Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autoplin - Pitanja & Odgovori  (Pročitano 134967 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
ako imas auto sa ka glavom nikakav uredjaj ne treba da ugradjujes ni lavato ni brc ni neki treci, samo ces napraviti problem koji niko nece znati da ti reshi!

Netačno. Samo mali broj automobila ne može da podnese plinsku instalaciju.
Na motore sa K-glavom može plin, ali kod STRUČNJAKA, a ne kvazi-majstora, koji rade to kao dodatnu delatnost, kuci, posle posla, na zastave i lade...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung galaxys I9000
Ja sam imao mercedes 190 2.0 sa ka glavom ugrdio sam BRC sistem.Presao sam sa njim oko 30.000 km i nikada nisam imao problema.Potrosnja je bila negde izmedju 11-12 litara
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ako imas auto sa ka glavom nikakav uredjaj ne treba da ugradjujes ni lavato ni brc ni neki treci, samo ces napraviti problem koji niko nece znati da ti reshi!

Na motore sa K-glavom može plin, ali kod STRUČNJAKA, a ne kvazi-majstora, koji rade to kao dodatnu delatnost, kuci, posle posla, na zastave i lade...

Da li ovo pricas iz licnog iskustva ili si slusao price "velikih" majstora? Smiley
Imao sam auto sa ka glavom i ugradjenim BRC plinskim uredjajem, dok je radio radio je kako treba ali kada se od detonacija razjebala klapna na ka glavi vise niko nije mogao da ga usteluje a veruj mi da sam obisao minimum 20 "strucnjaka". Ler gasa je brljavio od 100 do 1800 obrtaja i nikada nije bio ustaljen na odredjenom broju obrtaja. Inace plin je ugradjen kod jednog od strucnih majstora koji mozda i jedini u drzavi ima certifikat da ti u nov auto ugradi plin a da ti se i dalje priznaje garancija na motor.
Nije mi namera da se raspravljam samo dobronamerno iznosim svoja licna iskustva, moj savet svima koji imaju nameru da kupe auto sa ka glavom u kombinaciji sa plinom jeste da od toga odustanu u suprotnom moze da im se desi kao meni da imaju glavobolje zbog toga.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Citat

Da li ovo pricas iz licnog iskustva ili si slusao price "velikih" majstora? Smiley
Imao sam auto sa ka glavom i ugradjenim BRC plinskim uredjajem, dok je radio radio je kako treba ali kada se od detonacija razjebala klapna na ka glavi vise niko nije mogao da ga usteluje a veruj mi da sam obisao minimum 20 "strucnjaka". Ler gasa je brljavio od 100 do 1800 obrtaja i nikada nije bio ustaljen na odredjenom broju obrtaja. Inace plin je ugradjen kod jednog od strucnih majstora koji mozda i jedini u drzavi ima certifikat da ti u nov auto ugradi plin a da ti se i dalje priznaje garancija na motor.
Nije mi namera da se raspravljam samo dobronamerno iznosim svoja licna iskustva, moj savet svima koji imaju nameru da kupe auto sa ka glavom u kombinaciji sa plinom jeste da od toga odustanu u suprotnom moze da im se desi kao meni da imaju glavobolje zbog toga.  Smile
potpuno si upravo za k glavu,nju je nemoguce fino podesiti,detonacije,"labav" ler gas i ostale sitnice zadaju dosta muke tom motoru.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
znam da sam u pravu jer me je ta muka zadesila a kao jedino moguce resenje tog problema je bilo "prodaj auto" Smiley on dok radi sa ugradjenim gasom, radi perfektno ali kad jednom pobrljavi vise mu pomoci nema, ali jebiga svaka skola se placa pa sam tako i ja platio svoju skolu. nisam znao pa sam se zaleteo i kupio auto sa kombinacijom ka glava + gas. zato kazem moj savet svakome je bezi dalje od te kombinacije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.3
Prije 10 dana ugradio sam auto gas uredaj u fiat bravo 14 12v. Imam problem sa radom auta na benzin, pri paljenju u jutru i prilikom prebacivanja na benzin u toku voznje, auto se ugusi,uspori i ne prima gas takode. Kad palim auto na benzin  gasi se ako ga ne drzim na gasu, dok na plin radi bez problema. Sta mislite jeli kvar sa automatskim saugom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Prije 10 dana ugradio sam auto gas uredaj u fiat bravo 14 12v. Imam problem sa radom auta na benzin, pri paljenju u jutru i prilikom prebacivanja na benzin u toku voznje, auto se ugusi,uspori i ne prima gas takode. Kad palim auto na benzin  gasi se ako ga ne drzim na gasu, dok na plin radi bez problema. Sta mislite jeli kvar sa automatskim saugom?

