Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali podrzavate mars 11. Oktobra?

Glasanje završeno: 09. Okt 2008, 23:30:38

Da
46.8%  (22)
Ne
53.2%  (25)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Б-92 против неонацистичког марша 11. октобра  (Pročitano 40366 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sve kletve ,pretnje , upozorenja ,besomuchna propaganda J-92 , organizovanje raznih "antifashista" (chitaj udruzenja pedera ,anarhista ,LDP i neizbeznih biserko§kandic§vucho Smile Smile Smile ) ukazuju koliko je ovo zaista vazan dogadjaj Smile ...

chega bi poshteni ljudi imali da se plashe - "sacice neonacista" ? Smile ono shto smeta je istina - ovo je jasna i snazna poruka srpske omladine da je zabrinuta za buducnost i sam opstanak srpskog naroda .

Ма указује на то да једни без других не можете.
Ко вас се бре плаши, па у "невладиним" организацијама отварају шампањац. Ето им најзад доказа да су Срби "нацоши", па ће Сорош и остале газде да капну коју баксу за "денацификацију"...
Је ли, где је седиште Стормфронта?!

Pazi, ja jos nisam cuo da je iko u Srbiji organizovao neki marsh protiv pravoslavlja, Boga, crkve i cele te price. Ako se tako nesto ikad bude organizovalo, bicemo saborci, ne sekiraj se    Ti si verski fanatik. To sto se ti osecas ugrozeno, ne znaci da se i drugi tako osecaju, a vecina bira Vladu i predsednika, manjina mora da se povinuje. Stvar je fantasticno jednostavna.

Шта ће им марш, имају трибине "Пешчаника" где се прича како је у Србији спаљена последња вештица у Европи, а Луковић баш онако распирује љубав Smile
А што се тиче већине, чекај само да вам пресуши европска славина, па ћете видети Smile Да, ја се томе радујем Smile
И даље тврдим да ће у Еврабији бити боље мени него теби.

И да, што се тиче агресивних аката, ови симпатични кратко подшишани момци нису никога убили већ десет и више година. Онда је оно убиство Рома процесуирано. Полиција овог режима је некога убила пре пар месеци. Нема правде за ту жртву.
Такође, на последњем маршу нису први напали они, него контрамитингаши.

п.с. Ко је рекао "конунизам је био па прошао"... јао једва чекам кад почну да пљују по Чавезу и Моралесу, НР Кини или ка-ге-беовцу Путину... А ја кажем - па шта хоћете, комунизам је био па прошао Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2008, 09:02:07 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Dushe od sekiru. To sto ti pises se zove komunisticka propaganda  Smile Dokazano je da komunizam u praxi ne daje rezultate, prema tome, neozbiljan si  Smile

Citat
Ja ne znam da je za vreme Tita bilo kome zabranjivano da posecuje crkvu i da slavi slavu?
Ne znas ti nista vidim ja...
Navedi primer, kada su komunisti zakonom zabranili pravoslavlje, kao i primer sabotaze pravioslavlja.
Neko tebe laze.Sa kojih 80% drzva.Pa nije amerika ceo svet.A i ona polako propada.Mozes raditi sta hoces ali ne i dokle hoces
Mislis? Ratovali smo sa NATO paktom, da te podsetim, kao i sa tri najbliza suseda (da se nije promenila vlast, ratovali bi i sa Makedonijom i sa CG). Nesto nije u redu sa Srbima, ako mene pitas. Najjace zemlje sveta su ratovale sa nama, to ne moze da prodje tek-tako. Setim ose Djindjica "ne moze jedan narod da izabere pogresnu politiku citavih deset godina i da to prodje bez posledica". Vrlo jednostavno.

