Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali podrzavate mars 11. Oktobra?

Glasanje završeno: 09. Okt 2008, 23:30:38

Da
46.8%  (22)
Ne
53.2%  (25)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Б-92 против неонацистичког марша 11. октобра  (Pročitano 40568 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
ima bitnijih stvari u zivotu
Bas me zivo znaima sta je bitnije od toga da u Srbiji bude bolje i da se neke stvari srede.Sta je vaznije od Ljubavi prema svojoj zemlji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Srpski marš? Klasična propaganda.

Ovaj marš je srpski isto koliko i ovaj ldp-ov. Predznak srpski im stoji da bi okupili što više ljudi, koji nisu upućeni u stvarnu ideolgiju organizatora ovog marša.

Nazvali bi oni njega rado Hitlerov marš ili nacistički marš, ali znaju da se tu ne bi pojavilo više od njih 30, jer nacizam  i rasizam (hvala Bogu ) nikad nisu bili dio srpske nacionalne tradicije, nego ajmo mi to fino da upakujemo i kamufliramo u srpski, pa da narod pomisli da smo tu da očuvamo istinsku tradiciju Srpstva.

LDP i nacisti zapravo žive i održavaju se na račun jedni drugih. Jedni će organizovati skup, drugi će napraviti kontra miting, i tako dobiju besplatnu reklamu i jedni i drugi. Da nema jednih ovi bi drugi postali toliko nebitni da bi brzo nestali sa javne scene.

Tako da dolazimo do jednostavne jednačine:

LDP+Nacisti=koalicija

Kratko i jasno.

ok je sve to, ali antifa miting je nestranacki.. bez ucesca ijedne stranke u organizaciji skupa.. Wink

Nestranački? Hm... A šta misliš ko će da jaše na čelu kolone, Čeda, Čanak i ekipa. Gledam i organizatore tog skupa Helsinški odbor (Sonja Biserko), Žene u crnom, naravno LDP i LSV.

Protiv antifašizma nemam ništa, čak naprotiv, i sam sam antifašista u samom smislu te riječi, znači protivnik fašizma. Međutim, u ovom antifa mitingu se dešava potpuno ista stvar kao i sa srpskim maršem. Pod parolom antifašizma prosipaće se komunisticke, ljevičarske, antisrpske (ili ako ti je draže antipravoslavne) ideologije, mlataraće se duginim zastavama itd. Isto kao što je naziv srpski maska za naciste, tako je i antifašizam ovdje maska za ispoljavanje svojih ideologija.

IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Mislim da ovfi sto ce da budu protiv marsa nece biti protiv nacista vec protiv onig srpski.Da taj mars kojim slucajem organizuju Englezi,nemci ili Francuzi ne bi ih bilo nigde kao [to ih nije bilo kada su doalzili nacisti iz Madjarske 64 zupanije.Gde ste kokota ti i slicni tada bili?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Srbi koji se izjasnjavaju kao fasisti, nacisti, ljubitelji Hitlerove ideologije su u najmanju ruku zbunjeni, da ne kazem nesto drugo Smile
Najbitnije je da se tom "marshu" pokloni minimalna medijska paznja. Bitno je i da je policija taj "marsh" zabranila  Smile Smile
Taj tzv "kontramarsh" je usmeren protiv sirenja fasizma, a ne protiv Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
ima bitnijih stvari u zivotu
Bas me zivo znaima sta je bitnije od toga da u Srbiji bude bolje i da se neke stvari srede.Sta je vaznije od Ljubavi prema svojoj zemlji
Kada citiras, citiraj makar celu recenicu, ovako gubi svaki smisao.. I da, iznenadices se, ali ljudima je bitniji posao, skola, porodica od gubljenja vremena na trgu dok niko ziv ne obraca paznju na njihovo glupiranje. Ali dobro, vasa stvar, a ovo nije tema o tome..

Srpski marš? Klasična propaganda.

Ovaj marš je srpski isto koliko i ovaj ldp-ov. Predznak srpski im stoji da bi okupili što više ljudi, koji nisu upućeni u stvarnu ideolgiju organizatora ovog marša.

Nazvali bi oni njega rado Hitlerov marš ili nacistički marš, ali znaju da se tu ne bi pojavilo više od njih 30, jer nacizam  i rasizam (hvala Bogu ) nikad nisu bili dio srpske nacionalne tradicije, nego ajmo mi to fino da upakujemo i kamufliramo u srpski, pa da narod pomisli da smo tu da očuvamo istinsku tradiciju Srpstva.

LDP i nacisti zapravo žive i održavaju se na račun jedni drugih. Jedni će organizovati skup, drugi će napraviti kontra miting, i tako dobiju besplatnu reklamu i jedni i drugi. Da nema jednih ovi bi drugi postali toliko nebitni da bi brzo nestali sa javne scene.

Tako da dolazimo do jednostavne jednačine:

LDP+Nacisti=koalicija

Kratko i jasno.

ok je sve to, ali antifa miting je nestranacki.. bez ucesca ijedne stranke u organizaciji skupa.. Wink

Nestranački? Hm... A šta misliš ko će da jaše na čelu kolone, Čeda, Čanak i ekipa. Gledam i organizatore tog skupa Helsinški odbor (Sonja Biserko), Žene u crnom, naravno LDP i LSV.

