Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali podrzavate mars 11. Oktobra?

Glasanje završeno: 09. Okt 2008, 23:30:38

Da
46.8%  (22)
Ne
53.2%  (25)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Б-92 против неонацистичког марша 11. октобра  (Pročitano 40377 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Zabrana propagiranjua rasne, verske, nacionalne mrznje i bilo koje druge. Mislim da je vise nego jasno

Јел онда Кандићкино деловање рецимо, спада под пропагирање националне мржње? Или под ''било које друге''?
Ne to njeno je sloboda govora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
  sve kletve ,pretnje , upozorenja ,besomuchna propaganda J-92 , organizovanje raznih "antifashista" (chitaj udruzenja pedera ,anarhista ,LDP i neizbeznih biserko§kandic§vucho  Smile Smile Smile ) ukazuju koliko je ovo zaista vazan dogadjaj  Smile ...

chega bi poshteni ljudi imali da se plashe - "sacice neonacista" ?  Smile ono shto smeta je istina - ovo je jasna i snazna poruka srpske omladine da je zabrinuta za buducnost i sam opstanak srpskog naroda .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Citat
buducnost i sam opstanak srpskog naroda

trećinu germanizovati
trećinu pretvoriti u robove
trećinu eliminisati
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
buducnost i sam opstanak srpskog naroda

trećinu germanizovati
trećinu pretvoriti u robove
trećinu eliminisati

100 % pretvoriti u idiote pomocu TV  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
А ти имаш начела Smile
А како је то забрана праведнија?!
Ајде просветли нас, смртниче... Највеће просветљење је сазнати да ти можеш да мислиш Smile
Vrlo prosto Smile Zabrana propagiranjua rasne, verske, nacionalne mrznje i bilo koje druge. Mislim da je vise nego jasno Smile Smile
meni nije jasno sta to znaci.Da li ako neko puseje Boga ja mogu reci da me to vredja i da li je vredjanje ako neko kaze da sam ja nacista a nisam?I da li je vredjanje ako neko napada moju veru,pravoslavnu ili je vredjanje samo ako se napada neka druga vera?Sta znaci to vredjanje?
Mnogo toga tebi nije jasno, znam ja Smile Nisi ti nacista, ti si nesto drugo, sto ima svaka zemlja (manje ili vise)  Smile
Svaka recenica, svaka misao nekog vredja, mozda ne tebe, ne mene, ali nekog stotog sigurno vredja. Dakle, ti si po obicaju celu stvar banalizovao i pojednostavio do jaja. Uvek gadjas stativu  Smile Pazi, ja jos nisam cuo da je iko u Srbiji organizovao neki marsh protiv pravoslavlja, Boga, crkve i cele te price. Ako se tako nesto ikad bude organizovalo, bicemo saborci, ne sekiraj se  Smile Smile Ti si verski fanatik. To sto se ti osecas ugrozeno, ne znaci da se i drugi tako osecaju, a vecina bira Vladu i predsednika, manjina mora da se povinuje. Stvar je fantasticno jednostavna.

Citat
Zabrana propagiranjua rasne, verske, nacionalne mrznje i bilo koje druge. Mislim da je vise nego jasno

Јел онда Кандићкино деловање рецимо, спада под пропагирање националне мржње? Или под ''било које друге''?
Kandicka je isto sto i Dveri, Obraz, 1389 i ostale gluposti. Druga strana iste medalje, pisanje uz vetar, mlacenje prazne slame. Najveci problem je taj sto Kandicka para ushi, vama Srbima po zanimanju, koji ste jos + pride i zavedeni i ispranih glavica, pa onda pretite ubistvima, bombama itd itd. Da malo o'ladite, cela prica ne bi bila toliko forsirana.

« Poslednja izmena: 01. Okt 2008, 23:50:24 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Pazi, ja jos nisam cuo da je iko u Srbiji organizovao neki marsh protiv pravoslavlja, Boga, crkve i cele te price.
A sta je radio komunizam i sta rade sipari na KiM?

