Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 07:04:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Атеиста сам, па?  (Pročitano 37813 puta)
Hronicar svakodnevice

:D

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 627
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
LG 03

Daću ti primer: Znaš kada je isus nahranio 5000 ljudi sa dve ribe? Mislim da pouka nije bila da je on "stvorio" hranu i vino, već da je pokazao ljudima da ako su složni, nesebični i skromni, da mogu da budu nahranjeni i sa malo hrane, i da budu zadovoljni. Takođe mislim da Isusovo "hodanje po vodi" ne znači da je on stvarno hodao po vodi, već da je bio čovek ispred svog vremena, i da je "hodanje po vodi" način da se ta osobina objasni kao nadljudska.

Gospodine Blizzard ,pa znam Isus nahranio i naucio ljudi kako rade kako treba ili ne ..... pa Ko zna ''ko stvorio''...pa da naravno pokazao je ...''Hodanje na vodi ''  Smile jeste hodao ,ali zbunjena sam ...  Smile  ne znam sta vise kazme ... posto ja postujem njihove vere i tako da ja verujem svojim Wink Smiley

ne znam Ko veruje da li postoji Bog ili ne ...ali ja verujem i kazem : '' Bog je postoji'' !!! meni ne smeta vi zelite da ''verovati '' ili ''ne verovati''  da je postoji Bog ....
Saberite ljudi ,nema veze ko ne veruje ili ne ....  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Tako je kako je...svako ima svoje
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Ako je neko ateista i ne smara i davi druge ljude oko sebe , ja nemam nikakvih problema sa tim. Neka bude šta god želi i neka razmišlja na način kako želi.

Međutim ako je je suprotno ja se uvek setim onoga što  je Jerotić napisao o ateistima , a što neke od njih jako boli:

Ono što je, svim ateistima zajedničko, to je neko, njima lično poznato ili nepoznato, oštecenje koje su pretrpeli u detinjstvu ili adolescentnom dobu.

Ako jedan psihijatar kalibra Vladete Jerotića napiše nešto ovako , ja moram ako ništa drugo da razmislim o tome.  Smile

Ja nisam nikakav vernik da se razumemo , imam neko svoje viđenje sveta koje nije zacemetirano , i menjalo se kroz život , i nemam nameru da nekog smaram , da mu se rugam , da ga bože sačuvaj podučavam , da mu ja menjam svet. Zato i ne razumem dežurne "razbijače zabludi" po forumima.

Prvo što mi je palo na pamet kao odgovor kad sam pročitao naziv teme kao pitanje:

"Ateista sam, pa ? " je "Da li želiš da te jebemo ?"   , i to zbog onog kretenskog PA

Šalim se bez uvrede ali to je ono što mi prvo palo na pamet  Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2012, 15:54:33 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
 Ja sam nevjernik ali uopste nisam sto bi neki nazvali "fundamentalisticki ateista", ali do duse ja se ni ne identifikujem sa ateizmom ionako. Nadalje totalno postujem svakome da vjeruju sta god oni pozoli i sta god njima djeluje istinito. Ali kao Srbin, ja sebe smatram pripadnikom SPC i Pravoslavlja. To je dio naseg nacionalnog identiteta i mi svi do nekim nivou pripadamo tom zajednici bili mi vjernici ili ne. Nazalost skoro svi Srbi Katolici i Muslimani su danas asimilirani u neSrpstvo i samo me Pravoslavni Srbi ili Srbi potomci Pravoslavaca smo ostali sa Srpstvom. Radi toga, ja ne mislim da bi se mogao odreci Pravoslavja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Sony 
@ Opsesija. Ovo što si napisao je kontradiktorno. Ili si Pravoslavac ili si Ateist. I ti nisi to zbog drugih, već zbog sebe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Meni je naprimer veb sajt ateisti srbije nidje veze.

Naziv je pogresan.

Ako zele da promovisu znanje, to je kul. Ako se fokusiraju na onaj dio nauke koji je sporan u religiji, e to je vec neki inat.
I to je ono sto se zamjera ateistima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 627
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
LG 03
e Jos jedna pitanje .....

Jel smo mi ateisti Srbi ili ne ..... totalno sam zbunjena  Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Sony 

Dosta Srba je pobožno samo kada treba da se odsustvuje sa pola zbog religiskih praznika i kada treba da se ide po slavama. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
@ Opsesija. Ovo što si napisao je kontradiktorno. Ili si Pravoslavac ili si Ateist. I ti nisi to zbog drugih, već zbog sebe Smile

Pravoslavac.

Citat
Dosta Srba je pobožno samo kada treba da se odsustvuje sa pola zbog religiskih praznika i kada treba da se ide po slavama.

Ili na primer kad treba da se odrzavaju tradicije koje su pratili nasi predaci od prije stotina godina ili kad treba biti lojalan necemo sto nas je odbranilo od asimilacije u neSrpstvo. Ali mozda ne "pobozni", ali ajmo rec "lojalni Srpskom Pravoslavlju".
« Poslednja izmena: 13. Sep 2012, 16:38:26 od Opsesija22 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 627
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
LG 03

Dosta Srba je pobožno samo kada treba da se odsustvuje sa pola zbog religiskih praznika i kada treba da se ide po slavama. Smile

dalje mi nije jasno ,ali nema veze

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 07:04:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.