Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autonomija Vojvodine  (Pročitano 26549 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Citat: Laslo
Pa ako se meni dopušta mali komentar......

Budući da ne živim u Vojvodini, malo ću prokomentirati pitanje autonomije iz svog stava koji sam stekao čitajući vaše postove.

Dakle očito se sukobljavaju 2 načina gledanja: nacioanlni (pa i nacionalistički) i ekonomski.
Pobornik prvog je bio (vjerujem i jest) Radikal, a drugog Grof, Puky a i dobar dio ostalih Vojvođana koji su ovo komentirali, barem sam ja stekao takav stav.

Dobro si shvatio... sve je u ekonomiji. Kako u npr. Francuskoj, nikoga ne zanima ko je na vlasi (dobro, ne BAS bukvalno) i sta kako funkcionise kada on ima jake institucije, sredjen materijalni polozaj i gotovo. O cemu on samo brine: o porodici i svom free vremenu. A ja ovde nemam jos nista a imam vec sasvim doboljno godina za neki zivotu u dvoje/troje/... Imam posao ali je to malo za tako nesto. Gde i kako dalje ja vise ne znam... ovo ce da potraje jos 10 god. A tada ce meni sve biti kasno. Zajebato !!!
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
U normalnoj zemlji slazem se da ne treba da znamo ko je na vlasti, ali ovde, znam bre svih 250 ljudi u skupstini Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
ma znamo bre i predsednike i potpredsednike starnaka..a bogami maltene i cistacice..Smiley)))
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Eto, ja citao citao citao...i nisam mogao vise.......Smiley

I koji je zakljucak...Vojvodina republika ili Vojvodina nezavisna drzava.
Pravo da kazem kad vidim radikala i ostale nacionaliste u meni prevagne ono nezavisna drzava. Nazalost i on bi ostao sa mnom u nezavisnoj drzavi Vojvodini ali se bar nadam da bi se osecao veoma mizerno sto mu se nije ispunio san o velikoj srbiji.
A posto mu je firer ionako u zatvoru trebalo bi da se malo pokrije usima jer sam skoro uveren da nema radikala koji nije zasluzio robiju tokom poslednje decenije njihovog senlucenja po ovoj napacenoj zemlji..i nekim sada susednim.
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
ma nema nista od republike....a odrzavi netju ni da komentarishem

u stavri mozda i bude republika..posto je Srbija drzava u kojoj tje mozda biti republika Vojvodina....aka ista meta isto odstojanje
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Axez, ako ti mislis da ja kod tebe treba da dodjem kao stranac i da kad idem do pukislava treba da nosim pasos i vi u suprotnom smeru onda stvarno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: SerbianFighter
Axez, ako ti mislis da ja kod tebe treba da dodjem kao stranac i da kad idem do pukislava treba da nosim pasos i vi u suprotnom smeru onda stvarno...

Pazi ovako SF....ja sam rekao kad vidim radikala i njemu slicne onda u meni nabuja talas najcrnjeg separatizma.
Na svu srecu radikal i njemu slicni su u manjini te je vecina normalnog sveta kako u Srbiji tako i u Vojvodini.
Ono sto je esencijalno da bi se moglo zajednicki ziveti bez nepotrebnih trvenja i glozenja oko
tih stvari je da Vojvodina i ne samo Vojvodina uzme ono sto joj pripada.
A da bi se to sprovelo potrebno je da Vojvodina ima sudske, zakonodavne i izvrsne ingerencije koje ce joj omogucavati da moze da sprovodi sva ta prava koja joj pripadaju...A sad dal ce Vojvodina biti u konfederaciji sa Srbijom ili u sastavu drzave Srbije ili Republika u drzavi Srbiji je manje bitno iz prostog razloga sto svi mi tezimo ka evropi ( a ne Belorusiji ) a Evropa postaje Evropa regija, te kroz 10 godina nece ni biti bitno dali je Vojvodina u Srbiji ili van nje jer cemo svi biti jednostavno evropljani.
A dotle treba pustit Vojvodinu da se razvija najbolje i najbrze sto moze, a takodje i druge regione u Srbiji.

A sto se tice pasosa, nikakvi pasosi tu ne dolaze u obzir.
Pobogu, moja je devojka iz Beograda, najcrnje bi bilo kad bi se sad uvodili neki pasosi.
Ne dolazi u obzir takvo nesto. Svi su dobrodosli u Vojvodinu kao sto su uvek bili ( Beogradjani samo da malo obrate paznju na voznju...Smiley kao sto se ja nadam da sam dobrodosao kad dodjem u Beograd ili bilo koji drugi grad u Srbiji.
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I novi sad je grad u srbiji i uvek ce za mene biti... nemam ja nista protiv malo vece slobode vojvodine kao regiona ali nezavisna drzava....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Citat: AxeZ

Evropa postaje Evropa regija, te kroz 10 godina nece ni biti bitno dali je Vojvodina u Srbiji ili van nje jer cemo svi biti jednostavno evropljani.

Imam neki predosecaj da ovo nazalost nikada nece uspeti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
@ Radiša

Zašto nažalost? Zar bi stvarno htio postati samo "Europljanin"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.