E pa ne da Tadici da se skupimo...Kad bi na tv bilo da mi protestvujemo i zasto protestvujemo bilo bi nas toliko...Ali sta da radimo kad nas niko ne govori o nama...
Ok, ovo je vec izlizana fraza. "za sve krivimo Tadica"  Smile Smile Ne da Tadic? Pa ko je reklamirao proteste 90-ih? RTS? Smile Naravno ... I koliko je ljudi bilo svakog dana? Preko 100000. Dakle, upgradeujte tu vasu sektu Dveri, sa nekim novima postapalicama  Smile "Tadic je vec izlizana fora". Ljudi u ovoj zemlji su poceli da zive, da rade, niko nema vremena za vase orgije "tacno u 17:00".  Smile Zaboravite Karadzica, njegovo hapsenje je postovanje Ustava Srbije. Ti protestujes protiv Ustava Srbije. Da je ovo normalna zemlja, zavrsio bi na informativnom razgovoru ... u najmanju ruku.  Smile
Citat
Ko je manjina, a ko vecina su pokazali izbori.
Koja vecina?To sam vise puta pokusao da objasnima ali ne vredi
Vecina koja je podrzala Tadica na predsednickim izborima, vecina koja je formirala Vladu. Jel treba jos primera?  Smile Sta ti tu nije jasno? To je vrlo prosto. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Mislis? Ratovali smo sa NATO paktom, da te podsetim, kao i sa tri najbliza suseda (da se nije promenila vlast, ratovali bi i sa Makedonijom i sa CG). Nesto nije u redu sa Srbima, ako mene pitas. Najjace zemlje sveta su ratovale sa nama, to ne moze da prodje tek-tako. Setim ose Djindjica "ne moze jedan narod da izabere pogresnu politiku citavih deset godina i da to prodje bez posledica". Vrlo jednostavno.
Lupas. ratovali su oni sa nama, oko nase teritorije. Poenat je da su nas bombardovali bez dozvole saveta bezbednosti, sto je i stav DS-a.
Ti mora da si neki ugrozeni LDP-ovac.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Lupas. ratovali su oni sa nama, oko nase teritorije. Poenat je da su nas bombardovali bez dozvole saveta bezbednosti, sto je i stav DS-a.
znaci, mi sa njima nismo, ni sa nama jesu?  Smile Smile A jel ima neko ozbiljan ovde?  Smile
To je isto kao kad kazes "kar'o sam se sa ribom, ali ona samnom nije" ... dakle totalna konfuzija i nepovezanost misli  Smile
Ratovali smo, izgubili smo, gubitnik je taj koji trpi, a ne pobednik ... uvek bilo i bice  Smile
To vas je Sloba lagao 90-ih da "Srbijia nije u ratu"  Smile
Savet bezbednosti nije ni podrzao, ali nije nista konkretno ni uradio povodom bombi '99. Dakle, bili su u fazonu "treba malo da dobiju po turu"  Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2008, 16:38:02 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
znaci, mi sa njima nismo, ni sa nama jesu?  Smile Smile A jel ima neko ozbiljan ovde?  Smile
To je isto kao kad kazes "kar'o sam se sa ribom, ali ona samnom nije" ... dakle totalna konfuzija i nepovezanost misli  Smile
Ratovali smo, izgubili smo, gubitnik je taj koji trpi, a ne pobednik ... uvek bilo i bice  Smile
To vas je Sloba lagao 90-ih da "Srbijia nije u ratu"  Smile
Savet bezbednosti nije ni podrzao, ali nije nista konkretno ni uradio povodom bombi '99. Dakle, bili su u fazonu "treba malo da dobiju po turu"  Smile Smile

Retorika je za visprane, ti to nisi. Wink

Znas kada neko dodje na tvoja vrata, nisi ti njega napao nego on tebe.
Toliko o tvojoj vispernosti.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Jedno je napad, a drugo je kad prihvatis igru i pocnes da izbacujes iste adute kao i protivnicka strana. To se zove "ucestvivanje u igri". Nadam se da vise nemas nedoumica  Smile oko osnovnih pojmova. Mi smo taj napad mogli vrlo lako da izbegnemo, ali nismo ... posledice slede neminovno.  Smile

a sad tema!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Jedno je napad, a drugo je kad prihvatis igru i pocnes da izbacujes iste adute kao i protivnicka strana. To se zove "ucestvivanje u igri". Nadam se da vise nemas nedoumica  Smile oko osnovnih pojmova. Mi smo taj napad mogli vrlo lako da izbegnemo, ali nismo ... posledice slede neminovno.  Smile

a sad tema!  Smile

Pricas gluposti, i pozivas se na temu, ja se ne brinem oko brisanja postova.
Srbija je napadnuta, bila je u ratu, za svoju teritorije. NATO moze to da zove intervencijom, jer njihovi kapaciteti za rat su bili znatno veci. Napali su SrbijU bez dozvile saveta bezbednosti.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2008, 16:52:00 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ok, ti si u pravu. Jesi srecan sad? Evo i  Smile pa da se vratimo temi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Navedi primer, kada su komunisti zakonom zabranili pravoslavlje, kao i primer sabotaze pravioslavlja.
http://www.mitropolija.cg.yu/istbibl/dzomic-stradkom/stradkom-zlocini_l.html

Citat
Citat
Mislis? Ratovali smo sa NATO paktom, da te podsetim, kao i sa tri najbliza suseda (da se nije promenila vlast, ratovali bi i sa Makedonijom i sa CG). Nesto nije u redu sa Srbima, ako mene pit
as.
Sa nama Smile vidis mi smo prekinuli da ratujemo ali oni i dalje nisu.Oni i dalje vode rat kako protiv nas tako i protiv drugih...

Citat
Najjace zemlje sveta su ratovale sa nama, to ne moze da prodje tek-tako.
One su napale nas...

Citat
To je isto kao kad kazes "kar'o sam se sa ribom, ali ona samnom nije"
Ne to je kao kad silujes devojku pa kazes ona se karala samnom.... Smile

Citat
Pa ko je reklamirao proteste 90-ih? RTS?
studio b,blic,danas i ostali mediji

Citat
I koliko je ljudi bilo svakog dana? Preko 100000
Smile vidise da si pratio iste medije.E tako su oni povecavali cifru uto vreme.A ja sam za razliku od tebe bio i na tim protestima i dobro se secam kad smo lupali u serpe nas 100 zajedno sa Cedom.Stajao je pored mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
A ja sam za razliku od tebe bio i na tim protestima i dobro se secam kad smo lupali u serpe nas 100 zajedno sa Cedom.Stajao je pored mene
U to vreme nije mi bilo drago da stojim kraj njega! Iako sam bio protiv Slobe.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.