Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 16:26:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Атеиста сам, па?  (Pročitano 41883 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung S7

1) meni najsmesnije bilo kad su osnovali udruzenje ateista  Smile

sta ce ti udrzenje ako ne verujes u boga.. ne verujes i nista.jel ce neko date bije kazni ili prekoreva da neces mozda da izgubis posao i sl. zbog toga?

2) najveca utopija je da dva milenijuma hriscanstva mogu da se eliminisu naucnim zabludama jer svaka nauka se bavi pre svega istrazivanjem a nikako resenjima. ako i dodju do nekih ona su istorijski kratkotrajnog veka.

3) za razliku od njih u bibliji je napisano manje vise sve pa ko ume da je tumaci bice mu dosta toga jasno. kao sto su lekovi za mnoge boljke napisani i objasnjeni u knjizi svetih otaca a nauka je dosla do nekih na svoj poznati mukotrpan i zaobilazni nacin  Smile

znaci kazi ateista sam tim se dicim i boli te sta drugi misle.  Smile

1) Udruzenje je osnovano da bi se ukazale na mnoge nepravde prouzrokovane crkvenim jednoumljem i apelovalo na gradjane da svi budu jednaki pred zakonom bili oni vernici ili ne. Ima tu jos toga, pise tamo lepo na tom sajtu.

2) Jos veca utopija je da dva veka jalovog i besmislenog verovanja u nesto, bez ikakvih rezultata u pogledu boljitka svih ljudi i dalje traje.

3) U jednoj knjizici je napisano sve? A celokupno ljudsko saznanje ne moze da stane na milion knjiga!

4) Kazes naravno, ali probaj to da primenis. Neki moj rodjak nije smeo to da prica u svojoj srednjoj skoli da ga ne bi istukli na mrtvo. Sta ces, hriscanska je ljubav pregolema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25

1) Udruzenje je osnovano da bi se ukazale na mnoge nepravde prouzrokovane crkvenim jednoumljem i apelovalo na gradjane da svi budu jednaki pred zakonom bili oni vernici ili ne. Ima tu jos toga, pise tamo lepo na tom sajtu.

2) Jos veca utopija je da dva veka jalovog i besmislenog verovanja u nesto, bez ikakvih rezultata u pogledu boljitka svih ljudi i dalje traje.

3) U jednoj knjizici je napisano sve? A celokupno ljudsko saznanje ne moze da stane na milion knjiga!

4) Kazes naravno, ali probaj to da primenis. Neki moj rodjak nije smeo to da prica u svojoj srednjoj skoli da ga ne bi istukli na mrtvo. Sta ces, hriscanska je ljubav pregolema.

1.  Smile vernici su u srbiji povlasceniji u odnosu na ateiste? Smile sine..mrak  Smile
2.  ne dva veka vec dva milenijuma..ako je i lapsus calami prilicno ti je velik da se ne iskida svako ko ga vidi  Smile
3.  ono sto se tice postanja i nas ljudi da, a sto se tice kreativne duhovnosti imas vekove i vekove najvisih domena umetnosti i sto je najzanimljivije u kojima u estetizovanom dozivlajaju ne prednjaci nesto sto se zove "ateizam"  vec ono suprotno
4. mog rodjaka paravoslavaca su pretukla trojica ateista ..i sta cemo sad?  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2012, 17:47:42 od malkovitch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1208
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
Citat
Hahahaha pa vidi se kakve moralne vrednosti imaju vernici! Znaci ti hoces da kazes da je neko ko ubija, siluje, krade dobar covek?
Onaj ko siluje je manijak, ubistvo moze da bude i u samoodbrani, a neki kradu jer nemaju deci da daju sta da jedu. Svaki slucaj je posebna prica za sebe. Mnogi zatvorenici odgovaraju za dela iz nehata, a mnogi su nepravedno osudjeni. Sustina vere i jeste da se i najgorem zlocincu pruzi mogucnost pokajanja. Neki ovde ne znaju sta znaci oprastanje, a osoba koja ne moze da oprosti, njoj je zivot najteza kazna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0

1) meni najsmesnije bilo kad su osnovali udruzenje ateista  Smile

sta ce ti udrzenje ako ne verujes u boga.. ne verujes i nista.jel ce neko date bije kazni ili prekoreva da neces mozda da izgubis posao i sl. zbog toga?

2) najveca utopija je da dva milenijuma hriscanstva mogu da se eliminisu naucnim zabludama jer svaka nauka se bavi pre svega istrazivanjem a nikako resenjima. ako i dodju do nekih ona su istorijski kratkotrajnog veka.

