Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:07:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đavoli i demoni ne postoje!  (Pročitano 42211 puta)
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Bas kao i 'vreme', 'prostor', 'gravitacija' to su samo imaginarne dimenzije koje ne postoje u stvarnosti.
I te reci se pogresno koriste za nesto sto one ne predstavljaju, posto to sto te reci predstavljaju - ne postoji.
kad neko nesto lupi pa ostane ziv, prosto mi krivo sto je ostao ziv  Smile

ogradjujem se i izvinjavam, ako si neki extramegaultranapredni vanzemaljac koji hoce da nas prosvetli da nasa fizika je pogresna!!!
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Citat
Pa 'senka' jeste imaginarna ne postoji u energiji/materiji, bas kao i 'djavo', 'demon', 'zlo' to su samo reci.
Bas kao i 'vreme', 'prostor', 'gravitacija' to su samo imaginarne dimenzije koje ne postoje u stvarnosti.
I te reci se pogresno koriste za nesto sto one ne predstavljaju, posto to sto te reci predstavljaju - ne postoji.
Poceh vec da se pitam, znas li sta ili o cemu pricas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: gottago
ne postoji ili ne postoji u stvarnosti ?
A u cemu je razlika izmedju 'ne postoji' i 'ne postoji u stvarnosti' ?
Da li ono sto 'postoji u masti' postoji u stvarnosti ?
Citat: jack electro
kad neko nesto lupi pa ostane ziv, prosto mi krivo sto je ostao ziv  Smile
ogradjujem se i izvinjavam, ako si neki extramegaultranapredni vanzemaljac koji hoce da nas prosvetli da nasa fizika je pogresna!!!
Ako ti tvrdis da vreme, prostor ili gravitacija postoje, da li bi mogao da mi kazes koja im je molekularna struktura ?
Slep covek ne moze da se prosvetli, niti bilo koji covek ima moc prosvetljenja drugih ljudi.
Kakve veze ima ko sam ja ?
Citat: lightsoft
Poceh vec da se pitam, znas li sta ili o cemu pricas.
Znam i sta i o cemu pricam, bas kao sto znam da ti ne znas to sto ja pricam, i da je to razlog zasto se ti pitas
da li ja znam sta i o cemu pricam.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Citat
Znam i sta i o cemu pricam, bas kao sto znam da ti ne znas to sto ja pricam
Smile Eh sto volim znalce koji znaju sta ja mislim, sta znam, ... kao i razlog zasto nesto pitam  Smile

« Poslednja izmena: 14. Apr 2009, 14:51:48 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49838
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
Đavo ne postoji!

Sejtan postoji, ali sigurno da on nije rogonja kakvim ga zamisljaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia Luvmya 520
Citat
Znam i sta i o cemu pricam, bas kao sto znam da ti ne znas to sto ja pricam
Smile Eh sto volim znalce koji znaju sta ja mislim, sta znam, ... kao i razlog zasto nesto pitam  Smile
Cinjenica je da ne znas o cemu ja pricam, posto da znas, ne bi imao razloga da se pitas 'da li ja znam o cemu ja pricam'.
Ja kazem da senka ne postoji i da je imaginarna rec koja predstavlja neosvetljeno mesto (koje postoji, bez obzira da li je osvetljeno ili ne) i tebi to nije jasno ?!?
Jel' ja sad' treba da se pitam "Pa sta je ovom coveku jasno, kada mu nije jasno da senka ne postoji ?"
Stvari koje covek "vidi" a one u stvarnosti ne postoje su iluzije ili halucinacije.
Gledao sam Davida Copperfielda uzivo i kratko vreme nakon toga sam bio u svadji sa svojim mozgom, zbog onoga sto su moje oci videle. mada sam unapred znao da gledam iluziju.

IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Magic Master

Sejtan postoji, ali sigurno da on nije rogonja kakvim ga zamisljaju.
Kako mozes da tvrdis da nesto postoji a nemas pojma sta je to sto tvrdis da postoji ?

Isto kao sto ljudi veruju da danas postoji 'Antihrist', a pojava 'Antihrista' je najavljena za 3.5 godine posle smrti
Isusa Hrista, a ne 2000 godina posle njegove smrti.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Ma ko ti prica o senci ?? Zapitaj se ponovo o cemu drugi prica. A ako ne znas onda pitaj. Sta si se uhvatio za nju. Samo li o njoj znas pricati ??
Lupas o vremenu/prostoru, gravitaciji, ... a objasnjavas mi senku i samo tebi znane neke stvari.
Kako mozes da tvrdis ovo:
Citat
Kako mozes da tvrdis da nesto postoji a nemas pojma sta je to sto tvrdis da postoji ?
Odakle ti znas sta on zna ?? Jel' samo ti znas ?? Ti si bogomdan ??

I prestani vise da pises duple postove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia Luvmya 520
Ma ko ti prica o senci ?? Zapitaj se ponovo o cemu drugi prica. A ako ne znas onda pitaj. Sta si se uhvatio za nju. Samo li o njoj znas pricati ??
Lupas o vremenu/prostoru, gravitaciji, ... a objasnjavas mi senku i samo tebi znane neke stvari.
Kako mozes da tvrdis ovo:
Citat
Odakle ti znas sta on zna ?? Jel' samo ti znas ?? Ti si bogomdan ??

I prestani vise da pises duple postove.

Ti si poceo da pricas o senci, kao da je senka nesto sto postoji, sto je identicna prica o 'djavolu' o kojem ljudi
pricaju da postoji, a 'djavo' ne postoji.
Covek tvrdi da "Sejtan" postoji, pa jos govori kako 'nije rogonja', sto bi svakog citaoca moralo da dovede do shvatanja da taj koji to pise po tim recima " poseduje znanje ".
Ja znam da 'Djavo' ne postoji, posto znanje o postojanju 'Djavola' ne postoji. Jako veliki broj ljudi koji su poceli da tvrde kako 'Djavo' ili 'Bog' postoje su zavrsili u ludnici.

IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Citat
Ti si poceo da pricas o senci, kao da je senka nesto sto postoji, sto je identicna prica o 'djavolu' o kojem ljudi pricaju da postoji, a 'djavo' ne postoji.
Ne volim sebe da citiram, ali kada se treba:
Citat
Sta pricas ?? Jel' citas ti sta je napisano ili samo koliko nesto da kazes ?? Sta mislis, da je neko lujka pa senku smatra za nesto imaginarno, a ti nam sada otvaras oci kako je to neosvetljeno mesto.
I pored tog odgovora ti se drzis i ubedjujes u nesto.
A uz to jos i znas da djavo ne postoji. Pa onoliko koliko vazi Magic-ovo da zna, toliko moze da vazi i tvoje da ti znas kako ne postoji. Sve dok neko ne iznese dokaz o svojoj tvrdnji.
Citat
Covek tvrdi da "Sejtan" postoji, pa jos govori kako 'nije rogonja', sto bi svakog citaoca moralo da dovede do shvatanja da taj koji to pise po tim recima " poseduje znanje ".
Ja znam da 'Djavo' ne postoji, posto znanje o postojanju 'Djavola' ne postoji. Jako veliki broj ljudi koji su poceli da tvrde kako 'Djavo' ili 'Bog' postoje su zavrsili u ludnici.
Opet ti znas, umanjujes tudju vrednost iznetog. A povrh svega, rece da nigde ne govoris "ja", a skoro svaki tvoj post vrca od toga.

Da ne duzimo, nastavi, imas svoje misljenje, iznosi ga, ali ne umanjuj tudje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:07:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.