Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Atletičar Oskar Pistorijus greškom ubio devojku, mislio da je provalnik?!  (Pročitano 13692 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
mob
Samsung d600
Svi mi imamo tu cudnu i mislim prirodnu potrebu da se idealizuju stvari, i to ume da bude dobro, ali, i opste je poznato da smo mi kao rasa skloni svakom vidu preterivanja tako da me komentari reakcije ne cude mnogo i mislim da si u pravu sto se razocarenje tj straha od njega.

@3maj
Ja cuo da je dobila 4 metka, 1 u rame i tri u glavu, ali ovo je idealna prilika da novinari zarade, voli narod pikanterije Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
погледах на Блицу ... сад је метака три и распоређени су глава, лакат, кук ... кажем то од новинара све је лудо ил збуњено ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Slučaj Pistorijus: Svedoci čuli svađu pre pucnjave

Nastavlja se suđenje Oskaru Pistorijusu zbog sumnje da je ubio svoju devojku Rivu Stenkamp. Pred sudom je u sredu iskaz dao detektiv Hilton Bota, koji je rekao da je ispitao sve svedoke i da je došao da zanimljivih činjenica koje ne idu u prilog atletičara.

- Po rečima svedoka svađa u kući Pistorijusa se čula od dva do tri sata. Tada je i ubijena Riva Stenkamp. Takođe, u kući smo našli kutije testosterona i igle. To što optuženi ponavlja da je slučajno ubio nesrećnu devojku je jedini način da se odrbrani - rekao je detektiv Bota.

Oskar Pistorijus je optužen da je 14. februara ubio Rivu Stenkamp hitcima iz pištolja, kalibra devet milimetara.   

Detektiv protiv odobravanja kaucije za Pistorijusa

Policijski detektiv, koji radi na istrazi ubistva Rive Stenkamp, smatra da optuženom Oskaru Pistorijusu ne bi trebalo odobriti izlazak iz zatvora uz kauciju pošto postoji rizik da jedan od najuspešnijih paraolimpijaca pobegne.

Detektiv Hilton Bota rekao je na saslušanju da je u sefu u Pistorijusovoj spavaćoj sobi pronađena municija kalibra 38 milimetara koju nije prijavio i dodao da sportista nije imao dozvolu za pištolj tog kalibra. Prema podacima policije, ubistvo je izvršeno pištoljem kalibra devet milimetara, prenosi Beta.

Paraolimpijac je u utorak na sudu ponovio da je slučajno ubio svoju devojku, jer je mislio da je provalnik.

Bota je rekao da su prilikom ispitivanja, svedoci rekli da su u noći ubistva čuli svađu u Pistorijusovoj kući, ali je priznao da je kuća žene koja to tvrdi udaljena 600 metara.

On je istakao da su u Pistorijusovoj kući pronađene igle i testosteron, a odbrana paraolimpijca tvrdi da je ta supstanca dozvoljen biljni lek.

Odbrana tvrdi da Bota "na najgori način tumači" dokaze.

Portparol Paraolimpijskog komiteta rekao je da je Pistorijus 25. avgusta i 8. septembra testiran na doping, ali da su njegovi rezultati bili negativni.

Prilikom unakrsnog ispitivanja Bota je priznao da nije našao nedoslednost u Pistorijusovoj verziji događaja i rekao da obdukcija nije pokazala nikakve znake zlostavljanja i odbrambenih rana kod ubijene Rive Stenkamp.

Bolt: Još mi nije jasno šta je Pistorijus uradio

Oskar Pistorijus, koji je pre nekoliko dana šokirao svet, pošto je ubio 29-godišnju devojku Rivu Stenkamp, bez teksta je ostavio i najbržeg čoveka na svetu Juseina Bolta.

Južnoafrikanaca je optužen za ubistvo sa predumišljajem, a navodno je ljubomora bila glavni okidač. Pistorijus se brani tako što tvrdi da je mislio da se radi o lopovu, kada je tri puta pucao kroz vrata od kupatila gde se nalazila nesrećna devojka. Takođe, tokom istrage u stanu poznatog paraolimpijca su otkivene igle i testosteron.

- Kada sam čuo za ubistvo pomislio sam: “Šta? Ko? To ne može biti isti čovek koga poznajem. Još uvek nisam uspeo da obradim sve informcije. Za sada samo slušam i čitam šta se dešava. U šoku sam - rekao je Bolt.

Pistorijus prvi hendikepirani sportista koji se plasirao na Olimpijske igre. U Londonu je učestvovao  u polufinalu na 400 metara, a takmičio se i u finalu štafeta 4x400 metara, dok je zlatnu medalju osvojio na Paraolimpijskim igrama i postavio paraolimpijski rekord.

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Nema, u lazi su kratke noge... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
HTC Sensation
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Много ми је јака била његова првобитна прича, не знам дал је се још увек држи, фазон дошла у 4 сата ујутру да га изненади за дан заљубљених, а он се истриповао да је провалник. Значи оно, дошла у 4 ујутру да га изненади... у 4 ујутру...

Не, дечко се уопште не дрогира.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Много ми је јака била његова првобитна прича, не знам дал је се још увек држи, фазон дошла у 4 сата ујутру да га изненади за дан заљубљених, а он се истриповао да је провалник. Значи оно, дошла у 4 ујутру да га изненади... у 4 ујутру...

Не, дечко се уопште не дрогира.
+1
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.