3) za razliku od njih u bibliji je napisano manje vise sve pa ko ume da je tumaci bice mu dosta toga jasno. kao sto su lekovi za mnoge boljke napisani i objasnjeni u knjizi svetih otaca a nauka je dosla do nekih na svoj poznati mukotrpan i zaobilazni nacin  Smile

znaci kazi ateista sam tim se dicim i boli te sta drugi misle.  Smile

Tacno! Jedna moja drugarica je prestala da se druzi sa mnom kada sam rekla da sam ateista, a druzile smo se godinama. Vernici sire mrznju medju ljudima! Jedina svrha religije je da uci ljude da mrze one koji razmisljaju drugacije od njih, a da bi ubedili sebe da nisu zli izmislili su nekog boga koji ce sve da im oprosti samo ako mu se mole!
IP sačuvana
social share
Poslednje utočište podlaca su vera i patriotizam.

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
Citat
Hahahaha pa vidi se kakve moralne vrednosti imaju vernici! Znaci ti hoces da kazes da je neko ko ubija, siluje, krade dobar covek?
Onaj ko siluje je manijak, ubistvo moze da bude i u samoodbrani, a neki kradu jer nemaju deci da daju sta da jedu. Svaki slucaj je posebna prica za sebe. Mnogi zatvorenici odgovaraju za dela iz nehata, a mnogi su nepravedno osudjeni. Sustina vere i jeste da se i najgorem zlocincu pruzi mogucnost pokajanja. Neki ovde ne znaju sta znaci oprastanje, a osoba koja ne moze da oprosti, njoj je zivot najteza kazna.
Bez obzira pod kojim je uslovima neko pocinio zlocin, on ide u pakao, sto znaci da je los covek. Jel vas to bese biblija uci? Tako da zatvorenici jesu losi ljudi!

Ubistvo u samoodbrani? Pa jel bese biblija kaze da kad te neko udari, ti mu okreni i drugi obraz? Znaci i oni koji ubijaju u samoodbrani idu u pakao, zar ne?

Najmanje kradu oni koji nemaju sta da jedu! Najvise kradu ljudi starosti od 15-25 god., a to rade da bi ispali face, zato sto se dive kriminalcima tipa Arkan, zemunski klan itd. i zato sto im treba novac da bi kupili jos jedan par patika ili nekog drugog sranja. Kradja je jedan od smrtnih grehova, jel si zaboravio? Moras ponovo da procitas svoju bibliju.

Mnogi zatvorenici su nepravedno osudjeni? A ko to kaze? Oni? Laz je jedan od smrtnih grehova i to si zaboravio.

Na kraju smo dosli do zakljucka da vecina zlotvora u zatvorima jesu vernici. Bas imate dobre predstavnike.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2012, 19:17:16 od jupiter92 »
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51784
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Tacno! Jedna moja drugarica je prestala da se druzi sa mnom kada sam rekla da sam ateista, a druzile smo se godinama. Vernici sire mrznju medju ljudima! Jedina svrha religije je da uci ljude da mrze one koji razmisljaju drugacije od njih, a da bi ubedili sebe da nisu zli izmislili su nekog boga koji ce sve da im oprosti samo ako mu se mole!

Није никакво чудо што те је напустила. Smile

Зашто би вјерник трпио људе који ће му поповати како је смисао религије мржња.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2012, 19:22:55 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0

Није никакво чудо што те је напустила. Smile

Зашто би вјерник трпио људе који ће му поповати како је смисао религије мржња.  Smile
A ti si sad i vidovit pa znas kako je bilo?! Ja sam samo rekla da ne verujem u boga, a onda je ona pocela da vristi na mene kako sam nenormalna i vise mi nikada ni cao nije rekla.
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7244
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
A ti si sad i vidovit pa znas kako je bilo?!
Ne, ne...hrišćani preferiraju izraz ''prozorljiv''.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung S7

>> 2) Jos veca utopija je da 2 eona jalovog i besmislenog verovanja u nesto, bez ikakvih rezultata u pogledu boljitka svih ljudi i dalje traje.

1.  Smile vernici su u srbiji povlasceniji u odnosu na ateiste? Smile sine..mrak  Smile
2.  ne dva veka vec dva milenijuma..ako je i lapsus calami prilicno ti je velik da se ne iskida svako ko ga vidi  Smile

4. mog rodjaka paravoslavaca su pretukla trojica ateista ..i sta cemo sad?  Smile

1) Vidi se da ne zivish u Srbiji

2) Jeste bio je veliki lapsus, ali ne znam bash da je toliko smesno

4) Na kojoj osnovi su ga prebili? Prvi put cujem tako nesto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51784
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Зар нисмо утврдили да моралност појединца не мора имати везе са вјерским опредијељењем? Има и бахатих атеиста и вјерника, само што је првих  доста мање, што је и логично.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 16:26:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.