne svidja).

Cetvrto, odkupili su prava za ligu sampiona, primeru i formulu 1, dok na pinku moze da se pogleda eventualno neka utakmica reprezentacije, kada " zdipe" od RTS-a.

Uostalom i za one koji ne vole pink ( medju koje i ja spadam) , i za one koji ne vole B 92, tu je uvek daljinski. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Safari
b 92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
Uostalom i za one koji ne vole pink ( medju koje i ja spadam) , i za one koji ne vole B 92, tu je uvek daljinski.

Зато га и користим Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
u pravu si. duboko se izvinjavam svim clanovima ds i ldp shto sam ih nazvao glodarima. takodje se duboko izvinjavam svim glodarima shto sam ih poredio sa chlanovima pomenutih partija Smile Smile

ха ха ха ха ха ха ха ха ха Smile

И једна и друга ТВ су србопогубне...зато само РТС, невероватно је колико је сада РТС добра ТВ, имају супер емисије (шареница,од бисера грана итд...),добре филмове,нискобуџетне али веома квалитетне квизове (некомерцијалне),објективан информативни програм (јес да је режимски ал је најобјективнији), не гуше са рекламама ... али на жалост ми смо због 90 тих створили аверзију према РТС штета јер је то сада једна права и добра ТВ станица
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Sto rece Batakovic:"Televizija je bomba u rukama."
Osnovna svrha televizije je da pruza informacije i to je njene osnovna drustvena odgovornost
Medjutim,iza svake televizije krije se uredjivacka politika njenog vlasnika ili odredjenih interesnih grupa koji imaju mogucnosti da odredjene informacije objave,ne objave,ili izvuku iz konteksta ono sto se njima svidja-sto je i najopasnije.
Mislim da su obe ove televizije jednostrane i da ce jos proteci dosta vremena pre nego sto se i kod nas stvori kultura profesionalnog i objektivnog novinarstva.
P.S. CNI ZNAM JA STA TI GLEDAS
Smile
IP sačuvana
social share
"Always look at a bright side of life'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
P.S. CNI ZNAM JA STA TI GLEDAS
 Smile

Sta ti znas. Jos ti mleko izmedju zuba viri Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 21:08:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.