Protiv antifašizma nemam ništa, čak naprotiv, i sam sam antifašista u samom smislu te riječi, znači protivnik fašizma. Međutim, u ovom antifa mitingu se dešava potpuno ista stvar kao i sa srpskim maršem. Pod parolom antifašizma prosipaće se komunisticke, ljevičarske, antisrpske (ili ako ti je draže antipravoslavne) ideologije, mlataraće se duginim zastavama itd. Isto kao što je naziv srpski maska za naciste, tako je i antifašizam ovdje maska za ispoljavanje svojih ideologija.

Gde si procitao spisak organizatora? Prilicno sam siguran, jer jasno je navedeno da nijedna politicka stranka ne ucestvuje u organizaciji ovog marsa. Ne sumnjam da ce neko pokusati da to iskoristi za licnu promociju, ali nadam se da ce to ostati neprimeceno jer to nije svrha ovog skupa.

Mislim da ovfi sto ce da budu protiv marsa nece biti protiv nacista vec protiv onig srpski.Da taj mars kojim slucajem organizuju Englezi,nemci ili Francuzi ne bi ih bilo nigde kao [to ih nije bilo kada su doalzili nacisti iz Madjarske 64 zupanije.Gde ste kokota ti i slicni tada bili?

Ti si paranoican onda.. I ne znam odakle ti ideja uopste da meni smeta bilo sta srpsko, pobogu, pa ja sam Srbin..?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Najbitnije je da se tom "marshu" pokloni minimalna medijska paznja.
То реци б92 посто их они рекламирају.То су њихови људи
Citat
. I da, iznenadices se, ali ljudima je bitniji posao, skola, porodica od gubljenja vremena na trgu dok niko ziv ne obraca paznju na njihovo glupiranje
па и ја имам посао и желим породицу зато и протествујем.А дали неко обраћа или не пажњу на нас то се може видети на нашем блогу. SmileВише је људи било код нас 5  него ли код љдп-а.. Smile А и да кажем да смо данас постигли цифру коју је имао и дос у своје време.Разлика између нас и њих је у томе што се ми финансирамо од људи који нас подржавју а не од странаца

Citat
Ti si paranoican onda.. I ne znam odakle ti ideja uopste da meni smeta bilo sta srpsko, pobogu, pa ja sam Srbin..?
Сметат ти протест у 17 као и онима који протествују против тих назови фасиста.Ја ово доживљавам као удаарц нама који сваки дан протествујемо јер иста багра која напада нас напада и њих...Нико од нациста није нас контактирао и затражио да им се придрузимо.Или ми њима или они нама.нико нас о томе није обавести.Онда у д92 најављује да смо ми организатори  Smile -Што смо ми демантовали и даље радимо али нико то не јавља.Питам се зашто?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
joco
To sto ti imas protiv B92 je tvoja stvar. Obicno si retko kad u pravu Smile ... Koliko imam prilike da vidim na TV B92 niko ne spominje taj "marsh", kao ni sajt B92. Da, zaista si paranoican  Smile Smile ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
А и да кажем да смо данас постигли цифру коју је имао и дос у своје време

Koju to cifru? Smile

Citat
Citat
. I da, iznenadices se, ali ljudima je bitniji posao, skola, porodica od gubljenja vremena na trgu dok niko ziv ne obraca paznju na njihovo glupiranje
па и ја имам посао и желим породицу зато и протествујем.А дали неко обраћа или не пажњу на нас то се може видети на нашем блогу. SmileВише је људи било код нас 5  него ли код љдп-а.. Smile А и да кажем да смо данас постигли цифру коју је имао и дос у своје време.Разлика између нас и њих је у томе што се ми финансирамо од људи који нас подржавју а не од странаца

Citat
Сметат ти протест у 17 као и онима који протествују против тих назови фасиста.Ја ово доживљавам као удаарц нама који сваки дан протествујемо јер иста багра која напада нас напада и њих..

Smeta mi protest u 17h jer jednostavno ne podrzavam tu ideologiju, ne mogu da podrzavam velicanje ratnih zlocinaca i slicno. I normalno da vas napadaju isti ljudi.. Vi jeste bolji od tih nacista.. ali ipak ne mnogo bolji..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Koliko imam prilike da vidim na TV B92 niko ne spominje taj "marsh", kao ni sajt B92

Прочитај наслов теме и све ће ваљда да ти буде јасно  Smile
Citat
А и да кажем да смо данас постигли цифру коју је имао и дос у своје време

Koju to cifru? Smile

Citat
Citat

Citat
Сметат ти протест у 17 као и онима који протествују против тих назови фасиста.Ја ово доживљавам као удаарц нама који сваки дан протествујемо јер иста багра која напада нас напада и њих..

Smeta mi protest u 17h jer jednostavno ne podrzavam tu ideologiju, ne mogu da podrzavam velicanje ratnih zlocinaca i slicno. I normalno da vas napadaju isti ljudi.. Vi jeste bolji od tih nacista.. ali ipak ne mnogo bolji..
78 данас сваки дан протеста....што се наставља
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Прочитај наслов теме и све ће ваљда да ти буде јасно  Smile

Tako je. To je vest od pre 2 nedelje  Smile Danas sam isao na sajt B92 i postoji samo kratko saopstenje na dnu sajta. Na TV-u to niko ni ne spominje. Zakljucujemo da si paranoican, kao i svi ostali Srbi po zanimanju. Tvoje licne frustracije koje su usmerene ka B92 su samo tvoje licne i nemaju veze sa logikom. Do sada si to trebao da shvatis  Smile
Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 20:50:00 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.