2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko osvaja ?
Federer
62.5%  (5)
Vavrinka
25%  (2)
Nadal
12.5%  (1)
Dimitrov
0%  (0)
Ukupno glasova: 8
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Australian Open 2017  (Pročitano 33621 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 791
Ipak su najbolji likovi koji navode h2h Novaka i Rodzera 23-22 kao pokazatelj da je Nolo ispred na vecnoj listi  Smile
Tebi je ta vecna lista bitnija nego njima  Smile

Kao da se ti takmicis sa Federerom i Nadalom Smile Edit: nije to samo slucaj sa tobom nego sa svim fanovima Federera, ta glupa kozija lista vam je najbitnija stvar na svetu Smile

Lol, pa uopste nije diskutabilno ko je najveci svih vremena, niti se ja raspravljam sa random ljudima preko neta oko toga, samo ne kapiram kako neko moze da bude u tolikoj zabludi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Borg? Smile

A i raspravljas se nego sta je to nego raspravljanje. Iscudjavas se, podsmevas se i zvucis kao da si previse zabludan za neke skroz nebitne stvari. Isto kao i ti Djokovicevi fanovi kojima je on najveci covek koji je hodao zemljom.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 791
Nije mi cak ni omiljeni teniser, Vavrinka je daleko na prvom mestu, jednostavno postujem to sto je covek najveci teniser i nemam problem da priznam to, iako bih voleo da je Sten ovde podigao pehar.

Borg ima 11 komada, jeste ga tesko rangirati zato sto je igrao 3 godisnje, ali ne moze ni da se zanemari to da je Borg otisao u penziju 10 godina mladji nego sto je Fed sad, valjda se racuna i koliko dugo igras na vrhunskom nivou...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Sama recenica da nemas problem da priznas da je neko najbolji u necemu je sama po sebi bolesna Smile E ti nemas problem da priznas da je Federer najbolji Smile Pa ne takmicis se ti protiv njega da bi ti bio problem da priznas da je bolji, nemoj da se poistovecujes sa covekom koga nisi video nikad osim na televizoru. Ajde da kaze covek da je poistovecivanje sa necim lokalnim ili slicnim tebi jos i normalno ali poistovecivanje sa necim sto nema nikakvih dodirnih tacaka sa tobom je naznaka nekog problema Smile

I da realno je Federer najbolji, makar od onih sto sam ja gledao. Pre svega zato sto igra najlepse i zato sto ti je prosto impresivno na koji nacin on radi neke stvari. Za razliku od Djokovica a posebno Nadala koji su vise trkaci Smile

PS: Da je tenis u Bjorgovo vreme bio ono sto je danas, verovatno bi on imao titula slican broj koji sada ima Fedja Smile Nego je coveka boleo kurac Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2017, 16:04:25 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 791
Sama recenica da nemas problem da priznas da je neko najbolji u necemu je sama po sebi bolesna Smile E ti nemas problem da priznas da je Federer najbolji Smile Pa ne takmicis se ti protiv njega da bi ti bio problem da priznas da je bolji, nemoj da se poistovecujes sa covekom koga nisi video nikad osim na televizoru. Ajde da kaze covek da je poistovecivanje sa necim lokalnim ili slicnim tebi jos i normalno ali poistovecivanje sa necim sto nema nikakvih dodirnih tacaka sa tobom je naznaka nekog problema

Ne kapiram stvarno koja je poenta ovog dela posta. Imas hrpu ljudi ovda koji nece da prihvate da je covek najbolji da uzme i narednih 10 GS titula. Ok, nemoj to da razumes kao da nemam problem da priznam, nego nemam problem da kazem da je covek najbolji. Nemam ideju kako si skapirao da se poistovecujem sa bilo kim, ali ajde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Za njihova shvatanja nije najbolji, ne znam sta je tu problem. Najbolji svih vremena nije merljiva kategorija. Najtrofejniji moze da bude ako bi neko ustanovio nacin bodovanja svih trofeja Smile

Meni su Zuba Ronaldo i Mesi najbolji fudbaleri svih vremena a tebi je mozda Maradona i Krojf, to nije merljiva kategorija.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 791
I mislim na najtrofejnijeg, najuspesnijeg, najnazovikakohoces ikad, ne vidim samo kojim nacinom bodovanja trofeja bi bilo ko drugi bio ispred njega. Ako stavis da mastersi vrede vise od GS?

Dosta glupo poredjenje individualnog i timskog sporta, rezultati jednog tenisera zavise iskljucivo od njegovih igara, dok rezultati jednog fudbalera zavisi jos od 10 drugih ljudi, to je dosta teze uporediti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Nisam jos video da neko spori cinjenicu da je Federer najtrofejniji, video sam samo da ljudi osporavaju da je najbolji jer je vecinu trofeja osvojio dok Djokovic i Nadal nisu bili na vrhunskom nivou. Sto jeste istina  Smile

Pa nisam ni poredio rezultate nego utisak o tome ko je najbolji Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2017, 16:20:50 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 791
Pa ili jeste najtrofejniji i to niko ne spori, ili moze da bude ako neko utvrdi nacin bodovanja, ne moze i jedno i drugo.

Isto tako je i Djokovic osvojio vecinu svojih trofeja kad Federer nije bio na vrhunskom nivou, ne vidim kako je argument protiv to sto se Federer rodio 5 godina ranije, kao da je sam odabrao to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Napisaao sam da nisam video da neko spori Federerovu superiornost sto se tice trofeja, nisam napisao nista drugo. Jesi li ti video da neko spori to da je Federer najtrofejniji, ako jesi uputi i mene da vidim i ja  Smile
Cela ta sarada sa pominjanjem nekih koza (GOAT) je zbog one liste na google sheetovima u kojoj su ljudi pokusali da naprave brojne vrednosti za sve trofeje. Sad posto je Djokovic po toj listi poceo da se priblizava Federeru onda je pocelo i merenje ciji je veci gde se ne zna ko je vise retardiran  Smile

Federer je bio na vrhunskom nivou kada je Djokovic osvajao trofeje i Nadal je bio na vrhunskom nivou i sa svakim je Djokovic ogirao mnogo meceva na vrhunskom nivou i osvajao trofeje. Dok je Federer osvojio sedam slemova pre nego sto je prvi put dosao do dvadesetogosnjeg Nadala i osvojio je 11 slemova dok nije dosao do dvadesetogodisnjeg Djokovica Smile

I onda je za jos 10 godina vrhunskog tenisa osvojio jos 7 komada  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2017, 16:31:42 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Open Australian

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.