Nisam ga još montirao, ali probao sam kako zvuči. Ne bi to bilo toliko glasno da nema nekog pištanja koje se čuje dok radi. Inače se čuje kao fen za kosu , nešto se mora žrtvovati radi performansi Neće to biti baš tako kad se zatvori u kućište (ako uspem da ga namontiram).
Već sam napisao na 1. strani, ali evo ponoviću AMD Athlon XP 2500+ (OC-ovan 2.1GHz) , Barton
Sve je to ok, ali deckic, zar je taj amd tolika krsina da mu treba takav kuler??? Ili je u pitanju tvoja obest? Pa si ovo kupio? Ja mislio da si nabavio neki procesor od 5 GHz, pa ti frka.....
Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
Nekako sam ga montirao(privremeno) i nije dobro jer ne pritiska dovoljno procesor pa mu malo visoka tempetatura, nego jel zna neko zašto pišti.Najviše se čuje na najmanjim obrtajima, a čuje se i kada ga zaustavim prstom(nisu ležajevi).
« Poslednja izmena: 13. Dec 2005, 15:41:18 od enaB »
smeta buka a a vi kao znate bolje od mene pa brate eto ti sad avion pa se smaraj kad ne slusas profesionalca oko ladjenja onda se smaraj inace ranije sam i ja imao tu plocu
Ne smeta meni buka, i nije tolika, a i nekako sam ga nabudžio sada mi je 46C procesor, što i nije tako loše.Nego mi čudno to pištanje koje se čuje dok radi, i još neko vreme kad ga zaustavom pa se ne vrti.