Citat
Ti si verski fanatik.
Pojasni,,,,

Citat
manjina mora da se povinuje.
Ko to kaze......Pa manjinau Srbiji je protiv ovoga i ona treba da cuti...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

omnia mea mecum porto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
Zastava Republika Srpska Krajina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k750i
oglas:'picerija golub trazi raznosaca pica', prijavi se,bolje ce ti ici.. Smile
IP sačuvana
social share
dum spiro,spero.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta je radio komunizam i sta rade sipari na KiM?
Komunizam je bio, pa prosao. Postedi me molim te istorije Smile Ja ne znam da je za vreme Tita bilo kome zabranjivano da posecuje crkvu i da slavi slavu? Smile Ja znam da po selima, tak obicaj traje i pre i posle i za vreme Tita. Dakle, neko te laze. To sto su Srbi zaboravili ko su i sta su, je drugi padez. Gori pod nogicama, e sad cemo da "srbujemo", a do juce smo ratovali sa 80% drzava u svetu, to tako ne moze. Sve ima svoju cenu. Siptari su samo nus-pojava, poremecajni faktor.

Citat
Ti si verski fanatik.
Pojasni,,,,
To sam zakljucio iz tvojih postova. Ti se, koliko znam zalazes za to da svi oni koji zive u Srbiji, moraju biti Srbi, zar ne? To u stvari prevazilazi fanatizam.

Ko to kaze......Pa manjinau Srbiji je protiv ovoga i ona treba da cuti...
Ko je manjina, a ko vecina su pokazali izbori. Manjina ne treba da se povinuje vecini, vec da prihvati pravila. Sta to znaci? To znaci da ne moze vas 45 da vec 80 dana blokirate saobracaj u centru grada. Skupite 300000 ljudi pa cemo onda da razmenimo misljenja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Kandicka je isto sto i Dveri, Obraz, 1389 i ostale gluposti. Druga strana iste medalje, pisanje uz vetar, mlacenje prazne slame. Najveci problem je taj sto Kandicka para ushi, vama Srbima po zanimanju, koji ste jos + pride i zavedeni i ispranih glavica, pa onda pretite ubistvima, bombama itd itd. Da malo o'ladite, cela prica ne bi bila toliko forsirana.

парају оне уши свима...  Smile мислим толика колична хистерије и фрустрације једноставно не може да прође незапажено. Једино што је (пази нећу рећи ''ви'' а појаснићу ти и зашто Smile) демократе рецимо трпе у име неких ''виших интереса'' или ти по принципу непријатељ мог непријатеља је мој пријатељ ма колики  **** био.
А не ослових те ''демократом'' јер управо си ти а не Кандићка друга страна медаље Образу, Дверима и Шешељевим следбеницима. Већ сам ти рекао једаред шта мислим о теби и ценим да нисам омашио ни слова. Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ja ne znam da je za vreme Tita bilo kome zabranjivano da posecuje crkvu i da slavi slavu?
Ne znas ti nista vidim ja...
Citat
Komunizam je bio, pa prosao.
Kam lepe srece da je prosao
Citat
Gori pod nogicama, e sad cemo da "srbujemo", a do juce smo ratovali sa 80% drzava u svetu
Neko tebe laze.Sa kojih 80% drzva.Pa nije amerika ceo svet.A i ona polako propada.Mozes raditi sta hoces ali ne i dokle hoces

Citat
Skupite 300000 ljudi pa cemo onda da razmenimo misljenja
E pa ne da Tadici da se skupimo...Kad bi na tv bilo da mi protestvujemo i zasto protestvujemo bilo bi nas toliko...Ali sta da radimo kad nas niko ne govori o nama...

Citat
Ko je manjina, a ko vecina su pokazali izbori.
Koja vecina?To sam vise puta pokusao da objasnima ali ne vredi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.