Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali podrzavate mars 11. Oktobra?

Glasanje završeno: 09. Okt 2008, 23:30:38

Da
46.8%  (22)
Ne
53.2%  (25)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Б-92 против неонацистичког марша 11. октобра  (Pročitano 40437 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Gde si procitao spisak organizatora? Prilicno sam siguran, jer jasno je navedeno da nijedna politicka stranka ne ucestvuje u organizaciji ovog marsa. Ne sumnjam da ce neko pokusati da to iskoristi za licnu promociju, ali nadam se da ce to ostati neprimeceno jer to nije svrha ovog skupa.

Izvinjavam se na pogrešnoj interpretaciji, zapravo u tekstu piše da će se ove stranke pridružiti skupu, a ne organizovati skup (nije šija nego vrat). A kao  Sonja Biserko i žene u crnom su nešto bolje od navedenih partija...

Suština priče je, da još jednom ponovim, da i jedni drugi promovišu svoje stavove pod parolom srpstva i antifašizma. I to je jedina svrha i jednog i drugog skupa.

IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Tako je. To je vest od pre 2 nedelje
A zasto trze pre policije.Skup je najavljen a ne i odobrene a oni vec ustaju protiv njega ali sa izgovorm da je nas i da ga mi organizujemo.Voleo bi da mi neko objasni zasto je pokret 1389 naznacen kao organizator kada mi sa tim nemamo veze?
Citat
Tvoje licne frustracije koje su usmerene ka B92 su samo tvoje licne i nemaju veze sa logikom.
Nisu samo moje a to cemo videti uskoro koliko ljudi ima koji su protiv u 92...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A zasto trze pre policije.Skup je najavljen a ne i odobrene a oni vec ustaju protiv njega ali sa izgovorm da je nas i da ga mi organizujemo.Voleo bi da mi neko objasni zasto je pokret 1389 naznacen kao organizator kada mi sa tim nemamo veze?
Pa i nisu mnogo pogresili. Dveri, Obraz, 1389. i Nacionalni stroj je isto, samo drugacije upakovano Smile Setimo se tvojih izjava: "Svako ko zivi u Srbiji, treba da bude Srbin i nista drugo" Smile ... to se zove fasizam. I sto se onda bunis, kada te ljudi nazovu pravim imenom? Smile

Nisu samo moje a to cemo videti uskoro koliko ljudi ima koji su protiv u 92...
Pa vidim, koliko vas ima na trgu ... ako dobacite do 33, svaka cast Smile Smile Ti samo pretis i prkosis Smile 'ajde uradi nesto... bas bih voleo da vidim tvojih ruku delo Smile Smile Smile ... na sta ce to da lici? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ти провоцираш?
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
"Svako ko zivi u Srbiji, treba da bude Srbin i nista drugo"
Исти си у 92
Свако ко живи у Србији је Србин као и у свим нормалним земљама у свету....

Citat
to se zove fasizam. I sto se onda bunis, kada te ljudi nazovu pravim
Она су Амери,Енглези,Немци,Италијани,Французи и сви други фашисти
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ти провоцираш?
Ma jok Smile To sto se ti prepoznajes u mojim postovima je znak da sam u pravu Smile

Joco
Vec sam ti objasnjavao o toj igri reci, kojom ti Dveri ispiraju glavicu  Smile
Svako ko zivi u Srbiji ima srpsko drzavljanstvo, ali je druge nacionalne pripadnosti. Tako je isto i sa svima onima koji zive u tim zemljama koje si nabrojao. Ja znam da ti nikad nisi mrdnuo iz Srbije, ali da bi to znao, ni ne treba da ides preko grane. To je cista logika  Smile

Niko te u Francuskoj nece primoravati da se izjasnjavas kao Francuz, ako ti to ne zelis  Smile Da si nekad bio preko grane, znao bi koliko te zemlje imaju emigranata (Marokanaca, Alziraca, Indusa itd itd), koji nemaju nameru da se izjasne kao Francuzi/Holandjani/Belgijanci.
Samo potvrdjujes moje reci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Svako ko zivi u Srbiji ima srpsko drzavljanstvo
И треба да поштује законе Србије као и устав...

Citat
Niko te u Francuskoj nece primoravati da se izjasnjavas kao Francuz, ako ti to ne zelis
Да би добрио њихово држављанствио не могуће је да не знаш њихов језик а овде имаш Мађаре који не знају Српски.Ти у Француској си  Француз  тог и тог порекла.Да си био преко видео би...Питај неког ко живи преко да ти мало боље појасни како то иде
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Svako ko zivi u Srbiji ima srpsko drzavljanstvo
И треба да поштује законе Србије као и устав...
Ne vidim da bilo ko krsi zakone i ustav od nacionalnih manjina Smile Jedino vi na trgu gusite saobracaj svakog dana "tacno u 17:00" Smile ... dok ljudima ne prepizdi i najuri vas govnjivom motkom Smile

Да би добрио њихово држављанствио не могуће је да не знаш њихов језик а овде имаш Мађаре који не знају Српски.Ти у Француској си Француз тог и тог порекла.Да си био преко видео би...Питај неког ко живи преко да ти мало боље појасни како то иде
Na tvoju zalost, imam pregrst rodbine i drugara van Srbije, tako da vrlo dobro znam kako to ide.
To  sto ti pricas ima smsila, ali je daleko od istine i nema veze sa stvarnoscu u tim zemljama.
Ne bih da idem u off, ali poslacu tebi (i svakom koga zanima pp) kako to ide i kako funkcionise Smile Nije mi problem. Samo mi javi  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 21:19:34 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ne vidim da bilo ko krsi zakone i ustav od nacionalnih manjina
Зато што ни сам не знаш свој закон...
Ово су симболи државе Србије и он то мора да поштује и то не сме да га вређа...Може он да се не слаже са тим али мора то да поштује
http://www.svilajnac001.co.yu/evropske_zastave/srbija.htm

Пошаљи ми пп баш ме занима....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Navedi primer nepostovanja ustava Srbije od strane nac. manjina? Ako izuzmemo KiM ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.