Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 21:18:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: B92 vs Pink  (Pročitano 10984 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
Citat
ali je ipak dosta bezazleniji od 92.

jul je cool  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72

mislim da konenzusa nema, jer b92 ne moze da se poredi sa pinkom. ima odlicne politicke emisije (poligraf, utisak nedelje, vesti, kaziprst (doduse na radiju)...)

a i sinoc je poceo zanimljiv serijal o "Jedinici". Inace imaju super dokumentarni program!

Ovo za "Jedinicu" stoji. Nije lose uradjen dokumentarac. Mada pitanje koliko se to svima svidja (ja licno volim dokumentarne filmove o specijalnim jedinicama pa mogu da gledam, al onaj ko to ne voli sigurno mu je bezveze da gleda ovako nesto jer je i to po nekima vid pljuvanja po Srbiji).

A ove emisije sto si nabrojao, ne sumnjam da su tebi dobre. Samo im nazivi nisu realni. Svaka od ovih emisija bi mogla i da promeni naziv u "Sezona lova na DSS i SRS" (sve zavisi ko je gost, ako je gost neko iz DS-a onda udri po SRS-u, ako je gost neko iz LDP-a onda udri po DSS-u, a ako je gost neko iz NVO udri i po jednima i drugima, i po celom srpskom narodu, po sistemu "svi Srbi su krivi" kako rece Natasa Kandic upravo u utisku nedelje pre 10-ak dana).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Svaka od ovih emisija bi mogla i da promeni naziv u "Sezona lova na DSS i SRS" (sve zavisi ko je gost, ako je gost neko iz DS-a onda udri po SRS-u, ako je gost neko iz LDP-a onda udri po DSS-u, a ako je gost neko iz NVO udri i po jednima i drugima, i po celom srpskom narodu, po sistemu "svi Srbi su krivi" kako rece Natasa Kandic upravo u utisku nedelje pre 10-ak dana).

sto se tice NVO sektora. ukoliko drzava ne odluci da ih iskoristi na nacin kako se to svuda u normalnom svetu radi, nama nema (pravog) boljitka. i to stereotipisanje da su sve NVO protiv Srba... to je prica za maloumne.

na tom istom utisku nedelje Toma je rekao za predsednika Srbije da je ustasa, u tom Poligrafu takodje je bio Toma i razni drugi iz SRSa i DSSa...... a ne moram valjda da naglasim da su oni pljuvali po svojim protivnicima.

bio zanimljiv poligraf sinoc, Tadic je odlucio konacno malo iskrenije da nam se obrati. Jel neko gledao?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Gledo sam ja sinoc. Pa jel ocekujes neku dalju saradnju izmedju LDP i DS? Pre ili posle izbora?

Ovo sto se tice NVO, nisam mislio na udruzenja pcelara i slicno (jer i to su neke NVO), vec iskljucivo na one 3 najistaknutije NVO (za koje se zna sve i ne vredi ni da ih komentarisem, ako ja pocnem sigurno ce jos milion ljudi da krene da ih pljuje tako da ce se to vuci u nedogled).

Toma nije rekao da je Tadic Ustasa. Toma je (onako namazano) rekao da je narod tako rekao, a on je covek koji slusa kako narod kaze. A ovo sto kazes da su ljudi iz DSS-a pljuvali po nekome u utisku nedelje ne secam se bas na koga mislis. Ja se nesto i ne secam da je neko iz DSS-a gostovao u utisku (u skorije vreme) osim Mladenovica (koji nije mogao da dodje do reci od one avetinje Natase Kandic, tako da on i da je hteo nije mogao nikoga da pljuje).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
@winter_demon

znaci vise gledas B92 nego Pink? Ali vise volis Pink? Odgovori na temu?

narod kaze da je Tadic izabran za predsednika, a Toma predlaze da se ustavom predsednik bira u parlamentu, jer zna da nikad nece biti izabran od tog naroda.

sto se tice DS-a i LDP-a, mislim da ce postojati neki vid saradnje. Evo sta je Ceda rekao na mitingu 9. Maja

"Molim Tadića da nas povede kao predsednik demokratske Srbije ili da nam dopusti da mi njega povedemo, samo neka ne stoji više i neka ne ponavlja njihove fraze. Nikada se moderna Srbija nije okupljala na ovom mestu bez DS-a. Tu im je mesto, a ne u dogovoru o zakonu o crkvi s Koštunicom"

Sledeci izbori ce biti nesto najzanimljivije u skorasnjoj srpskoj istoriji. I koalicije, i %, i post izborne koalicije, i premijer, i...
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Da, vise gledam B92 nego Pink. A ako me pitas koga vise volim (ili mrzim), mrzim ih podjednako. Ako te interesuje sta stvarno volim da pogledam na domacim televizijama, to je tv ART (imaju samo jednu politicku emisiju, i to relativno korektnu, fala bogu nema narodnjaka i slicne sabanerije, puste ponekad neki fin dokumentarac i sustinski su kulturna televizija), od skoro sam na kablovskoj dobio Super TV i cini mi se da je ok, nit ima politike nit narodnjaka, imaju solidne filmove (Football Factory je bio pre neki dan), mada jos treba da prodje neko vreme pa da ih ocenim u potpunosti. Nadam se da sam bio dovoljno detaljan.

A sto meni pominjes Tomu i njegove stavove, nisam ja radikal (mada ih ponekad branim).

Iz Cedine izjave se samo vidi da je opsednut Vojom Kostunicom.

A apsolutno se slazem da ce izbori biti vrlo, vrlo teski za prognozu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Citat: winter_demon
A sto meni pominjes Tomu i njegove stavove, nisam ja radikal (mada ih ponekad branim).

pa bas zato sto ih ponekad branis (skontao sam da si za DSS).

Citat: winter_demon
Iz Cedine izjave se samo vidi da je opsednut Vojom Kostunicom.

mislim da se vidi jos nesto.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Pa da, vidi se da je opsednut i kako on sam cesto voli da kaze "klerikalizacijom" Srbije.

Dobro si skontao. A radikale branim zato sto ne volim kad neko koristi medije da se prema neistomisljenicima odnosi kao prema zecievima za odstrel. Tako sam isto i najzesce branio DS i druge partije opozicije pre 5. oktobra kada su SRS i drugi isto tako radili preko svojih medija, sa onim uzasnim sloganima izdajnici, strani placenici, i slicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
ne volim kad neko koristi medije da se prema neistomisljenicima odnosi kao prema zecievima za odstrel.

onda bolje da branimo Dulicku, mislim da radikali nisu bas toliko nesposobni da sami sebe brane  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Ma drugo je to. Dulicku ima ko da brani, brani je deo vlasti (G17, mada su i ostale partije vladajuce koalicije pokazale da nemaju nista protiv nje cim su je izabrale, al iskreno i morali su da je izaberu kad G17 ucenjuje), brani je deo opozicije (DS, LDP), brane je NVO, i brane je mediji (vecina njih). Kad se sve sabere opet ispada da se tu ne radi o odbrani vec o napadu (na indirektan nacin).

Odosmo mi suvise u offtopic. Smoricemo ljude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 21:18:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.