Pa s obzirom da je ugradjen pre 10-ak dana idi u servis gde su ti ga ugradili neka ti otklone kvar u suprotnom im izlupaj sve sto stignes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Jedno pitanjce, dali na Hondu CRX turbo 1800ccm 160ks moze da se ugadi plin i koliko bi to kostalo, koja je najpovoljnija varijanta a da se na jacini auta ne gubi mnogo
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
on dok radi sa ugradjenim gasom, radi perfektno

I sta sada, znaci, udje gremlin u motor, i zeza? Znaci, ako radi perfektno, znaci da radi. Kad se nesto zezne, nece da radi, i teba otkloniti kvar. Isto je tako i na benzin i na naftu, kvar je uvek moguc, "a do juce radio super, sta mu je sad"? Znaci ako je radio, radi. Koji je to servis ugradjivao? Koji je to jedini koji ima licencu, a ni on nezna? Razgovaramo, nije ni reklama, ni anti reklama. Jednostavno, vozim vec 4 godine na plin, imam pozitivna iskustva, pratim dosta oko toga, i ima stvarno dosta materijala o tome na netu.
Desi se nekad da  nesto zeza, ali nista sto bi me nateralo da "prodam auto". Pa ko jos nije imao problem sa autom, i na benzin, i na dizel????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
on dok radi sa ugradjenim gasom, radi perfektno

I sta sada, znaci, udje gremlin u motor, i zeza? Znaci, ako radi perfektno, znaci da radi. Kad se nesto zezne, nece da radi, i teba otkloniti kvar. Isto je tako i na benzin i na naftu, kvar je uvek moguc, "a do juce radio super, sta mu je sad"? Znaci ako je radio, radi. Koji je to servis ugradjivao? Koji je to jedini koji ima licencu, a ni on nezna? Razgovaramo, nije ni reklama, ni anti reklama. Jednostavno, vozim vec 4 godine na plin, imam pozitivna iskustva, pratim dosta oko toga, i ima stvarno dosta materijala o tome na netu.
Desi se nekad da  nesto zeza, ali nista sto bi me nateralo da "prodam auto". Pa ko jos nije imao problem sa autom, i na benzin, i na dizel????

uh... Nisam mehanicar mozda necu uspeti najstrucnije da ti objasnim ali pokusacu. Iskrivi ti se ona klapna na ka glavi koju vise nikad ne mozes ispraviti tj vratiti u prvobitan "fabricki polozaj" Ako se ne varam ona je od aluminijuma i nigde neces naci da je kupis posebno a da kupish kompletan deo... to te izadje skuplje i od ugradnje plina a u pojedinim sluchajevima skuplje i od celog auta.  Smile Ti verovatno vozis na plin auto koji nema ka glavu pa zato i nemas tih problema. Sve u svemu nije mi cilj bio da se pravim pametan a jos manje da budem zlonameran. Izneo sam licna iskustva i savete svakog normalnog majstora kome nije jedini cilj da ti uzme pare za ugradnju. Savko od njih mi je rekao da ugradnja autogasa u automobil sa ka glavom samo stvara probleme i da to ne treba raditi, a neki su mi chak savetovali da je najbolje da umesto ka glave skarabudzim obichan karburator shto i nije bash jednostavno. Sve u svemu ja sam se problema resio prodajom. U medjuvremenu sam upoznao dosta ljudi sa istim problemom koji su ga resili na isti nacin. Prodajom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.